A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére
Quoted post
Apáthy István László |
#261 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-02-15 18:08#257: Igazi magyar - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kedves Igaz Magyar! Egyszerre lenni férfinak - és nőnek nálatok, baloldaliaknál, liberálisoknál szokás! Nálam - lehet konzervatív vagyok - nem! De hogy tudd, ki is vagyok - én nem bújok nick nevek mögé - ám láss! A face oldalam: http://www.facebook.com/istvan.apathy?ref=tn_tnmn Sajnálatodra, gondolom - bajszom van és a lábam között nem be felé. hanem kifelé nőtt valami és a női nemet szeretem! Nem is tudom, ki a gyűlölködő és a mindenbe valami hülyeséget bele magyarázó!Tudjátok, az a baj,ha valaki a Magunk fajták közül ki ejti azt a szót, hogy zsidó, az már gyűlölködik és fasiszta és náci a szemetekben , no meg antiszemita!Ti megtehetitek, hogy Horthyt tömeggyilkosnak tituláljátok, a másként gondolkodót csőcseléknek nevezitek! És ha Vona azt mondta, a ti értékrendetek szerint nem vagyunk mi, Magunkfajták demokraták, fel vagytok háborodva!De ha megkérdem Tőletek, miért baj,hogy az életet mi máshogy látjuk,rögtön tiltotok!Azt is tudnotok kell, meg kérdeztem zsidó feleségemet, szerinte ez a petíció szövege tartalmaz - e zsidó gyűlöletet, mire azt mondta: NEM, EGYÁLTALÁN NEM!!!Persze meg lehet kérdőjelezni, hogy a feleségem zsidó - e, ti azt is megkérdőjelezhetitek, Apáthy István, vagy Dienes Erzsébet vagyok - e ( aki egyébként egy idős,a koncentrációs tábort is meg járt zsidó asszony ), Ti úgy gondoljátok, hogy a Ti demokráciátok nektek mindent megenged, nekünk semmit?Hát ha ez a demokrácia, akkor én anti demokrata vagyok!!!A Ti meglátásotok szerint az unokámnak is fizetnie kell a koncentrációs táborban kivégzettek dédunokáinak? Hogy az unokám is tulajdonképpen harnadíziglen felelős,pedig a dédnagyapja is gyermek volt akkor? És akkor csodálkoztok, hogy egy idő után elkezdik útálni az emberek a zsidókat? Annak a hozzá szólónak volt igaza, aki leírta, hogy vannak az Izrali állampolgárok ( az ottani kormány, gondolom, nem gyilkolja halomra az ártatlan palesztin gyermekeket és milyen érdekes, hogy vannak a palesztinok mellett kiálló zsidó béke aktivisták . biztos fasiszták és nácik és csőcselék - ) vannak a cionisták és vannak a "Zsidók" -akik egyébként tényleg rendes, dolgozó Magyar állampolgárok, de nem ajvékolnak a havi 500 ezer forintos segélyért - bocsi, kárpótlásért a mi adónkból! Én az adómat nem a zsidó -direkt írom így, mert a magyaroknak is volt holokauszt - holokauszt áldozatai ük- ük -ük unokái jó létére óhajtom fizetni, hanem a hazám - és nemzetem, a gyermekeim, az unokáim boldogulásáért! Annyi az egész petíció lényege - mert látom nem értitek - hogy nem AKARUNK harmad .negyed ízigleni örököseinkre a zsidó áldozatokért bűntudatot, felelősség érzetet és kárpótlási kötelezettséget hagyni! Miért is van az, hogy az anyósom.nem kért kárpótlást, mint ahogy a feleségem sem és az apósom az átkosban, mint egyszerű magyar állampolgár - dolgozott és eltartotta a családját és nem ajvékolt kárpótlásért, pedig az édesapja ott maradt Birkenauban, az édesanyja pedig tetováltan, csont soványan szökött meg onnan és élte le ugyanilyen soványan az életét! Csak a lusta, élősködő, semmire kellő, cionista zsidók teszik ezt! És ne jöjjön nekem senki, hogy nem is ismerem a zsidókat, mert a budapesti történelmi zsidó negyed központjában lakom és látom, tapasztalom, a saját bőrömön érzem, amikor az Izraelből ide - az antiszemitizmus által uralt Budapestre - települő cionista zsidók - ha nem húzódunk félre a feleségemmel és a gyermekeimmel - fellöknek, ha nem húzódunk félre előlük az utcán!!! Akkor miről is beszéltek Ti??? Mi vagyunk a gyűlölködők? Szerintetek igen, hát akkor további kellemes gyűlölködést kívánok nektek!!!
