A választói összefogást támogató nyilatkozat

Quoted post


Vendég

#490 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kulfoldon elek...

2012-11-10 23:01

#486: tokmind1 - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kulfoldon elek...

...nem válaszoltál semmire sem érdemben...Nem baj..)

Az, hogy "alulról" építkezett fel, a jobbik...semmit nem jelent...voltam én olyan "szeanszon" ahol morvay azzal indokolta Brüsszelbe készülődését, hogy első dolga lesz "trianonozni" (mert hogy más "nem meri"!)...az "alulról építkezők" persze beszopták...és kiküldték.

Ami a politikusokat illeti,...ma M.O.-gon azokkal kell beérni,...akik vannak...azok közül pedig nem látom, hogy mi is a baj az "atlantistákkal"?   Talán az, ...hogy nem teheránisták??

Tán a külföldi munkáddal te nem az "atlantistákat" gyarapítod?

 

Válaszok

tokmind1

#495 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kulfoldon elek...

2012-11-10 23:20:51

#490: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kulfoldon elek...

Nem tudom mire válaszoljak, mert a semmivel nem tudok vitatkozni. Ennek ellenére az argentín GDP-növekedés ütemét belinkeltem.

Morvai pár EU parlamentben elmondott beszédét fellelheted youtube-on. Kiállt 2006-ért, a határontúlra szakadt magyarokért és még sok egyébért is. Nézz utána.

Az a baj az atlantistákkal, de talán inkább cionistáknak kellene nevezni őket, hogy elkábítják a rövidlátókat hagymázas ideológiával, miközben kifosztják globális tőkéjük segítségével az országaik erőforrásait.  Teheránnak nem sok köze van Mo-hoz.

Én amennyit lehet, megtakarítok, hogy otthon fektessem be. Nem vagyok konzumidióta, semmit sem veszek, minden megtakarított pénzem félreteszem. Ha már Trianon óta elesett Magyarország, és azóta is haldoklik, akkor valahogy életben kell maradni és azoknak, akik hajlandóak hazamenni és gyereket szülni - sokan vagyunk ilyenek itt, nagyon sokan kivándoroltak -, azok fogják majd újra otthon beindítani a motort. Nem pedig a kihalófélben lévő zavaros identitású dinoszauruszok...