A választói összefogást támogató nyilatkozat

Quoted post

Komplikato

#1394 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz

2012-11-16 15:27

#1392: Péter - Re: Re: Re: Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz

Nem olvastad a részletes programot, mivel nincs is kész, de azért kitalálsz helyette egyett amire lehet köpködni?

Biztos érdekel téged egyáltalán? Másrészt ha valaki karakánan kiállna és elmondaná, hogy hé emberek ilyen megszorításokra lenne szükség a gazdaság talpra állításához és ezért meg azért a célért ezt és azt kéne megtenni, akkor én azonnal támgatnám akkor is ha nekem fájna anyagilag. Mert nem az a cél, hogy nekem jó legyen pár hónapig, hanem az, hogy a béka segge alatt lévő gazdaság talpra álljon. És én technokrata vagyok, abban "hiszek" ami működik.

A Matolcsyzmus meg jól láthatóan bukott, nem kicsit, hanem nagyon. Minden intézkedéssel mélyebbre ásta a gazdaságot, a ebefktetők menekülnek, a bankok nem adnak hitelt a cégeknek, sőt kibonják a tőkéjüket a helyi részlegekből, a vállalkozók a könnyítések ellenére még jobban szívnak a serpenyő másik oldalán lévő extra új adók miatt, stb.

Válaszok

Péter

#1407 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz

2012-11-16 16:12:15

#1394: Komplikato - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz

Teszek a matolcsyzmusra. Viszont a tőkejövedelem adóztatását részesítem előnyben a munkajövedelmek adóztatása helyett. Én ugyanis baloldali vagyok.  Azt mondod, hogy nem olvastam a részletes programot, mivel nincs  kész. Rendben van. Annyit mindenesetre látok, hogy eddig itt még minden Bajnai-támogató azt az óhaját fejezte ki, hogy a bankadók, multiadók és egyebek helyett engem adóztassanak jobban.