A választói összefogást támogató nyilatkozat

Quoted post

Péter

#1407 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz

2012-11-16 16:12

#1394: Komplikato - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz

Teszek a matolcsyzmusra. Viszont a tőkejövedelem adóztatását részesítem előnyben a munkajövedelmek adóztatása helyett. Én ugyanis baloldali vagyok.  Azt mondod, hogy nem olvastam a részletes programot, mivel nincs  kész. Rendben van. Annyit mindenesetre látok, hogy eddig itt még minden Bajnai-támogató azt az óhaját fejezte ki, hogy a bankadók, multiadók és egyebek helyett engem adóztassanak jobban.

Válaszok

Hú.gyos Józsi

#1411 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz

2012-11-16 16:20:48

#1407: Péter - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz

Nagyságos úr, nincs egy kis eladó pájinkájuk ingyéér, a hétvégére kéne.

Komplikato

#1413 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz

2012-11-16 16:24:22

#1407: Péter - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz

"Teszek a matolcsyzmusra."

Jó Önnek, én, a családtagjaim, az ismerőseim, az ex-kollégáim beledöglenek. Ja, meg a magyra gazdaság ...

"Viszont a tőkejövedelem adóztatását részesítem előnyben a munkajövedelmek helyett."

Annak fényében, hogy a "nagy magyar cégek" az ilyen jellegű jövedelmeiket off-shore cégekbe adózzák még is hogyan oldaná ezt meg?

"Annyit mindenesetre látok, hogy eddig itt még minden Bajnai-támogató azt az óhaját fejezte ki, hogy a bankadók, multiadók és egyebek helyett engem adóztassanak jobban."

Szerintem nem a bankadóval van baj, hanem annak mértékével és bevezetésével, ja meg a Matolcsy által nem rég megszegett(!) megegyezéssel az ügyben. Az egykulcsossal sincs magában baj, csak rosszkor vezették be és nagyon rosszul, ne lehet szervezetlenül csinálni 5-700 milliárd lyukat a költségvetésben, majd mondvacsinált adókkal beszedni őket.  A multi adóval meg nekem nincs bajom, az végre fogyasztás alapú ha rákenik a vevőkre, de akkor kérem ne legyen kivételezett pl. a CBA a amaga kis 12.000(!!!) üzletével, mert ki tudják ők is pengetni ha a Tesco után a legnagyobb európai hálózat. Szerintem.