Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#13388 Re: Re: Re: Re: Re: Re: BÖSZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.)

2012-10-30 15:49

Válaszok


Vendég

#13389 Re: Re: FASZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.)

2012-10-30 16:16:03

Somogyi

#13390 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BÖSZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.)

2012-10-30 16:24:46

#13388: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: BÖSZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.) 

 Még nem vertek agyon az általad humornak nevezett ocsmányságért? De jó, hát felveszem a kesztyűt egy gondolat erejéig: ha tehetném, halottak napján a te sírodra vinnék virágot, nem a családtagjaiméra. A legszebb koszorút csináltatnám neked, ezzel méltatva azt a sok kedvességet, amivel a fórumot az elmúlt évben elhalmoztad, bár senki nem hívott soha. Vannak igaz emberek, mint pl. Vili, akik a barátaim és vannak egyéb embertípusok. Ezen kívül vagy te, aki egyik kategóriába sem illesz bele. Te vagy az a két lábon járó élőlény, akinek a szíve helyén egy gumilabda mozog, azzal áramoltatja a vért, hogy meg ne dögöljél idő előtt, pedig nem kéne keményen pumpálnia. Vannak emberek, akik hasznos tagjai a társadalomnak, értéket termelnek és vagy te, aki mást sem csinálsz, mint keseríted a környezeted életét. Felesleges vagy, itt legalábbis mindenképpen. Felejthető vagy, pedig néha meginogtam, megpróbáltam a jó oldaladat megmagyarázni. Nem tudom, miért kerestem azt, ami nincs. Néha egy-egy kedvesebb mondattal megvezettél, de ez már elmúlt.

Béke poraidra.

MHGYF

#13392 Re: Re: FASZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.)

2012-10-30 16:44:15

#13388: - Re:  FASZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.)

KÖSZIKE, HOGY VÉDELMEZTEK, DE TÉNYLEG NEM SZORULOK RÁ. MÁR NEM IS TUD BOSSZANTANI, HISZ TUDJUK MIÉRT TESZI. ENGEM CSAK AZ ZAVAR, HA TITEKET MEGBÁNT, MERT HA ISMERNE BENNETEKET BIZTOS A POFÁJÁRÓL A BŐR LESZAKADNA.

BULI VOLT, VAN ÉS LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TE PEDIG NE TEDD AZT A ROZOGA AKÁRMIDET TE ÓCSKASÁG!!!!!!HOGY SZAKADJON LE A KÖTÉL ALATTAD ÉS BELEPAKOLHATNÁNAK A 6. KOPORSÓBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AZÉRT IS      MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!!  (V)