Apáthy István!
|
Válaszok
Gorcsev Iván |
#268 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-02-16 01:43:31#261: Apáthy István László - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1. Az első hozzászólásomra valahogy nem reagáltál. Illetve kijelentetted, hogy sehol nem szerepelt "kun (kohn) béla, miközben a petíció szövegében kétszer is. Azóta valahogy nem reagáltál a felvetéseimre... 2. HAZUDSZ! Nem igaz, hogy a kivégzettek dédunokáinak bárki is fizetne! A gettót, vagy a koncentrációs tábort megjártak kapnak maguk, esetleg házastársuk után járadékot. 3. HAZUDSZ! Szó sincs havi 500 ezres "segélyről". Sőt, többnyire a tizedéről sem... 4. Hogy járjon-e kárpótlás, kinek járjon kárpótlás, abba nem szeretnék belemenni, mert egyrészt hosszú beszélgetés lenne, másrészt felesleges. De tény, úgy gondolom, ha a zsidó (vallású*származású) magyaroknak jár azért, mert elvették a vagyonukat, koncentrációs táborokba hurcolták, gettóba kényszerítették őket, akkor jár azoknak is, akiknek a vagyonát a következő rendszer vette el, telepítette ki, vagy mondjuk Recskre "küldte". Számomra ugyanis NINCS különbség a két tetű rendszer között, miként az áldozatok között sincs (különösebb). Bármily hihetetlen, nem kevés olyan zsidó akadt, akit előbb nácik üldöztek, s "utaztattak", majd néhány évvel/évtizeddel később a következő bagázs... /Szerencsére többnyire nem tudjuk, hogy milyen lehetett, úgy lefeküdni, hogy az jár az ember fejében "túlélem-e a holnapot, vagy elfüstölnek", vagy a munkatáborokban álomra hajtani a fejet, hogy másnap milyen kegyetlenkedés stb. vár rá.../ 5 Azt most hagyjuk, hogy a Tőeld idézett mondat nem a legsikeresebb, miként az írásodban előforduló számtalan helyesírási hibát (nem elütést, vagy egy-egy szó véletlen kihagyását...): "ha nem húzódunk félre a feleségemmel és a gyermekeimmel - fellöknek, ha nem húzódunk félre előlük az utcán" - ezek szerint csak a "csúnya" zsidók között vannak ilyenek... Tudod, elhiszem, hogy ez történt, de azt senki nem állította, hogy ne lennének bunkók, figyelmetlenek (egyéb jelző szabadon választható) a zsidók között (is). Miért ne lennének? Bármily furcsa, ők is emberek, hibákkal, bűnökkel. De nem azért löknek félre, mert zsidók, hanem, mert ŐK ilyenek...
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1323 Létrehozva: 2024-12-06
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
1180 Létrehozva: 2024-11-25
A kulturális, zenei és közösségi életért
1106 Létrehozva: 2024-12-18
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
747 Létrehozva: 2024-11-23
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
616 Létrehozva: 2024-12-16
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
372 Létrehozva: 2024-12-09
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
316 Létrehozva: 2024-11-21
DIGI szolgáltatások Vámosszabadin
265 Létrehozva: 2024-11-25
Közétkeztetés változtatása - XVII. Kerületi Diadal Úti Általános Iskola gyermekeinek szülei
235 Létrehozva: 2024-11-06
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
202 Létrehozva: 2024-12-14
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
193 Létrehozva: 2024-12-11
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
184 Létrehozva: 2024-12-10
Korcsolyapályát Egerben! 2024
189 Létrehozva: 2024-11-20
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
679 Létrehozva: 2024-11-19
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1601 Létrehozva: 2024-09-29
Kiállunk Pajor András atya mellett!
122 Létrehozva: 2024-12-06
A YETTEL mobilinternet/hanghívás szolgáltatásainak javítása Vámosszabadin
114 Létrehozva: 2024-11-25
Kérvényezni fogjuk Ózdon az éjszakai gyógyszertári ügyelet visszaállítását. Írd alá, hogy támogatod!
88 Létrehozva: 2024-11-29
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5152 Létrehozva: 2024-06-21