Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Demokraták

#13718 Re: Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

2012-11-17 08:38

anyád a féreg és a görény famíliád minden egyes tagja egy moslék alak, mint te

Te ócska moslék alak, mi az anyádért pofázol bele, ha olyan hülye vagy, mint, amilyen vagy. Tudod mennyiből állt, hogy kimenjen az a  csomó ismerősöm, akik mai napig kint dolgoznak,  hogy felültek a repülőgépre és egy óra múlva ott voltak. Szartak rád is meg a kvótádra is, te sötét barbár.  Látogatóba félévenként hazajönnek 1-2 hétre és tűz vissza. Jelenleg 30 éves fiatalok, nem lusta görények, mint ti, azóta már lakást vettek Budapesten, ami kivan adva nekik. Folyamatosan viszik ki az egyre több haverjaikat oda, ahol dolgoznak és egyre többen akarnak menni, mert jól érzik ott magukat és ezt nekem mondták, nem hallottam valakitől, hogy haza sem akarnak jönni soha az életben. Ezért kussolj te hülye, amit tudok, annak a fordítottjáról ne akarj meggyőzni. Még egyszer, semmi gondjuk nem volt  se veled, se a kvótával, se mással, hogy Németországba éljenek, dolgoznak és boldoguljanak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tehát kussolj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De még a cikkben is le van írva, hogy 47 ezren dolgoztak németben 2005-ben és 2011-ben 73 ezren és ez a statisztikájuk, most meg már a Jóisten tudja mennyien lehetnek, miután 2012 évvége van. Csomó ismerősöm dolgozik Ausztriában is és ők is ugyanilyen jól vannak, gyűjtik a lóvét. Kvótázz a degenerált lusta görényeidnek és magadnak, te ócska erőszakos geci, inkább huzzatok ki ti is ne itthon henyéljetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Válaszok

Gyula

#13719 Re: Re: Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

2012-11-17 09:44:22

#13718: Demokraták - Re: Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!! 

 Egy zombi-nak beszélhetsz! Ez csak fújja a magáét, mint régen a gramafon, amikor elakadt a tű.


Vendég

#13722 Re: Re: Re: Pár perc múlva bekövetkező MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!!!

2012-11-17 10:43:50

#13718: Demokraták - Re: Re:Pár perc múlva bekövetkező MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!!!

Módfelett  undorító és igazán  ocsmány büdöskomcsi féreg vagy, de azért jegyezzük csak meg ismét, hogy Ausztria és Németország 2011. máj. 1-től törölte el azokat a jelentős korlátozásokat (éves és területi kvóták alapján kiállított munkavállalási engedélyek országonként), amelyek miatt korábban nagyon kevés magyar állampolgár tudott munkát vállalni ezekben a közeli országokban,  ahol többszörösen magasabb a munkabér, mint Magyarországon.  A kvótarendszeren fokozatosan lazítottak, különösen a megelőző évben. Nagy-Britannia már sokkal korábban megtette ezt, ezért ott korábban is jóval nagyobb volt a magyarok munkavállalási aránya.