Quaestor károsultak megmentéséért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Quaestor károsultak megmentéséért petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#4262015-03-18 04:58Félretájékoztatást kaptam az ügyintézőktől még 2015.márc.3-án is.Személyesen voltam náluk.hogy elhozom a pénzemet és lebeszéltek róla.Több mint 10 éve vagyok az ügyfelük. |
Vendég |
#4272015-03-18 05:03Érdekes, hogy még senkit sem vettek őrizetbe. Akkor nem is történt csalás, és minden rendben? Azonnal fizessék vissza az egész bentlévő pénzünket. |
Vendég |
#4282015-03-18 05:18Az MSZP elnök-frakcióvezetője, Tóbiás József azt várja Matolcsy Györgytől, hogy ismerje el a jegybank felelősségét a brókerbotrányokban, és biztosítsa a betéteseket a teljes kártalanításról. Ismét felszólította Matolcsy Györgyöt, a Magyar Nemzeti Bank elnökét, hogy álljon ki a nyilvánosság elé, ismerje el a jegybank felelősségét a brókerbotrányokban, és biztosítsa a betéteseket arról, hogy teljes egészében kártalanítják őket. Ma a károsultak joggal várják el, hogy a kormány finanszírozza a veszteséget Tóbiás József bejelentette, létrehozták a károsultakat segítő érdekvédelmi fórumot. Minden településen, ahol irodájuk van, várják a károsultakat, akik felvilágosítást kaphatnak arról, milyen lehetőségük van arra, hogy büntetőfeljelentést tegyenek. Vállalja az állam a kártalanítástmivel az állam hatáskörébe tartozó felügyeleti szerv hibájából nem jutnak hozzá a pénzükhöz a betétesek, az államnak helyt kell állnia mind az önkormányzatok, mind a vállalkozások, mind pedig a lakossági ügyfelek tekintetében, és vállalnia kell a teljes kártalanítást. |
Vendég |
#429 Re:2015-03-18 05:22Bocs,ánat én nem vagyok fennt a Facebook-on idős ember vagyok,kérem ha segitene a további lépésekben.üdv Kati |
Vendég |
#4302015-03-18 05:58Követeljük a jegybank elnökének lemondását! Továbbá követeljük a felügyeleti szerv anyagi felelősségre vonását. |
Vendég |
#4312015-03-18 06:08Felháborító, tűrhetetlen , és remélem valahogy visszakapjuk a nagyon nehezen összegyűjtött kis pénzünket! |
Kisemmizett |
#432 Mi van még a Tarsolyban?2015-03-18 06:38A kormány nem foglal állást az ügybeb... ez TŰRHETETLEN!!! Legalább az ígérnének valamit, hogy valamelyest megnyugodjunk... de semmi... emberek 10-100 ezreit így magára hagyni... ELKÉPESZTŐ!!! |
Vendég |
#4332015-03-18 06:46Én károsult vagyok most is elővettem olvastam aQ-szerződést.Kötvény szó sehol nem szerepel benne.mindenütt pénzügyi eszköz van irva.Mi a vélemenyétek erről? Köszönöm szépen Kati |
Vendég |
#4342015-03-18 06:47Mert a héten lejárt pénzem ragadt bent. |
Picurka |
#435 Re:2015-03-18 07:09Nagyon jó ötletnek tartom az utcai demonsrációt. Ott valóban mindenki aláírná a petíciót. |
Vendég |
#4362015-03-18 07:11Károsult családtag vagyok. |
Vendég |
#4372015-03-18 07:16Szeretném legalább a befektetett tőkét viszont látni. |
Vendég |
#4382015-03-18 07:29Azért írtam alá mert mélységesen felháborít, miközben a kormány emberei milliárdokkal gazdagodnak , a kisemberek pénzét akarják bezsebelni. Azon emberekét akik a kis pénzük után valamicske kamatot szeretnének, nem pedig azt hogy a számlavezetési díj és egyéb költségek után kevesebb összeget kapjanak vissza, mint amennyit befektettek ! Vissza a pénzünket !!!! Elég a hazugságokból !!! Jobban teljesítünk ???? |
Vendég |
#4392015-03-18 07:38Öregségre tettem félre a megtakarításom, azért, hogy gyermekeimnek ne okozzak anyagi megterhelést, hiszen Ők is napra-napra élnek. Most lehet, hogy földönfutó leszek egy életen át kuporgatott megtakarításom csalók miatti elvesztésén.Ha ez egy igazságos jogállam - annak nevezi magát - nem szabad, hogy engedjen az ilyen csalásoknak |
Vendég |
