A választói összefogást támogató nyilatkozat

Quoted post

Péter

#1364 Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz

2012-11-16 00:33

#1363: Szolidaritás - Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz

Már írtam feljebb, hogy Bajnai és Gyurcsány milliárdosok esetében ezt csak egy demagóg reklámfogásnak tartom, amikor a havi tőkejövedelmük több tízmilliós.  Messze túl sokat reklámozták ezt ahhoz, hogy őszinte gesztusként hasson számomra.

Na, megyek lefeküdni. Jó éjszakát!

Válaszok

zizi

#1370 Re: Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz

2012-11-16 03:08:28

#1364: Péter - Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz

Valahogy nem tud izgatni olyan valaki véleménye, aki nyertese a fidesz elfuserált gazdaságpolitikájának, inkább megvetem az önzősége miatt.

Továbbá, felőlem reklámozhatnák a Hír tv-ben éjjel nappal, Orbán és bűnbandája fizetésükről való lemondását, csak perkálnának. De ez egy jobboldali politikus részéről a büdös életben nem fog megtörténni.

Visszatérve Bajnaira és Gyurcsányra, már elnézést, de 100 millió az 100 millió Ft mindenkinek, a mai napon már mondhatjuk, hogy 200 millió az értéke.. El lehet rajt gondolkodni, akinek van némi eszecske a buksijában és nemcsak rosszindulat a lelkében, hogy fer dolog-e ezt demagóg reklámfogásnak tartani?  Kíváncsi lennék rá, hogy az ilyen emberek hány forintot adakoztak valaha is az életükben, persze a fizetésükhöz képest. Azt hiszem nullát. Ezért az én szememben az ilyen ember dupla nulla.

Egyébként pedig az az állítás hamis, hogy túl sokat reklámozták a két baloldali miniszterelnök adományozását, tehát veled ellentétben, én igen is, hogy őszinte gesztusnak tartom. Egy idő után mindenki tudta, hogy vége szakad a baloldali kormányzásnak, ehhez kétség nem férhet. Akkor miért nem szüntette be Gyurcsány az adományozását és miért kezdte meg Bajnai az adományozását, arra az egy esztendőre, amelyre vállalta a válságkezelést. Úgye sántít?

T. Fórumtársak!  Azt se feledjük, hogy Bajnai 182 forinton "adta át a svájci frankot", pedig az egekből hozta vissza, amikor a válságkitörése után elszállt, de minek? Hiszen ez a jogász brigád, szinte menetrend szerint, jó néhányszor bedöntötte újra s újra, és már 300 Ft körül is járt, amikor Svájc közbeavatkozott és nem engedte, hogy túlszárnyalja az eurót, azzal a rendelkezésével, hogy csak 20 %-ra közelítheti meg maximum.

Csókolom, ez volt az a semmilyen Bajnai féle válságkezelés?  ...és a sorozatos forintbedöntés hány ember életét keserítette meg, hányan lettek földönfutók vagy öngyilkosok???  Erről mindenki mélyen hallgat!!!  Reméljük, már nem tart sokáig ez az ámokfutás és a hazugsághalmaz!!!