A választói összefogást támogató nyilatkozat


Vendég

#476 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kulfoldon elek...

2012-11-10 22:15

#475: tokmind1 - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kulfoldon elek...

A jobbik már ma sem annyira "büdös"...mint a bekerülésük előtt....de ettől nem növekedni, hanem csökkennni fog a választóik száma..

A normálisok számára éppen ettől hiteltelen...Ha viszakoznak a kilépéstől, ..és még az államcsődöt sem fogják "bevállalni",..akkor már nem fog tetszeni a barmoknak...

Az elfelejtett "vesszentrianon" miatt is már sokan kiábrándultak a hülyék közül..

belföldi

#477 Re: Re: Re: Kulfoldon elek...

2012-11-10 22:17

#474: tokmind1 - Re: Kulfoldon elek...

Valtsal csak vissza romanra, mert ugy elvezetesebb vagy! Tudom, az idezetet meg nem te irtad, hanem a geped, ami eppen önallo eletet elt. Hallod-e, te tulteszel viktatoron is!

D.bácsi

#478

2012-11-10 22:22

Aki másnak vermet ás maga("Viki")esik bele,DE AKI MER,AZ(MI)NYER!!!MI MERÜNK ÉS NYERÜNK!!!
MI NEM FOGUNK BÁNTANI benneteket,AHOGY ti("viki-k")teszitek:MI A RÉGMÚLBÓL A HELYES ÚTRA,A
21-IK SZÁZADBA,A MINDANNYIUNK ÁLTAL ÉLHETŐ JÖVŐBE VEZETÜNK benneteket is,HA TETSZIK,HA NEM!!!

tokmind1

#479 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kulfoldon elek...

2012-11-10 22:24

#476: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kulfoldon elek...

Én személy szerint egyet értek azzal, hogy az utcai politizálás az utcára való, a parlamentben viszont az előterjesztéseknek van a helye. Ebben a Jobbik, igenis, ismét csak kiemelkedő teljesítményt nyújt. Az euroszkepticizmust sem adták fel, fejjel a fallal rohanni pedig ésszerűtlen húzás lenne tőlük. A leghitelesebb erő ma a parlamentben. Az egy dolog hogy valakinek esetleg nem tetszenek ideológiai különbségek okán.

Az államcsőd bejelentése szerintem egy nagyon fontos kérdés. Szerintem még a Fideszen belül is gondolkodnak rajta. Azért az eléggé kiábrándító, hogy a mi generációnk már nem fog rendes, kiegyensúlyozott gazdasági helyzetben lévő országban élni, ugyanis ha 3-4 százalékos GDP növekedést veszünk figyelembe, az adósságunk ledolgozásához akkor is kb. 70 év szükségeltetik. Ez azért elég értelmetlen és veszélyes dolog szerintem. Veszélyesebb, mint a 10-15 év alatt levonuló államcsőd (ld. Argentína).

tokmind1

#480 Re: Re: Re: Re: Kulfoldon elek...

2012-11-10 22:26

#477: belföldi - Re: Re: Re: Kulfoldon elek...

Copy-paste-ről még nem hallottál? Miért pont románra? Kijött belőled a toleráns baloldali? :)


Vendég

#481 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kulfoldon elek...

2012-11-10 22:31

#479: tokmind1 - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kulfoldon elek...

...nem látszol teljesen reménytelennek...

Gondolkozz azon, hogy ma M.O.-gon, (valszeg veled együtt!) KISEBBSÉGben van minden olyan téma, ..amelyet a jobbik feszeget...a zsidózástól, a kilépésen, át az államcsődig,...vagy a határok "békés" változtatásáig.

Vedd már észre, hogy ez nem más, ...mint egy biztos 10-20%-os támogatottság, csupa olyan témában,...amiről egyetlen egy VALÓDI felelősséget vállaló erő sem fog soha semmiféle engedményt tenni.

A jobbik pont ezt akarja..pofázni felelősség és következmények nélkül...Egy megélhetési banda..

Itho

#482

2012-11-10 22:31

2014 és az utánna következő évek remélem a változás, és a normális politízálás
évei lesznek, megérdemelné már Magyarország!!!!

Vendég

#483 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kulfoldon elek...

2012-11-10 22:34

#479: tokmind1 - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kulfoldon elek...

...szerintem Argentína ügyben még tájékozódj...

Nem gondolnám,...hogy sokan vágyakoznánk akár az állacsődben lévő,...vagy akár a mai állapotára..


