A Pilis legszebb tava NEM eladó!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Győztünk!! Marad a miénk a tó.

2024-07-08 09:16:09

Kedves Aláíró!

Nagyon jó hírem van, ha esetleg a médiából nem értesültél volna még róla, sikerrel jártunk és a tiltakozásnak és nagy nyilvánosságnak köszönhetően, a cég elállt a beruházástól.
köszönjük Neked is, hogy aláírtad a levelünk és ezzel hozzájárultál, hogy megakadályozzuk a természet egy újabb részének kisajátítását. ✌️
Kérlek, engedj meg még néhány godolatot ezzel kapcsolatban:
Mégegyszer hatalmas köszönet mindenkinek, aki támogatta az ügyet; aláírta a nyílt levelet - 6675 aláírás gyűlt össze - megosztotta a videókat, cikkeket vagy csak kommentben jelezte támogatását.
Nem üres szöveg, Nélkületek nem sikerült volna!
Újra megmutattuk, hogy milyen hatalmas erő az összefogás és a nyilvánosság! Megmutattuk az “úgy sem sikerül” vészmadárnak, hogy “De, igenis sikerülhet!” Össze kell fogni és küzdeni azért, ami fontos.
A mai világban, amikor annyi rossz hír ér minket, nem szabad apátiába esni, nem szabad pesszimistának lenni, mert igenis tudjuk alakítani a jövőnket!
Egyenként talán csak cseppek vagyunk, de együtt egy oceánná lehetünk.
Persze, ez csak egy apró ügy a nagy globális problémákhoz képest, de éppen ez a lényeg, hogy nem szabad, hogy a nagy és hatalmas gondok agyonnyomjanak bennünket. Érthető módon tehetetlennek érezzük magunkat, amikor olyan hírekről hallunk, mint a klímaválság, az óceánok műanyag szennyezettsége és még sorolhatnám. Ha csak ezekre fókuszálunk, tényleg nem marad más, mint a csüggedés és beletörődés.
Nem meglepő módon, a mindenkori hatalomnak épp ez az érdeke, hogy elhitessék velünk, hogy semmit sem tehetünk. “Ti csak maradjatok szépen csendben, majd a nagyok elintézik a dolgokat.” Vagy nem!
Ezért kell a helyi ügyekre fókuszálni. Ezek azok a területek, ahol változást érhetünk el. Itt találhatjuk meg újra a hitet, a reményt! Mert ha nem hiszünk abban, hogy tehetünk valamit, akkor tényleg nagy a baj.
Ez a rendkívüli összefogás ismét megmutatta, hogy együtt megállíthatatlanok vagyunk. Együtt!!
Ez a siker sem egy vagy néhány ember érdeme, hanem egy széleskörű összefogás eredménye, amibe mindenki beletette, amit tudott; ki adatokat gyűjtött, ki jogi segítséget készített, mások szervezték az együttműködést vagy embereket toboroztak, megint mások a nagyvilág figyelmét irányították a problémára. És ez együtt hozta meg az eredményt.
Ezért szeretném hálámat kifejezni minden egyes embernek, aki részt vett ebben a harcban és nem csak megmentett egy természeti kincset, de segített helyreállítani a hitet abban, hogy érdemes küzdeni.
Köszönöm!
Most már nincs más dolgunk, mint továbbra is a szívünkön viselni a természet védelmét és élvezni annak ajándékait. Gyertek, kiránduljatok el a kis tavunkhoz! Piknikezzetek, jógázattok, csókolózzatok a partján, lógassátok a pecát vagy a lábatokat a finoman fodrozódó vizébe, és leginkább vigyétek hírét, hogy az embereknek hála, megint az embereké ez a hely!
 
 
Van amúgy egy Facebook csoportunk, ahol ilyen ügyekben kommunikálunk, ha gondolod, csatlakozz hozzánk: https://www.facebook.com/fakatnebanyatapilisbe
Ü​dvözlettel,
McMenemy Márk

PilisVédők



Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.