Mondj nemet a sorkötelezettség visszaállítására!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Mondj nemet a sorkötelezettség visszaállítására! petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#1512011-05-21 08:30Ki akar háborúzni,mert én nem! |
papa Vendég |
#1522011-05-21 08:36A FIDESZ ámokfutásának újabb bizonyítéka. |
Vendég |
#153 Re:2011-05-21 08:37 |
Vendég |
#1542011-05-21 11:27Ugy gondolom a fiatalemberek számára -és családjuknak is - rémtörténet volt a kötelező katonaság - miértis kellene visszahozni, mert "ő" katona is volt, nem hiszem hiszen Londonban tanult- , vagy most ez egy ujabb "hülye" ÖTLET?? na.neee |
Vendég |
#1552011-05-21 11:32A két fiam már nem volt katona. Valószínűleg kibírták volna, de nehezen. Szerintem a FÉRFI, az ERŐS, a KITARTó nem ott születik. Megállják a helyüket az Életben a rendesen elkényeztetett hadkötelezetlen fiúk is, a hazát meg védjék a szoldosok. Legyen szoldat, aki akar. |
Vendég |
#156 Re: Re: Legyen sorállomány a libsiknek.2011-05-21 12:05#16: - Re: Legyen sorállomány a libsiknek. sztem csak a zemberek zemberére, a (maj'nemtorgyán) zelnökre akar hasonlítani, és feltehetőleg már csak ez az egy picike hiányzott |
Vendég |
#1572011-05-21 12:06Annak idején jobban át kellett volna gondolni a megszüntetést. A sorkatonák között együtt volt a szegény a kevésbé szegény a városi fiú a tanyán élővel a magyar a cigánnyal és tanultak egymástól s egy kicsit tolerálták egymást, s talán nem lett volna mára ez a szörnyű állapot ami van. Ez természetesen egy utópia. Nekem két fiam volt katona s nem haltak bele. |
Vendég |
#158 Re:2011-05-21 12:08 |
Vendég |
#1592011-05-21 13:06NÁTO tagokként nincs szükségünk a sorkötelezettség visszaállítására. A kormány "belső" használatra, saját biztoságának erősítésére ne azoknak az adófizetőknek a pénzéből tartson fenn hadsereget, akiket egyébként is megnyomorít. A munkanélküliség csökkentésére se ezt a megoldást alkalmazza! |
Vendég |
#1602011-05-21 14:26Nem azért szüntettük meg nyomós indokok alapján a teljesen értelmetlen általános hadkötelezettséget,hogy a fityisz -ostoba vezére parancsára újra visszaállítsa! Ehhez,meg az "alkotmányhoz" ,meg sok más egyébhez nem kell népszavazás,a századrangú vizitdíj eltörléséhez,a tandíjmentességhez(ami a Fidesz visszaállít),a kórházak privatizációjának megakadályozásához kellett??? |
Vendég |
#1612011-05-21 17:23Egyszer már eltörölték a sorkötelességet. Szabad választást kapnak azok a férfiak, hölgyek,hogy ki szertne hivatásos katona lenni. Ezt a választást kell támogatni, erősíteni! Hazánk katonai fenyegetettségekor kellene a tartalékosokat behívni. |
Vendég |
#1622011-05-21 18:10Több mint két évtizede tartalékos hadnagyként szereltem. Hál' Istennek azóta nem léptettek elő és reméltem, hogy egy életre el is felejthetjük egymást! Ők sem kerestek és de pláne én sem kerestem a honvédséget. Most meg azt olvasom, hogy aki tartalékosként szerelt le, azt nem 40 éves koráig, hanem akár a a hivatásosok nyugdíjkorhatáráig is behívható lehet a tervezet szerint. Mi van? Szép kilátások! Mint egy rossz álom! |
Vendég |
#1632011-05-21 18:58Szellemileg tönkremennek vele az emberek. |
Vendég |
#1642011-05-21 19:32A fiataloknak hiányzik a katonai nevelés, de nem így kéne megoldani. A sorkatonai szolgálat maga az unalom,de jó balhé. A rossz emlékű levente foglalkozásokhoz hasonlót kéne létrehozni a fegyelem és csapat szellem erősítésére. A sorkatonai szolgálat újabb pénzlopási lehetőség lehet. Az emlékeim szerint. |
Vendég |
#1652011-05-21 20:26Nem a mai kiadású gyereknek való!!! |
Vendég |
#1662011-05-21 22:24Ezek (orbi) sík hülyék! Ahhoz, hogy ilyen-olyan helyzetben behívhatók legyenek, alapos kiképzésben kell részesíteni őket. Az minimum két hónap. Vagy úgy akarja behívni a hadköteleseket itt a puska, láttatok már filmekben. Ott az ellen és lőjj. Nem tudom másképp nevezni ezt a gyógypedagógiai osztályt kijárt kormányt,mint szellemi fogyatékosok bandája. |
Vendég |
#1672011-05-21 23:23Nem értem , miért fontos most mindenben betartani az embereknek? A kétharmadra hivatkozva elvenni a táppénz egy részét, rokkantsági nyugdíjakat, a korkedvezményeket,a 16 %-s adóval megkárosítani a szegényeket és most meg a fiatalokat visszaállítani a katonák sorába, amiről már oly szívesen lemondtak agykor.? Hát akinek ezek a dolgok tetszenek, igen elkötelezett Fideszesnek kell lenniük. |
Vendég |
#1682011-05-21 23:57... kérdezem: 1. Hogy vásárol lakást és egyéb nagy értékű fogyasztási cikket, aki nem teljesítette a katonai szolgálatát és még nem töltötte be a 40. életévét? 2. Melyik bank ad majd hitelt a fenti személyeknek? 3. Ki állja annak a vállalkozónak a jövedelem kiesését és teljesíti az általa elvállalt projektet, ha behívják? . . . n. Normális volt-e az, akinek az agya helyén ilyen ötlet született? |