Vendég

#484 Lisa

2012-11-10 22:41

Sajnos én nagyon sokat dolgoztam a Fidesznek éveken keresztül. A kormánypártra szavazó kis emberek csakhamar küldötté szavaztak elismerve a munkámat. Én ugy gondoltam öket kell képviselnem minden fórumon ,de ezt nem volt szabad. Csak hamar kiderült mindenki aki orvos, ügyvéd, és vállalkozó az tartozik a kormánypárthoz. Képesek voltak jól müködő szervezeteket csak azért szét verni mert a vezetöjük egyszerű ember volt, majd ök kerestek olyat akik megfeleltek az islésüknek. Tudom mert sok olyan embert nagyon sajnáltam akik a kis nyugdíjukból tankolták a kocsijukat, éjjel nappal járták a falvakat esőben fagyban , 2006 az önkormányzati választások után már megyei színten kiderült ezek nem kellenek.Nem tudtam mit tegyek? ezidáig tartó ideológia bennem össze omlott. Még két évig bírtam de olyan parancsoló , követelődzők lettek azokkal az emberekkel szemben akik széket, és hatalmat adtak- kiléptem .Soha nem mertem elmondani senkinek mert tudtam kormány váltásnak kell lenni. Ezt senki nem tudta volna megakadályozni, tudtam a vesztükbe szaladnak az emberek és az Ország maga is. Most nagyon kéne valaki aki nem gazdag szeretne lenni hanem alázatosan szolgálni ezt a sárban taposó , néha nélkülöző apro népet. Nagyon hálásak tudnak lenni ,az igazság megbecsülés minden kincsük. Nagy várakozással, tisztelettel: Rigó Magdi
Chopper

#485 Aláírók IP-címe...

2012-11-10 22:46

Csak szólok, hogy egy számítógépről (azonos IP-címről) többen is szeretnénk aláírni a petíciót, akár családtagok, akár kollégiumi szobatársak...
A mi családunkban például 4 felnőtt él, egy IP-címünk van, hiába négy számítógéppel kapcsolódunk az internetre...
Szóval, ha egy IP-címről több aláírás érkezik, az nem azt jelenti, hogy valaki csalni akarna...
tokmind1

#486 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kulfoldon elek...

2012-11-10 22:49

#481: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kulfoldon elek...

Én nem látom ennyire pesszimistán a helyzetet ebből a szempontból. A Jobbik egy a civil társadalom segítségével, alulról építkező párt. Ebben valamennyire hasonlított eddig rá a "Milla", de miután rátelepült az atlantista érdekeltség (Bajnai, Field), egyből be is lett kebelezve a hitelessége. Másfelől a Jobbiknak az ország helyzetének előre vitelével kapcsolatban kézzelfogható céljai vannak, míg ennek a szervezetnek semmi, csak annyi hogy anti-Orbánista. Szimplán egy ilyen ürügy által összeseregleni nem sokat ér hosszútávon. Ami a Jobbiknak még gondot fog okozni a választásokig, azt a beültetett emberek kiválása, illetve az eltérő nézőpontjaik hangoztatása fogják jelenteni.

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-11-10 22:52


Chopper

#489 Re: Kulfoldon elek...

2012-11-10 22:58

#437: tokmind1 - Kulfoldon elek...

"...de ha az amerikaiak altal kezivezerelt Bajnai babot visszaultetitek, akkor nem megyek haza tobbet..."
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ha neked ENNYIRE jó Orbán, akkor MOST miért nem jössz haza?!...
Gyere, élvezd itt Vezéred intézkedéseit (magánnyugdíjpénztári megtakarítások ellopása, 27%-os Áfa, munkahelyek tömeges megszüntetése, chips-adó, ingatlanadó, egykulcsos SzJA, bankadó, tranzakciós-adó, stb.)...
Könnyű külföldről osztani az észt, élnél ITT és éreznéd a saját bőrödön egy hatalommániás elmebeteg napi agymenését!...


Vendég

#490 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kulfoldon elek...

2012-11-10 23:01

#486: tokmind1 - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kulfoldon elek...

...nem válaszoltál semmire sem érdemben...Nem baj..)

Az, hogy "alulról" építkezett fel, a jobbik...semmit nem jelent...voltam én olyan "szeanszon" ahol morvay azzal indokolta Brüsszelbe készülődését, hogy első dolga lesz "trianonozni" (mert hogy más "nem meri"!)...az "alulról építkezők" persze beszopták...és kiküldték.