#4402015-03-18 07:44A Q-ban volt saját megtakarításunk a férjemmel és a szüleimé is. Mivel szüleim idősek, betegesek, így a Q. ügyintéző rábeeszélt, hogy azt is tegyük az én nevemre, hogy könnyebben hozzáférhessek, ha ne adj Isten szükség lenne rá, pl. elhalálozás miatt. A mi megtakarításunk is csak az én nevemen van, nem mondta, hogy meg kellene osztani a BEVA határ miatt a férjemmel. Így én most kb. 20 millió forintot bukok el, ebben nem csak a saját, hanem a szüleim megtakarítása is benne van, 4 ember kemény munkával nehezen megszerzett gyümölcse. Mindig azt mondták, hogy itt semmi gond nem lehet, tőkegarantált, a tőkét semmiképpen nem veszíthetem el, max. a kamatot. Nekem a kamat nem is kell, csak a befizetett tőkémet adják vissza, mert most 4 ember nem alszik egy hete. Nem tudom, hogy mi lesz...:-(
|
Vendég |
#4412015-03-18 07:49Szerintem itt nem jön szóba a BEVA, és nem csak 6 millióig kell kártalanítani az embereket, hanem teljes egészében. El kell adni az MNB által vásárolt luxus kecókat, meg luxus zongorát, és abból meglesz a pénz a teljes kártalanításra. Majd az állam behajtja a Q-on a tartozását, eleve jobb az igényérvényesítő lehetősége, mint egy kisembernek. Ne feledjük, hogy az önkormányzatoknak 200-300 millió is beragadhatott, nekik így a működésük kerül veszélybe. Viszont ha őket megsegíti - kártalanítja - az állam, akkor nem diszkriminálhatja a magánszemélyeket, őket is kártalanítani kell, méghozzá teljes mértékben. (A BEVA sem teljes, mert 1 millió felett csak 90%-ot ad 6 millióig). Szerintem a kamatról mindenki lemond. (De tényleg: hova tűnt a kamatadó?????????) Az nagyon furcsa, hogy 150 mrd forintnyi megtakarítás eltűnik a magyar gazdaságból, és senki nem vette észre, hogy ez hol lehet, hol foroghat? A pénz útját meg szerintem is könnyű lekövetni. |
Vendég |
#4422015-03-18 07:51Családom egész életen át tartó megtakarításáról van szó, vissza akarjuk kapni, megtakarított pénzünket! |
Vendég |
#4432015-03-18 08:00Be csaptak, családunk egész egész életünk megtakarítását, itt tartottuk, vissza akarjuk kapni a pénzünket. Nem érdekelnek a football őrültek befektetései, ők a saját pénzüket fektessék ebbe a hobbyjukba! Bűnözőkkel szemben a törvény szigorával lépjenek fel. Az állam tette lehetővé ezeket acsalásokat, vállaljon felelősséget, a bűnös mulasztásáért! |
Vendég |
#4442015-03-18 08:0625 éve működő, lakosságot kiszolgáló, politikai pártokon átívelő, több lábon álló befektetői tevékenységet folytató céggel szemben teljes bizalommal voltam. Nyugdíj mellett szerzett jövedelmem, ingatlanom árát rájuk bíztam, annak reményében, hogy öreg napjaimra, gyerekeim, unokám támogatására képes legyek. Mindez most megkérdőjeleződik. Ez nem maradhat ennyiben...!!! |
Vendég |
#4452015-03-18 08:08Azt felejtik el, hogy itt nem csak a 200.000 befektetőről van szó, hanem kb. kétszer ennyiről. Mert ha Marika néni ebbe tette az összes pénzecskéjét és most mindent elveszített, akkor nyilván a gyerekének/gyerekeinek kell gondoskodni róla, anyagilag támogatni, nem hagyhaják, hogy éhen haljon, vagy ne tudja kiváltani az életmentő gyógyszereit, tehát a hozzátartozókat is ugyanúgy anyagilag hátrányosan érinti a dolog. Ez a dolog, ahogy mindig, most is továbbgyűrűzik. |
Vendég |
#4462015-03-18 08:08Kötelességem és együtt Sikerülni fog!!! |
Vendég |
#4472015-03-18 08:14Minket írásban, szóban megtévesztett a bank, kisbefektetők vagyunk, sosem kockáztattunk részvényekkel, ezért vásároltunk kötvényt. A Quaestor Értékpapír Zrt-vel kötöttük a szerződést, nem a Q Hrurira Kft.-vel, Mivel az "anyacég" a Beva tagja, ezért vonatkozik ránk is a kártérítés. Másrészt fölvetődik az eljárás elégtelensége, mivel azonnal zárolni kellett volna a cégrészeket is, hogy a cégvagyont ne tudják a csődeljárás alatt kimenteni. A cégvezetők számláit zárolni kellene, és azonnali vizsgálatot indítani az egyéni számlamozgásokról. Már az felháborító, hogy az MNB alá helyezett PSZÁF öt éve nem vizsgálta meg a cég működését, vagy ha igen, azt rendben lévőnek találta, még 2015 év elején is. Követeljük a mielőbbi jogorvoslatot, és megtakarításunk kamatos kifizetését. |
