Az erkölcsös élet törvényi szabályozásáért!

Vendég

#126 Re: -

2016-04-26 06:58

#3: Hozzászóló - - 

Persze, hogy cáfolni fogják Jehova Tanúi, mikor nem is ők indították. Nézz csak utána, hogy a pécsi cím kiknek a címe!

Münchausen báró

#127 Re: Jehova Tanúi

2016-04-26 08:14

#2: Volt Jehovás - Jehova Tanúi 

Nagyobb mesemondó vagy mint Münchausen báró. A megfogalmazásodból kiderül, hogy halvány gőzöd sincs semmiről, és olyan valótlan dolgokat állítasz, amik alapján bárki, aki ismeri őket bebizonyítja, milyen ember is vagy valójában. Ha valaki közülük feljelente rágalmazásést, kb. 5 mp alatt buktatna meg a bíró.

Tudod, az a vélményem, hogy bármelyikük különb ember lehet tőled...

"a munkaadóim is mindig jelezték, hogy bizonyos személyek érdeklődtek utánam." - Ja, biztos nagyon fontos ember lehetsz! Engem biztosan érdekelne a varroda vezetőjeként, hogy kik érdeklődnek a varrónőim után. Sőt erre fordítanám az időm jelentős részét. Nevetségessé teszed így magad...

"Még a kaják közül is csak azt kóstolhattam meg amit a felnőtt családtagok megengedtek." - Még meg is rágták helyetted, nem!

"Össze pakoltam a cókmókomat és leléceltem- ki is lettem tagadva-viszont azóta is figyeltetnek!" -
Áruld már el, hogy tagadtak ki, mikor nem is voltál a tagja?

Végén valami varrodába elmehettem dolgozni az egyik jehováson keresztül ahol szinte csak idősek dolgoztak. -
Légyszíves írd már meg pontosan melyik varrodáról van szó, szeretnék hitelt adni a szavadnak és leellenőrizni.

re

#128 Re: Re: -

2016-04-26 08:20

#126: - Re: - 

Érdekes, hogy egy év alatt jutott el a JT-hez ennek az oldalna híre. -facebookon se túl aktívak!

-talán lehet mégis az ő művük???

Mecánás

#129 Re: Re: Jehova Tanúi

2016-04-26 08:26

#67: The Troll King - Re: Jehova Tanúi 

"Viszon minden állami támogatást meg kellene vonni ezektől és mindenfajta pénzcsapot el kellene zárni, el kellene lehetetleníteni azt is, hogy iskolák előtt áldogáljanak."

Nem tudom mi az oka ennek a nagy tudásnak, ami benned van, de akárhogy nézem a Magyar Közlönyt a támogatott egyházakkal felsorolva, nincsnek azok között, akik állami támogatást kapnának.

Másold már be honnan van ez az infód, mert én mást tudok róluk!

Vendég

#130 Re: Mi a tököm ez?

2016-04-26 08:53

#23: Jézus a Názáreti - Mi a tököm ez? 

Hiszem, hogy Jézus ezt gondolná és így fejezné ki magát! Ennek kellene az egyetlen tanításnak lennie minden vallásnak. 

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2016-04-26 11:35

2016-04-26 11:37

A sötétek reménysége

#133 Re:

2016-04-26 11:39

#39: -  

Ez van, amikor valaki annyira okosnak gondolja magát, hogy meggyőződésében - ami látszik és olvasható, hogy hazugság - kifordul magából és alpári módon mutatja meg valós énjét.

A peticíó elérte célját, mert a mindig is lesznek olyan tudatlan és beetethető alakok, akik egy ilyen cikk hatására képesek lennének kiírtani az ártatlan felet (mindegy kiről is van szó) a nagy öntudat(lanság) harsány megnyilvánulása mellett.

Ebből is nagyon jól látszik milyen társadalomban élünk: állatias megnyilvánulásokat mutató, magát embernek gondoló alakokkal, akik egy ilyen dezinformáció hatására képesek lennének kiírtani mindenkit, akik nem az ő elveik szerint élnek.

U.i.: Nem az a lényeg, hogy most kiről van szó, hanem, hogy milyen mértékű gyűlöletet képes egy csalás a felszínre hozni.

