Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Néhány gondolat Párizs után... / Hozzászólások

Kékharisnyálkodó Szolnoki Ferenc

#3876 az ivrit nyelv egyre jobb barátom, ráadásul elvégeztem az ügyvédi kurzust Tel Aviv-ban,

2018-03-18 16:06

Évfolyamelső Bilis Impi !

a tablettás bor...gyógyszerre...hűűűű!

Mády Zoltán Rejtett Erőf orrrrás és Retired Mozdonynézegető

#3877 ivrit nyelv egyre jobb barátom, ráadásul elvégeztem az ügyvédi kurzust Tel Aviv-ban,

2018-03-18 16:10

Bilis Impi !

Hát nem elfelejtettem? Bukott JÜK Áljogász  =  dányiel  "páter".

Peter Silbermann

#3878 Hát nem elfelejtettem? Bukott JÜK Áljogász = dányiel "páter".

2018-03-18 16:12

Mády Zoltán Rejtett Erőf orrrrás és Retired Mozdonynézegető !

Megfejted már a Kecskét ?

#3879 " Baloldali " " ősszefogás" Szökevény dániel IMPI péter Segge Likának Vezényletével !

2018-03-19 19:26

NINCS  " BALOS MEGÁLLAPODÁS " ,

MERT ÉVFOLYAMELSŐ DÁNIEL IMPI PÉTER SEGGELIKA

A KARIZMATIKUS  GYURCSÓTÁNY  RÉSZEG VOLT

Nem állapodott meg egymással a  " választási együttműködésről " az MSZP-Párbeszéd, az LMP és a  " Demokratikus " Koalíció a vasárnap délutáni fővárosi egyeztetésén ,

mert Évfolyamelső dániel IMPI péter Segge Lika bebaszott !  Nem kicsit ! Nagyon !.

A " Jobbik "nem ment el az egyeztetésre, csak az LMP-vel ülnek le hétfőn.

#3880 ÉVFOLYAMELSŐ DÁNIEL IMPI PÉTER SEGGELIKA A KARIZMATIKUS GYURCSÓTÁNY RÉSZEG VOLT

2018-03-19 19:29

Hát EZÉRT kell minden demokratának, baloldalinak, liberálisnak, valódi kereszténynek elmenni szavazni, hogy csakugyan valóság lehessen Elek Úr jóslatából!
KÜLÖNBEN MINDEN MARAD A RÉGIBEN, SŐT, SOKKAL ROSSZABB LESZ!

Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász

#3881 ÉVFOLYAMELSŐ DÁNIEL IMPI PÉTER SEGGELIKA A KARIZMATIKUS GYURCSÓTÁNY RÉSZEG VOLT

2018-03-19 19:34

Röviden ennyi a válaszom a  Seggem Likának  a szánalmas és méltatlan fenyegetődzésére, és részegeskedésére  amit  a " BALOS ÜSSZEFOGÁSON " böfögött ki. Remélem tudja, hogy mire gondoltam!

Dr Dobos Andrea : az Élősködő , impótens dániel péter egykori " asszonya"

#3882 Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász : Remélem tudja, hogy mire gondoltam!

2018-03-19 19:36

Mire gondoltál Orrrrrmányos Szentem ?

Zoltan Hecht Szekely

#3883 Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász : Remélem tudja, hogy mire gondoltam!

2018-03-19 19:38

Orrrrrmányos Szentem !

Egyetértek!

Csodaországból Eltanácsolt Bilis Impi

#3884 Dr Dobos Andrea : az Élősködő , impótens dániel péter egykori " asszonya" ésZoltan Hecht Szekely !

2018-03-19 19:40

Köszönöm a bátor egyetértő véleményeket!

#3885 ÉVFOLYAMELSŐ DÁNIEL IMPI PÉTER SEGGELIKA A KARIZMATIKUS GYURCSÓTÁNY RÉSZEG VOLT

2018-03-19 19:48

Van egy harmadik opció is: gyáva nyúl módjára megfutamodk és eltakarodik az országból,

magával viszi Évfolyamelső dániel BILIS IMPI péterkét  de mindörökre.

Aztán Részeges Csótány elftás  főzhet és nagyokat szarhat ,

mert Bilis dániel Impótens péternek szakavatott , Fürge  Nyelvecskéje van !

Mindenre Ráérő Dr Mády Zoltán Vérgyúrcsótanyista

#3886 Seggrészeg dániel IMPI péter Seggrészeg Segge Lika : Karizmatikus Gyúrcsótány Messiás

2018-03-20 07:45

Moldova Georgina regényhőse is - aki valójában kőkemény és hithő  kékharisnyálkodó demokraták  - beszáll a választási kampányba!

Eképpen szól a Száraz Sajtos Pogit  ( amit Bolond dániel IMPI péter exanyósa sütött ! !

majszolgató Szemilövető :

Nekünk kékharisnyálkodó gyúrcsótanyistáknak Magyarország teljes kifosztása az első !

#3887 Szent Ajvék Seggrészeg dániel IMPI péter Seggrészeg Segge Lika : Karizmatikus Gyúrcsótány Messiásnak

2018-03-20 07:50

Sebestyén Aladár villáját elqúrcsányoló Szemkilövető Mocsadék !

Az ő kérdésüket már egy örökkévalóságra megoldottad, igaz-e? Ők már soha többé nem fognak sem éhezni, sem fázni télen, megveszni a tikkasztó hőségtől nyáron, sem rongyokban járni, igaz-e? Az ő számukra már soha nem lesz sem tegnap, sem holnap, igaz-e?!?
Ne félj semmit, garantáljuk, hogy megháláljuk valamennyi "jóságodat"!
Ám abban aligha fogsz köszönetet találni!

