A választói összefogást támogató nyilatkozat
Quoted post
ovov |
#328 Re: súlyos2012-11-09 19:17Kikérem magamnak azt, hogy lebandázz! Semmilyen bandába nem tartozom és úgy gondolom az itt hozzászólók többsége se. És nem mi irányítottuk korábban sem az országot (nekem eddig a választásokon való részvételen kívül más politikai szerepem nem volt, nem jártam, nem járok semmilyen tüntetésre, felvonulásra). A jövőben sincsenek politikai terveim, egyet leszámítva, ha mégegyszer ov és bandája nyer, akkor kiköltözöm Burgenlandba a céggel és a családomal (amit csinálok ott is el tudom végezni és még nyelveket is beszélek), elég sok adót fizetek ebben az országban, talán ott jobban megbecsülnek érte és majd 4 évente leadom a szavazatomat levélben ellenetek. Eladósodni pedig nem volt kötelező senkinek sem, az ország eladósodását pedig ov kezdte el a fentarthatatlan lakáshitel állami támogatásával és jó lenne azt se elfelejteni, hogy a választási küzdelemben 2004-ben ki igért 14 havi nyugdíjat fedezet nélkül. Ki kérdőjelezte meg a megnyert választások eredményét és ki bújtotta fel 2006-ban a futbal huligánokat, hogy az utcán randalírozzanak. Nekem is volt Svájci Frankos hitelem, de nem a kormányt, az IMF-et, az EU-t hibáztattam miatta és a Bankokat se. Én vettem fel a hitelt, senki nem kényszerített rá, az én rossz döntésem volt, meghúztam a nadrágszíjat és visszafizettem. Ennyi. Addig nyújtózkodjunk, ameddig a takarónk ér. Nem vagyok érzéketlen azokkal sem akik, tévedésükből adódóan súlyos helyzetbe kerültek a hitelek miatt, örömmel veszem, ha az adóimat az állam erre fordítja és nem a rossz gazdaságpolitika miatti cds felárra, MOL részvényre, Stadionokra, futball klubbokra, Kossuth tér átépítésre, Horthy, Nyírő, Wass, Prohászka, Trianon, Turur és egyéb szobrokra, no meg a Simicska birodalom építésére. |
Válaszok
d |
#329 Re: Re: súlyos2012-11-09 19:30:25Pisis Józsinak már többen reagáltak erre a beírására, legjobban Te foglaltad össze. A baj az, hogy az ilyen Józsifélék a szemináriumon tanultakat fújják önálló gondolatok nélkül, őket megváltoztatni nem lehet. Talán nem is kell, de legalább tartanák meg meguknak gondolatmentes véleményüket. |
tolerancia |
#330 Re: Re: súlyos2012-11-09 19:31:00Teljesen igaza van. Az együttműködés csak akkor valósulhat meg, ha nem megyünk bele abba a "játékba", hogy egymásra mutogatunk, személyeskedünk, és ahelyett, hogy egymást erősítenénk, egymás önérzetébe gázolunk. Az egyik gyerekem külföldre ment dolgozni, és azt mondta az ott élő emberekről, hogy teljesen nyugodtak, nincs szadizás, újjal mutogatás. A hivatalokban kultúráltan beszélnek az ügyféllel, segítő szándékkal állnak az elintézendő ügyhöz. Én itthon is egy ilyen világot szeretnék. Az nem kifogás, hogy "nekik", ott több száz évnyi előnyük van demokráciából. Az Együtt 2014 Mozgalomnak szerintem az egyik fő üzenete az, hogy létre lehet hozni itthon is egy ilyen kulturált országot, ahol jó élni. Csak így juthatunk el oda, ahol majd lehet jól is élni. |
czjanos41 |
#336 Re: Re: súlyos2012-11-09 19:53:40Kár, hogy nem jársz, mert okt. 23-án jól érezted volna magad! Legközelebb gyere te is, hogy személyesen élhessed át a hangulatot, amit ez a tömeg és néhány szónok teremtett (elsősorban Bajnai Gordonra és Kónya Péterre gondolok, de Juhász Péter sem lógott ki ebből a sorból! |
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
522 Létrehozva: 2024-11-19
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1477 Létrehozva: 2024-09-29
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
453 Létrehozva: 2024-11-08
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1356 Létrehozva: 2024-03-21
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
152 Létrehozva: 2024-10-28
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
108 Létrehozva: 2024-10-31
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
89 Létrehozva: 2024-11-03
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
352 Létrehozva: 2021-12-02
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
85 Létrehozva: 2024-11-10
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
84 Létrehozva: 2024-11-15
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6706 Létrehozva: 2023-07-26
Adózás könnyítése
66 Létrehozva: 2024-09-19
AUTIZMUS DIAGNÓZISSAL RENDELKEZŐ GYERMEKEK, FIATALOK, FELNŐTTEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN!
42 Létrehozva: 2024-11-12
Biztonságosabb gyalogosátkelőt a Gazdagréti út - Rétköz u. csomópontba
341 Létrehozva: 2024-10-16
Drosztengedélyek maximalizálása
50 Létrehozva: 2024-09-19
Buckai utak - Boglya utca közlekedésének fejlesztése
109 Létrehozva: 2024-10-20
STOP! Módosítsák a Reabilitare infrastructură rutieră pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989 projektet!
37 Létrehozva: 2024-11-19
Csípőprotézis műtétek
36 Létrehozva: 2024-11-07