Vendég |
#4482015-03-18 08:17Várjunk már, honnan tudjuk, hogy nincs meg a pénz? Ezt senki nem mondta, vagy igen? Az MNB alelnök azt mondta, hogy 150 mrd fiktív kötvényt bocsátottak ki, de azt is, hogy még nem tudják, hogy mekkora a kár, hogy van-e rá fedezet. És ha van? |
Vendég |
#4492015-03-18 08:25Sajnos engem is megkárosított ez a szemétláda cég és nem nagyon látnám hogy sietnének bármi pozitív intézkedést is hozni a kártalanításunkra. Remélem ez a petíció meggyorsítja a folyamatokat... |
Vendég |
#4502015-03-18 08:36Sajnos nem lehet linket betenni, így bemásolom: Tarsoly Csaba orosz befektető segítségével mentené meg az ETO-tNem akarja veszni hagyni a brókerbotrányba került Tarsoly Csaba a Győri ETO FC-t, ezért oroszországi kapcsolatait mozgósítja. Bár Orbán Viktor miniszterelnök azt kérte Borkai Zsolttól – Győr polgármesterétől, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökétől –, hogy aktivizálja magát az ETO megmentése érdekében, úgy tűnik, Tarsoly Csaba maga próbálja megoldani a kialakult helyzetet. Eddig úgy tűnt, hogy cégcsoportja más részeiből kívánt különböző összegeket átcsoportosítani az üzletember az ETO részére, ám a Borsonline információi szerint Tarsoly már moszkvai kapcsolatait is mozgósította. Orosz befektetőt akar találni, aki finanszírozná a klub működését – írja a lap. A Borsonline azt is megtudta, hogy a csapat játékosai nem furikáznak sokáig Audikkal. ... És már megint csak az ETO megmentéséről van szó!!!!!!!:-( Kit érdekel 200.000. vagy még több elkeseredett kisbefektető, akik közül sokan akár földönfutóvá is válnak??? Senkit! Csak az ETO megmentése, ez a lényeg, hát persze! Felfordul a gyomrom most már ettől a hozzáállástól! Ja, és ez: "Eddig úgy tűnt, hogy cégcsoportja más részeiből kívánt különböző összegeket átcsoportosítani az üzletember az ETO részére..."
Tényleg???????????? Nem a károsultak kártalanítására kellene a cégcsoport más résszeiből különböző összegeket átcsoportosítani kedves Tarsoly úr???? TÉnyleg a győri ETO a legeslegfontosabb??????????? |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
556 Létrehozva: 2024-11-19
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
456 Létrehozva: 2024-11-08
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1488 Létrehozva: 2024-09-29
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1357 Létrehozva: 2024-03-21
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
157 Létrehozva: 2024-10-28
Korcsolyapályát Egerben! 2024
139 Létrehozva: 2024-11-20
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
114 Létrehozva: 2024-10-31
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
89 Létrehozva: 2024-11-03
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
86 Létrehozva: 2024-11-15
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
85 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
STOP! Módosítsák a Reabilitare infrastructură rutieră pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989 projektet!
51 Létrehozva: 2024-11-19
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6709 Létrehozva: 2023-07-26
Tiltakozzunk a csepel.hu-n közölt óvodaösszevonási tervezet ellen
44 Létrehozva: 2024-11-22
AUTIZMUS DIAGNÓZISSAL RENDELKEZŐ GYERMEKEK, FIATALOK, FELNŐTTEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN!
42 Létrehozva: 2024-11-12
Adózás könnyítése
66 Létrehozva: 2024-09-19
Csípőprotézis műtétek
38 Létrehozva: 2024-11-07
Drosztengedélyek maximalizálása
50 Létrehozva: 2024-09-19
BÜNTETÉS AZ ÁLLATKÍNZÁSÉRT!
156 Létrehozva: 2024-03-18