Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#13376 Re: Re: Re: Re: Re: BÖSZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.)2012-10-30 12:11#13375: MHGYF - Re: Re: Re: Re: BÖSZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.) IDEFIGYELJ,TE IQ HIÁNYOS,MAMI SZOKNYÁJA ALÁ SZÁRADT CSŐDTÖMEG PINCÉRPATKÁNY!!!!!!!!!!!!!! TE MÉG AHHOZ IS HÜLYE VAGY,HOGY FELFOGD MENNYIRE HÜLYE VAGY!!!!!!!!!!!!!!! LÖKD A RUSNYA FARKAD A KUTYÁD SZÁJÁBA,DE ÉHEZTESD ELŐTTE EGY HÉTIG,HOGY ELFOGADJA AZT A BÜDÖS HÚST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A SENKI TE VAGY,SZOLGALELKŰ ÁLLAT!!!!!!!!! NÉZZÉL MÁR TÜKÖRBE,TE CSICSKA LAKÁJFÉREG!!!!!!!!!!!!! |
L. |
#13377 Re: Re: Re: Re: Re: Re: BÖSZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.)2012-10-30 12:20#13376: - Re: Re: Re: Re: Re: BÖSZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.) Tiltakozom! Vili jó fej, sőt! Vili szuper jó fej. Egyszer meghívunk vacsorára, a fejedre önttetem vele a halászlát, ragaszkodok hozzá, hogy ő vigye neked. Mit akarsz tőle, állandóan provokálod, akkor meg mit csodálkozol, ha megválaszol? Olyan vagy, mint egy fideszes a legrosszabb fajtából. |
Somogyi |
#13378 Re: Re: Re: Re: Re: F@SZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.)2012-10-30 12:41#13375: MHGYF - Re: Re: Re: Re: F@SZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.) Látom, Vili, már mindenki téged oltalmaz. Ne törődj ezzel a majommal, nem veszed észre, hogy direkt téged nézett ki magának, téged provokál. Szerintem a féltékenység beszél belőle, hogy pincér létedre téged szeretünk. Ez még nem tanulta meg, hogy nem a szakma teszi az embert, hanem a jellem. Lehet valaki 5 diplomával bunkó és lehet szakérettségivel szuperman, mint Te. Hát erre féltékeny a jobbos efti. Ne idegeskedj, nehogy infarktust kapjál egy majom miatt. |
Vendég |
#13379 Re: Re: Re: Re: Re: BÖSZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.)2012-10-30 13:22#13366: - Re: Re: Re: Re: BÖSZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.) Nem kell sajnos attól félni,hogy megüti a guta. Vastagabb a bőr ezeknek a képén,mint egy rinocérosznak! A komcsiféreg egy ilyen állatfaj!!! (Elnézést kérek az állatoktól,hogy hozzájuk hasonlítom ezeket.....) |
Vendég |
#13380 Re: Re: Re: Re: Re: Re: BÖSZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.)2012-10-30 13:53#13379: - Re: Re: Re: Re: Re: BÖSZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.) Nézz tükörba fa@mann és köpd szemen magad. Ezt lájkold. |
Vendég |
#13381 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BÖSZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.)2012-10-30 14:03#13380: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: BÖSZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.) Ne nézz a "tükörba" Qfrau,mert leokádod a látványt. Ezt tákold.†† |
Vendég |
#13382 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BÖSZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.)2012-10-30 14:30#13381: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BÖSZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.) Megint sok a szabadidőd, nincs munkád, fa@mann? Pedig olyan jó ez a kormány, megszüntette a munkanélküliséget, még az arra érdemtelenekeet is ellátja doszt munkával, hogy majdf beleszakadnak. Ja, akkor nincs kedved hozzá, nem fűlik a foga a munkához. Pedig lenne mit tenni, de hát ami nem megy, ne erőltessük. Sokkal egyszerűbb másokat sértegetni, ha kell, ha nem, ez éltet téged. Ezzel ki is állítottad magadról a jellemrajzot. |
Sz. |