Dr Dobos Andrea : IMPI EXE

#3888 Töketlen dániel IMPI péter dolgozzon ! Főleg húzzon vissza Ashdódba !

2018-03-20 07:56

Ne élősködjön az anyja nyakán , álljon talpra , mert ha nem , akkor megtépjük a Vadiúj Nyári Frizuráját és a Dagadt Orrrrrrmányát !

Sándorné Herczeg Vérimpilógus

#3889 Dr Dobos Andrea : IMPI EXE : megtépjük a Vadiúj Nyári Frizuráját és a Dagadt Orrrrrrmányát !

2018-03-20 07:57

Édesanyádat fenyegesd meg te Ökör !

Andrea Kardos Csodaországi Rejtett Erőforrás

#3890 vihar a balliberális biliben: Gyurcsótányék beperlik Vágó Gábort, amiért a részegségükről b

2018-03-20 08:01

Vágó Gábor azt mondta: „Ha én, mondjuk, részeg vagyok, és meghívok barátokat otthonra beszélgetni, az a minimum, hogy őt is megkínálom viszkivel”. A 444 riporterének kérdésére, miszerint hogyan érti Vágó a részegséget Gyurcsótány esetében, a politikus azt mondta: azt mind fizikailag, mind a szó átvitt értelmében komolyan kell venni.

Évfolyamelső Szarcsimbók Részeges Gyúrcsótány Ánuszán

#3891 Részeges Karizmatikus Gyúrcsótány : A DK-t be kell tilani !

2018-03-20 08:10

Tisztázzunk még egy dolgot.

Segglikamnak igaza van !

Továbbá A független, 1848-as forradalmi kormány pedig nem vállalna semmilyen közösséget a  Nagy Szent Szemkilövető Ferenc Testvér Elftás ócska, köztörvényes bűnözéseivel!

A  "balodali" diktátor és  kékharisnyálkodó  birkanyája megcsúfolták tehát 1848 szellemiségét! Ezért a választások után elégtételt kell majd venni!

https://www.youtube.com/watch?v=Ut4qdJ7M90A

Zsigmond Móna

#3892 Évfolyamelső Szarcsimbók Részeges Gyúrcsótány Ánuszán : Segglikamnak igaza van !

2018-03-20 08:14

Most egy zab szem se férne be a seggébe, fél, hogy árprilisban veszít és bekövetkezik számára a vég

Azaz végleg kitiltják Magyarországról dániel IMPI JÜK Áljogászt !!!:):):)

György Csirke

#3893 Azaz végleg kitiltják Magyarországról dániel IMPI JÜK Áljogászt !!!:):):)

2018-03-20 08:23

Hogy miért vannak még Magyarországon dánielék ?

Biztos eltévedtek!

#3894 Bukott JÜK Áljogász = dányiel "páter".Évfolyamelső Bilis Impi ! a tablettás bor...gyógyszerre...

2018-03-20 10:06

Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász ! Most már csak azért is!

Dániel Simon

#3895 Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász ! Most már csak azért is!

2018-03-20 10:15

Ipari mennyiségben hamisították  Elmebeteg Peti  Petíciójában  az " Aláírásokat "

Az " aláírások "  hamisításához Termékenyen Hozzájárult a Bekékharisnyult

Bolsewikk Mády Zoltánka , az Időmilliomos Retired Mozdonynézegető ! !

Istvan Gönczi Nagy

#3896 Az " aláírások " hamisításához Termékenyen Hozzájárult a Bekékharisnyult Bolsewikk Mády Zoltánka

2018-03-20 10:19

Nem túl elegáns lealacsonyodnom

a  kékharisnyálkodók szintjére,

de leírom-

AMILYEN A KÜLLEME,

OLYAN A JELLEME-

MOCSKOS.

Margit Érsek Főimpilógus

#3897 Az " aláírások " hamisításához Termékenyen Hozzájárult a Bekékharisnyult Bolsewikk Mády Zoltánka

2018-03-20 10:23

A Régi Szép Időkben , az  " aláírások " hamisítását én is nyomattam ezerrel !

Munkám elismeréseképpen köszönöm a Népművelő Képmegosztós Tolcsit !

Zsuzsa Zsigmondné Főimpilógus

#3898 Margit Érsek Főimpilógus: Régi Szép Időkben , az " aláírások " hamisítását én is nyomattam ezerrel

2018-03-20 10:28

a Népművelő Képmegosztós Tolcsi szoktatott le

erről a Nemes , Kékharisnya Nemzeti Sportról ?

Karizmatikus - Demokratikus , Kékharisnya és Bolsewikk Kűrvákok

#3899 Viszont Javaslat Kispöcsú , de Nagyorrrrmányú " dániel impi peti " nevű ÉLŐSKÖDŐNEK !

2018-03-20 20:57

Mi azt javasoljuk hogy te foglalkozz azzal amivel egy idős vagy

ha egyáltalán csipesz és nagyító nélkül megtalálnád mivel anno nem blankolás hanem csonkolás volt nálatok!

Vagy egy kicsit foglalkozhatnál a karizmatikus isteneddel aki már a jobbiknak is pitizik és az ellenzéki egyeztetésen (meg már egyéb más sajtótájékoztatón) részegen osztja az ész mint ahogy te szoktad nap mint nap (czeglédi után rólad vesz példát! Sok a köztörvényes cimborája!

Karizmatikus - Demokratikus , Kékharisnya és Bolsewikk Kűrvákok

#3900 Viszont Javaslat Kispöcsú , de Nagyorrrrmányú " dániel impi peti " nevű ÉLŐSKÖDŐNEK !

2018-03-20 21:01

Igen Tisztelt  " Valaki Valahonnan " !

Bocsásson meg , hogy  " elloptuk " az Ön szövegét ! !