A kérdés: Ki vagy kik lesznek a következő(k)?

2016-04-26 11:45

Vendég

2016-04-26 20:38

A 11. pont mintájára inkább a petició megalkotóit kellene eltiltani az internettől.

sötétparaszt

2016-04-27 11:33

Bárki is volt az a faszkalap, aki elindította ezt a szarságot, akár ostobaságból, akár viccből, akár lejáratásból, az ilyenek miatt az egész oldal, a komoly petíciók is veszítenek az értékükből, élükből.

De hát ilyen az internet. 

A jehovásokat nem kell amúgy félteni, klasszikus szekta, ugyanúgy működik, mint a hitgyüli, vagy a scientológusok. Vagy akár az al-kaida, vagy az IS. (csak utóbbiaknak fegyvereik is vannak, és más körülmények között műkodnek.)

Vannak a vezetők páran, akik élnek, mint Marci Hevesen, övék a Földi Paradicsom, és vannak sokan a szerencsétlen, végtelenül naiv,  behálózott, agymosott droidok, zombik, akik dolgoznak nekik és el lehet tőlük szedni a pénzt. Tehát csak úgy, mint a nagy egyházak, csak kicsiben, de erőszakosabban.

Vendég

#137 Re:

2016-05-10 20:45

Vendég

2016-05-14 11:21

Úgy gondolom a sikeres és boldog élethez szükség van ezekre a törvényi szabályozásra, hogy erkölcsös életet élhessünk.
Akik nem hajlandóak ezekhez alkalmazkodni azokat dugják börtönbe a többi züllött polgárral!
Mérnök kisasszony

2016-05-16 09:12

Csak néhány kérdésem lenne a kedves Szerzőkhöz.

Erősen vallásos szemléletű, konzetvatív személy vagyok magam is, aki külső segítség híján saját erejéből, munkájából végezte a felsőfokú tanulmányait - állami támogatással, ami nem adott se ételt, se ruhát, se szállást, ugye... Na most én nő -lány - létemre ugye éjjel dolgoztam, nappal órára jártam, tehát nem ritkán hajnali egy és kettő között utaztam haza a munkából.

Kérdezem én, szerényen: Ha a villamoson/utcán egy állat megtámadott volna az Önök által meghatározott csodás rendszerben, akkor hiába a kiemelkedő tanulmányi eredményeim, nem kaphattam volna diplomát? S, ha ne adj Isten, ebből az aktusból egy gyermek megfogan - az abortusz tilalma kimaradt, csak szólok! -, akkor a nem kívánt gyermekemt pedig börtönbe zárják születésétől kezdve, mert megfogant? Jövőkép és lehetőségek nélkül? Ugye jól értem?

Köszönöm!

F. Gy.

#140 Álszentség

2016-05-19 13:40

Ha ezt komolyan gondolják, az tragikus. Mert nem hiszem el, hogy ennek a felsorolásnak akár egyetlen Jehova tanúja is megfelelne, vagy meg tudna felelni hosszú távon.

Nem reagálok az összesre, mert... nem, de mindegyiket felháborítónak tartom férfiakra, nőkre, gyerekekre nézve egyaránt.
Ami engem leginkább érint: be nem tervezett, házasságon kívüli gyerekként születtem. Sőt, nem ismertem édesapámat.
Fősulit végeztem, jó állásom van, s feltett szándékom szaporodni és sokasodni. Belegondolok, mi lehetnék az ő világukban. De csak nevetek. Mert tudom, hogy ez csupán a végső elkeseredettségük.

Vendég

2016-05-21 21:26

na de most őszintén, ezt ti sem gondolhatjátok komolyan
crag

#142 Re: Gratuláció!

2016-06-03 07:42

#1: Ostoba Olivér - Gratuláció! 

AZ EGÉSZNEK SEMMI KÖZE A JT. EGYHÁZHOZ!!! EZ EGY CSALÁS!

crag

2016-06-03 07:44

CSALÁS AZ EGÉSZ AHOGY VAN!

A JT EGYHÁZ SOHA NEM KEZDEMÉNYEZETT ILYESMIT.