#13383 Re: Re: F@SZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.)2012-10-30 14:35#13378: Somogyi - Re: F@SZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.) Vilmos mindennel rendelkezik ahhoz, hogy nyugodt lelkiismerettel kijelentsem, nem szorul oltalmazásra. Szeretni kell Őt, sőt, lehet is, mert van miért. Ez a "pincér létedre" szóösszetétel nem igazán érthető számomra? Tudjuk, hogy a legjobban fizető szakmák egyike volt, amikor Vilmos korosztálya végzett a sulival. - Vilmos szülei, diplomás emberek létére, belementek abba, hogy a fiúk vendéglátó sulit végezzen, mert egy örökmozgó gyerek volt, aki pincér akart lenni mindenáron. Ez nagyon helyes, mindenki az legyen, ami szeretne, ne pedig, amit erőltetnek a szülők. Azért van a sok hülye diplomás, mert a diplomások azt hiszik, hogy a buta, netán lusta kölkének is diplomásnak kell lennie, ha ő az, még akkor is, ha 100 évig bukdácsol, vagy magántanárok tömkelege magoltatja. Ezért van az a rengeteg gyenge képességű orvos, mérnök és ügyvéd, akik egy ruppót nem érnek és milyen sokba kerültek az országnak. Meg sem engedtem volna soha, hogy 2-3-as érdemjegyekkel valaki diplomát kaphasson. Hogyan tudhat az egyik diplomás 4-5-ösre valamit, a másik pedig 2-3-asra. Az én felfogatom szerint, az utóbbi nem tud szinte semmit, a másikhoz képest. Akkor??? - Miért kell valakinek boldogtalan, munkanélküli diplomásnak lennie, ha lehet boldog, diploma nélküli dolgozó ember? - Egész Európát elárasztották a diplomások és a fasorba se kellenek!!! Ezt nem én találtam ki. Világosan elmagyarázták, hogy 2020-ra 6 millió szakmunkás hiány lesz a régiónkban. - Mellesleg, jelenleg is az egyik legnagyobb kereslet, éppen a pincérekre, szakácsokra van, akár itthon, akár külhonban. Végezetül, nekem sincs diplomám, de elég sok diplomás okozott már akkora meglepetést, hogy azt mondjam: hála Istennek!!! Egyébként pedig senki nem fog infarktust kapni: emiatt a végtelenül rosszindulatú, ám nagyképű f@szman miatt, aki még egy épkézláb mondatot nem tudott ide leírni, nemhogy magyarázatot adni bármire is. Az a magyarázata, hogy nem is akar magyarázatot adni, mert mi vagyunk a hülyék stb. Ennek ugyan ellentmond az, hogy mégis mindig itt koslat... MHGYF!!! Jó éjt! |
Somogyi |
#13384 Re: Re: Re: F@SZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.)2012-10-30 14:56#13383: Sz. - Re: Re: F@SZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.) Félreértettél, nem én nézem le Vilit, hanem a fa@jancsi, neki írtam ezt, hogy az általa senkinek nézett Vili nekünk PINCÉR LÉTÉRE barátunk. Én ezzel nem ledegradálni akartam, hanem éppen azt akartam megmagyarázni, hogy mennyire nem a beosztás, hanem az ember a lényeg. Amúgy pedig teljesen igazad van, agyonverhetetlen vastagbőrű rinocérosz. Ha nekem tizedeannyiszor megírták volna, hogy nemkívánatos vagyok, akkor nem megyek oda. |
Sz. |
#13385 Re: Re: Re: Re: F@SZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.)2012-10-30 15:15#13384: Somogyi - Re: Re: Re: F@SZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.) Az nem kérdés, hogy Vilmos egy ragyogó Ember, mindenféle tekintetben. Ismerjük jól, ezért tudjuk jól. Nekem most is a "pincér létére" szóösszetétel nem tetszik. Ezt most vonatkoztassuk el Vilmostól. Mi az, hogy pincér létére? A pincér egy bűnöző? Tudtommal, mint fentebb is írtam, az egyik legkeresettebb szakma. - Nem értettelek félre, inkább Te nem vágod le, amit mondok. Persze, hogy az Ember a lényeg, eddig sínen vagyunk. Csak az én szótáramból hiányzik az, hogy "x szakma" létére... Más: Most éppen egy órás késésben van a vízvezeték szerelő és még csak ide sem szólt, tehát nem szavahihető. Nálam ezzel a lépésével emberileg közelít a zéró spielhez. F@szman Vilmost csak szeretné semmibe venni, de ez nem tud összejönni neki, mert ezzel a lenéző húzásával saját magát tette a semmibe. MHGYF!!! |
Vendég |
