A választói összefogást támogató nyilatkozat

Quoted post

Komplikato

#1413 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz

2012-11-16 16:24

#1407: Péter - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz

"Teszek a matolcsyzmusra."

Jó Önnek, én, a családtagjaim, az ismerőseim, az ex-kollégáim beledöglenek. Ja, meg a magyra gazdaság ...

"Viszont a tőkejövedelem adóztatását részesítem előnyben a munkajövedelmek helyett."

Annak fényében, hogy a "nagy magyar cégek" az ilyen jellegű jövedelmeiket off-shore cégekbe adózzák még is hogyan oldaná ezt meg?

"Annyit mindenesetre látok, hogy eddig itt még minden Bajnai-támogató azt az óhaját fejezte ki, hogy a bankadók, multiadók és egyebek helyett engem adóztassanak jobban."

Szerintem nem a bankadóval van baj, hanem annak mértékével és bevezetésével, ja meg a Matolcsy által nem rég megszegett(!) megegyezéssel az ügyben. Az egykulcsossal sincs magában baj, csak rosszkor vezették be és nagyon rosszul, ne lehet szervezetlenül csinálni 5-700 milliárd lyukat a költségvetésben, majd mondvacsinált adókkal beszedni őket.  A multi adóval meg nekem nincs bajom, az végre fogyasztás alapú ha rákenik a vevőkre, de akkor kérem ne legyen kivételezett pl. a CBA a amaga kis 12.000(!!!) üzletével, mert ki tudják ők is pengetni ha a Tesco után a legnagyobb európai hálózat. Szerintem.

Válaszok

Péter

#1418 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz

2012-11-16 16:36:25

#1413: Komplikato - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz Az egykulcsossal sincs magában baj,

Nahát!  Pedig eddig  nagyon úgy tűnt, hogy itt mindenki arra esküszik, hogy 1,7 millió bruttó éves bérjövedelem fölött 36 százalékos adót fizessek, mint korábban.