Ami a politikusokat illeti,...ma M.O.-gon azokkal kell beérni,...akik vannak...azok közül pedig nem látom, hogy mi is a baj az "atlantistákkal"?   Talán az, ...hogy nem teheránisták??

Tán a külföldi munkáddal te nem az "atlantistákat" gyarapítod?

 

tokmind1

#491 Re: Re: Kulfoldon elek...

2012-11-10 23:12

#489: Chopper - Re: Kulfoldon elek...

Még Gyurcsány alatt leléptem, mert amíg ti a 19000 Ft-os kenőpénzen lihegtetek még mindig, azalatt én veletek ellentétben tudtam, hogy iszonyatos katasztrófa felé sodródunk. Ez számomra egy kényszerű, ideiglenes lépés volt, amit meg kellett tennem annak érdekében, hogy családot tudjak alapítani. Ti közben vettétek fel a devizahiteleket eszetlenül, addig én tudtam, hogy ez egy rizikós vállalkozás. Megrögzötten hitel ellenes vagyok.

OK, felsoroltál pár dolgot, amikkel én konkrétan egyetértek Orbán-imádat nélkül is. Mi másra számítasz Bajnaiéktól? :)


Vendég

#492 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kulfoldon elek...

2012-11-10 23:12

#488: tokmind1 - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kulfoldon elek...

...koma ...ez 2010-ig volt igaz...

Azóta legalább annyit romlottak, ...mint mi is 2010 óta...ha nem sokkal többet..Nézz utánna, ...ha nem találsz, ..küldök linket..

qwycx

#493

2012-11-10 23:13

Egy kis emlékeztető magamtól, néhányunknak. (néha ismétlek)

*"Kedves ide beirkáló jobbosok talán ismeritek *Stadler Julit* (esetleg valamelyik tanítványát biztos)? Gondolom igen. Lehet, hogy némelyiket nagyon is jól. Ő egyszer néhány éve azt nyilatkozta az egyik rádióban, hogy azt a feladatot vállalta, hogy brigádokat szervez, akik különböző betelefonálós műsorokban/ fórumokon megjelennek és szétbombázzák azokat hozzászólásaikkal, beírásaikkal. "*

Néha eszembe jut rólatok *Stadler Juli iskolája*. Nem tehetek, róla mikor belebotlok idióta erőlködéseitekbe, amelyek tények nélkül csak egyoldalúan vádaskodnak, *Stadler Juli* jut eszembe.

Ez ellen egy az ORVOSSÁG, az "ugorgyunk". Ezek meggyőzhetetlenek, nem az a cél. Csak rottyantanak egyet az útra, és lesik, ki lép bele. Élvezik, ha valaki véletlenül elolvassa őket, idecsempészett linkjeiket óvatlanul kinyitja. Pláne ha reagál rá.

Üdv aki megérdemli Qwyc a tizedik

Vendég

#494 Re: Re: Re: Kulfoldon elek...

2012-11-10 23:15

#491: tokmind1 - Re: Re: Kulfoldon elek...

...Bajnaiéktól én konkrétan az államosítások megszüntetését, ...és a vállalkozások szabadságának visszaállítását várom..OK?

tokmind1

#495 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kulfoldon elek...

2012-11-10 23:20

#490: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kulfoldon elek...

Nem tudom mire válaszoljak, mert a semmivel nem tudok vitatkozni. Ennek ellenére az argentín GDP-növekedés ütemét belinkeltem.

Morvai pár EU parlamentben elmondott beszédét fellelheted youtube-on. Kiállt 2006-ért, a határontúlra szakadt magyarokért és még sok egyébért is. Nézz utána.

Az a baj az atlantistákkal, de talán inkább cionistáknak kellene nevezni őket, hogy elkábítják a rövidlátókat hagymázas ideológiával, miközben kifosztják globális tőkéjük segítségével az országaik erőforrásait.  Teheránnak nem sok köze van Mo-hoz.

Én amennyit lehet, megtakarítok, hogy otthon fektessem be. Nem vagyok konzumidióta, semmit sem veszek, minden megtakarított pénzem félreteszem. Ha már Trianon óta elesett Magyarország, és azóta is haldoklik, akkor valahogy életben kell maradni és azoknak, akik hajlandóak hazamenni és gyereket szülni - sokan vagyunk ilyenek itt, nagyon sokan kivándoroltak -, azok fogják majd újra otthon beindítani a motort. Nem pedig a kihalófélben lévő zavaros identitású dinoszauruszok...

Menekült!

#496 Az igazság embere!