#13386 Re: Re: Re: Re: Re: BÖSZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.)2012-10-30 15:21#13385: Sz. - Re: Re: Re: Re: BÖSZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.) "Legokosabb" diplomázatlan! Nem qrcsány a vízvezetékszerelőd,az valóban nem szavahihető. Zéró spiel! :))))))))))) |
Somogyi |
#13387 Re: Re: Re: Re: Re: F@SZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.)2012-10-30 15:39#13385: Sz. - Re: Re: Re: Re: F@SZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.) Pincér létére kifejezéssel fa@man gondolatait vetettem papírra. Nagyon jól tudod, hogy nekem Vilmos nem pincér, hanem VILMOS, a barát. Ezzel nem is akarom tovább ragozni. Remélem, hamarosan megint rendezünk egy bulit. |
Vendég |
#13388 Re: Re: Re: Re: Re: Re: BÖSZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.)2012-10-30 15:49#13387: Somogyi - Re: Re: Re: Re: Re: BÖSZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.) IQ-0 Vilmos Bharat! November 2.-án buli? http://animationsa2z.com/attachments/Image/laughing/laughing9.gif... |
Vendég |
#13389 Re: Re: FASZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.)2012-10-30 16:16#13388: - Re: F@SZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.) Erre futotta? Enemsok!!! |
Somogyi |
#13390 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BÖSZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.)2012-10-30 16:24#13388: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: BÖSZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.) Még nem vertek agyon az általad humornak nevezett ocsmányságért? De jó, hát felveszem a kesztyűt egy gondolat erejéig: ha tehetném, halottak napján a te sírodra vinnék virágot, nem a családtagjaiméra. A legszebb koszorút csináltatnám neked, ezzel méltatva azt a sok kedvességet, amivel a fórumot az elmúlt évben elhalmoztad, bár senki nem hívott soha. Vannak igaz emberek, mint pl. Vili, akik a barátaim és vannak egyéb embertípusok. Ezen kívül vagy te, aki egyik kategóriába sem illesz bele. Te vagy az a két lábon járó élőlény, akinek a szíve helyén egy gumilabda mozog, azzal áramoltatja a vért, hogy meg ne dögöljél idő előtt, pedig nem kéne keményen pumpálnia. Vannak emberek, akik hasznos tagjai a társadalomnak, értéket termelnek és vagy te, aki mást sem csinálsz, mint keseríted a környezeted életét. Felesleges vagy, itt legalábbis mindenképpen. Felejthető vagy, pedig néha meginogtam, megpróbáltam a jó oldaladat megmagyarázni. Nem tudom, miért kerestem azt, ami nincs. Néha egy-egy kedvesebb mondattal megvezettél, de ez már elmúlt. Béke poraidra. |
Somogyi |
#13391 Re: Re: Re: FASZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.)2012-10-30 16:25#13389: - Re: Re: FASZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.) Nekem többre, most küldtem át. |
MHGYF |
#13392 Re: Re: FASZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.)2012-10-30 16:44#13388: - Re: FASZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.) KÖSZIKE, HOGY VÉDELMEZTEK, DE TÉNYLEG NEM SZORULOK RÁ. MÁR NEM IS TUD BOSSZANTANI, HISZ TUDJUK MIÉRT TESZI. ENGEM CSAK AZ ZAVAR, HA TITEKET MEGBÁNT, MERT HA ISMERNE BENNETEKET BIZTOS A POFÁJÁRÓL A BŐR LESZAKADNA. BULI VOLT, VAN ÉS LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TE PEDIG NE TEDD AZT A ROZOGA AKÁRMIDET TE ÓCSKASÁG!!!!!!HOGY SZAKADJON LE A KÖTÉL ALATTAD ÉS BELEPAKOLHATNÁNAK A 6. KOPORSÓBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AZÉRT IS MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!! (V)
|
Sz. és L. |
#13393 Re: Re: Örökkön örökké: GYURCSÁNY FERENC!!!2012-10-30 17:06Igazad "volt, van és lesz", (mint a buli): http://www.youtube.com/watch?v=X1wdwAwWg4A http://www.youtube.com/watch?v=PGNxlXYAXcY MHGYF!!!