2012-11-10 23:30

Magyar vagyok,magyar jogaim,szeretnék élni,a gyerekemmel,eggyenranguan,egyenjoguan!Törvénytisztelő Polgár vagyok,voltam.Az igazság ,a becsületre tanitottak,szüleim!Ne legyen,megkülönböztetés,szegény,gazdag ,között!Legyen,normális munkahely,aki dolgozni akar,az dolgozhasson,és nem pedig munkaerő kölcsönző áldozata,mint ahogy én is voltam.Állatkínzók,ember ölők,elnyerjék,méltó büntetésüket!Mint a halálbüntetést!Szolidaritás,tisztelet!Voltam a Békemeneten,mert ott volt a helyem!Végig hallgattam,a,jövő embereit,akik,szívhez ,lélekszóloan,beszéltek,és hiszem,és bízom,abban ,hogy végre ,lesz egy jobb Magyarország.És nem pedig mások,miatt mi fizetünk,kisemberek,akik,ott a Parlamentben,az elhappolt,pénzeket,jogtalanul vették,fel,és élnek!Éljenek már meg 47.000ft- ból?Mi és ki alapján hozták meg ezt a döntést?Meg család?Miről beszélnek?Én özvegy vagyok,a,14 éves fiammal,9-éve mióta férjem, meghalt,kitaszittotak lettünk!Megkülönböztetettek.Férjem ,üzemi balesetben halt meg nem kaptunk kár térittést,a vállalkozó mindenkit lefizetett,19.millió ft kaptunk volna fiammal,nem tudtam Perre vinni az ügyet,a vállalkozó szépen,mindenkit,lefizetett,oda a lakásunk mindenünk,albérletben lakunk,és erre megy el a pénzem,máról.hónapra élünk fiammal,Ő egyen,és neki legyen.meg mindene!Dolgozom,amíg lehet,betegen,ez van!De felnevelem!Nehéz,aki nincs az én helyemben nem tudja hogy élek,antidepresztáns,altatón,és nyugtatón.Egy tragikus halálesetet nem lehet feldolgozni.Van a lakáshitelünk,ot a lakásunk ahol ,és amiben nem tudunk lakni.Fenntartani,2022 be jár le a kölcsön.Amit akkor kaptuk meg mikor Meggyesi volt a Miniszter,a fiam,árva ellátásából fizetem,holott az a fiamé.Ez van!Ez élet?Szeretnék már normálisan élni,és nem rettegni!Ez a vágyam!Köszönöm.Üdvözlettel!
tokmind1

#497 Re: Re: Re: Re: Kulfoldon elek...

2012-11-10 23:32

#494: - Re: Re: Re: Kulfoldon elek...

Ezzel aztán nem lesz kinn az ország a bajból. Megsúgom, más országokban, igen, az imádott  nyugaton is államosítani kezdtek kulcsfontosságú vállalatokat. Önmagában az, hogy valami magán vagy állami kézben van, nem sokat jelent.
Magyarország olyannyira ki lett fosztva 22 év alatt, hogy már gyakorlatilag semmilye se marad. Ilyen hihetetlen állami-privát szférea arány még itt sincs, ahol élek, a kapitalizmus bástyájában.

tokmind1

#498

2012-11-10 23:34

Na, mentem. További jó szellemi leépülést. :)
margaréta

#499 Együtt Magyarországért

2012-11-10 23:41

Sajnos a FIDESZ- re szavaztam...Azóta vezérünk mindig rám hivatkozik. Én viszont nem hatalmaztam fel a demokrácia felszámolására, a munkájukból élők megnyomorítására, a minimálbér alatti, a valós munkahelyteremtés ellen ható közfoglalkoztatásra, a visszamutogatós gyűlölet- és félelemkeltésre, egyes társadalmi csoportok megbélyegzésére és üldözésére, a hazafiság helyett az ország elszigetelődését eredményező felelőtlen kalandor magyarkodásra, és folytathatnám! Nem vagyok ezzel egyedül. A sohasem létezett többségre hivatkozó gőgös diktatúra és a Rákosira hajazó bölcsvezér allűrökkel testesedett, öntelt felcsúti törpekirály a magyarság zsákutcája.
A Petícióban megfogalmazott gondolatok, cselekvés mentén, az összefogás erejével ideje, hogy visszataláljunk Európába.
kalmicsek

#500

2012-11-10 23:43

Elég volt a propagandából és a sok hazugságból. Nem lelkizés kell és néphülyítés,hanem őszinte szó és tettek. Hajrá Együtt 2014.