|
Sz. |
#13395 Re: Re: TOSZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.)2012-10-30 17:39 |
Lukika |
#13396 Re: Szörényi Levente szerint:2012-10-30 17:48#13394: Sz. - Szörényi Levente szerint: Hát igen. Ízlések és pofonok... Van, aki szereti a szépet, van aki mást lát annak. A Világ attól színes, hogy sokan sokfélét szeretünk, de ha valami/Valaki nem tetszik, nem alázzuk le a sárga földig. Ezt nem kell tanulni, ezt érezni kell. Köszönöm, hogy feltetted, nem láttam ezt a műsort. Kovács Katit nagyon szereettem mindig, nagy művésznek tartom. |
Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)
2012-10-30 18:58- Date of removal: 2012-10-30
- Eltávolítás oka:
Sz. |
#13398 Halottak Napja2012-10-30 19:04Azért egy kicsit gondolkozhatnál, ha még tudsz: http://www.youtube.com/watch?v=M06Cbp9EqcI |
Vendég |
#13399 Re: Halottak Napja2012-10-30 19:11Ha "felvette a kesztyűt",viselje a következményeit is. Ő is elgondolkozhatott volna előtte...... - nem tette. Vagy igen?..... |
Lukika |
#13400 Re: Halottak Napja2012-10-30 19:29Köszi, Szerike, nem kell vele kezdened, legalább beléd ne rúgjon. Ha valaki a levélváltásból, illetve abból, hogy a másik vissza mer válaszolni, ennyit szűr le, annak a lelke egy pillanat alatt kiismerhető. Ügyes, talált jó kis autóbaleset-felvételt is, még szerencse, hogy nem a fiam balesetét találta meg, pedig a rendőrségi hírekben annak idején felkerült. It 1:0, a férjem infarktusából is lehet viccet csinálni, 2:0. Adok neki még egy témát: hét végén Pesten jártam, végiglátogattam minden halottamat. A fiamnál voltam a két lányunokámmal. A pici, 5 éves ott állt az urnatemetőben és a cérna hangján mondta, hogy "Papa, gyere haza"... Hát ez a görény csak viccelődjön. Gratulálok neki. Neki nem válaszolok, úgyis elolvassa, amit neked írtam. Húzza ki magát, legyen büszke. Szép volt. Neked köszönöm. |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1391 Létrehozva: 2024-09-29
Biztonságosabb gyalogosátkelőt a Gazdagréti út - Rétköz u. csomópontba
326 Létrehozva: 2024-10-16
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
292 Létrehozva: 2024-11-08
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1341 Létrehozva: 2024-03-21
Élő testületi közvetítést Balmazújvároson!
164 Létrehozva: 2024-10-17
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6692 Létrehozva: 2023-07-26
Buckai utak - Boglya utca közlekedésének fejlesztése
105 Létrehozva: 2024-10-20
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5053 Létrehozva: 2024-06-21
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
81 Létrehozva: 2024-11-03
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
79 Létrehozva: 2024-11-02
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
341 Létrehozva: 2021-12-02
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
77 Létrehozva: 2024-10-13
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
61 Létrehozva: 2024-11-03
A 223E meghosszabbítàsa a Pesterzsébeti Tescoig!
53 Létrehozva: 2024-11-07
Hatékonyabb állatvédelmet Érden
113 Létrehozva: 2024-10-08
Adózás könnyítése
52 Létrehozva: 2024-09-19
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
50 Létrehozva: 2024-11-10
Hajmáskér és Veszprém tömeg közlekedése
94 Létrehozva: 2024-10-07
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
38 Létrehozva: 2024-10-31
Drosztengedélyek maximalizálása
34 Létrehozva: 2024-09-19