Vendég |
#1692011-05-22 00:31NÁTÓ tagok vagyunk hazánk nincs kitéve ellenséges hatalmaknak.Elég az a hadsereg ami most van . |
Árpád vére |
#170 Re:2011-05-22 00:48NINCS BÉKE! SOSEM VOLT! (csak most még nem lőnek) Az ember az egyik leghatékonyabb ragadozó a földön! Nem a tűz használata különböztet meg bennünket az álatvilágtól hanem az hogy mi a saját fajtánkat is folyamatosan gyilkoljuk. 1. Az országunk határain kívül a szoc. blokk szétesését követőn az ott felhalmozott fegyverek leszerlése nem mindehol úgy történt mint kis hazánkban! Az idióta, magyar politikusok a Magyar hadsereg teljes páncélozott hadieszközeit lánvágóval szétvágatták, ergó nincs páncélozott védelmi eszközünk sem és más sem, stb.... 2. Pl. északra tőlünk a felvidéken ez úgy történt hogy a Csehszlovák állam kettészakadása után az "ősi szlovák nép" pénzesebb nacionalistább polgári rétege, felvásárolta ezeket az eszközöket, ugyan hatástalanítva vannak de! bármikor újra élesíteni lehet őket. Ez mit jelent? pl. egy jahn slota vezette csürhe 1 óra leforgása alatt képes páncélozott hadieszközökkel bármikor az országra rontani. 3. Kérdezem? a harcképzetlen magyar polgár, aki mára olyan mély sötétégben él, mit tenne egy 62 tonnás lánctalpassal szemben? megkínálná kávéval? vagy hívná a győzikét tartson egy kis show-t? vagy segítségűl hívná VV 4 Alekoszt? dumálja le őket hogy ne tapossák szét a falut fél óra alatt? :-(( 4. A VÁLASZ! PUSZTULÁS! Az a nemzet, ki feladja a jogát az önvédelem megtanulásának lehetőségéről, maga mondja ki a halálos ítéletét. A zsoldos sereg tagjai fegyverrel a kezében első sorban önnmagát és a közvetlen hozzátartozóit fogja védeni a többi meg le van sza....va, védje meg magát ahogy tudja. Jelenleg ez a nagy büdös helyzet. A volt sorkatonai rendszerrel én sem értek egyet, sok volt benne a hiba. A katonai kiképzés, honvédelmi tudás megszerzése minden értelmes ember jól felfogott érdeke kellene legyen, a többinek meg kötelezővé kell tenni, mitöbb a tartalékos képzett álománynál még a fegyvert is ki kellene osztani mint Svájcban! JA! hogy a liberális cionista köröknek nem érdeke egy magát minden helyzetben, akár fegyverel is képes megvédeni erős nemzet legyünk ez evidens. Kedves honfitársak! Magyarországon GYARMATOSÍTÁS FOLYIK !!!!! (még vér nélkül)!!!!!! Ma már nincs a magyarnak sem vize, levegője, földje! ÉBRESZTŐ EMBEREK!!!! |
Vendég |
#1712011-05-22 01:39Nem akarok háborút, pedig ha felállítják a katonaságot, akkor annak nagyon nagy lesz az esélye, mert a hatalom nem a hatalmával él, hanem visszaél azzal. Anya vagyok és nem azért hoztam világra gyermeket, hogy más ember hatalmi pozíciójának megtartásáért áldozza gyermekem az életét, ha akarja vagy sem. Oldják meg a politikusok, főleg a jelenlegiek, mert anno mit ordítottak mindenhol nem kell katonaság, minket megvéd a NATO. Mi az elgyengűlt talán?? Elvesztette erejét, vagy meg akarják támadni? Most nekik fogják azt mondani: Takarodj haza USA! |
Vendég |
#1722011-05-22 06:45Nem hiszek a katonai szolgálatban.Aki akar menjen de ne legyen kötelező!! |
Vendég |
#1732011-05-22 07:52"...mert nem érted, csak harcolni vagy jó..." (Presser) |
Tamás |
#174 Re:2011-05-22 09:10Életem legborzasztób 2 éve volt. Elloptak 2 évet, teljesen értelmetlenük. Megtanultam lopni, csalni, hazudni és hogy az emberi butaság és rosszindulat határtalan.i |
Vendég |
#1752011-05-22 09:53Örültem, mikor a kötelező sorkatonai szolgálatot eltörölték. Lelkileg, fizikailag nem minden ember alkalmas rá. Éppen ezért változatlanul az a jó megoldás, ha mindenki szabad akaratából dönti el, szeretne-e hivatásos katona lenni. |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1429 Létrehozva: 2024-09-29
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
408 Létrehozva: 2024-11-08
Biztonságosabb gyalogosátkelőt a Gazdagréti út - Rétköz u. csomópontba
327 Létrehozva: 2024-10-16
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1351 Létrehozva: 2024-03-21
Élő testületi közvetítést Balmazújvároson!
165 Létrehozva: 2024-10-17
Buckai utak - Boglya utca közlekedésének fejlesztése
106 Létrehozva: 2024-10-20
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6694 Létrehozva: 2023-07-26
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
86 Létrehozva: 2024-11-03
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5055 Létrehozva: 2024-06-21
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
346 Létrehozva: 2021-12-02
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
81 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
79 Létrehozva: 2024-11-02
Adózás könnyítése
64 Létrehozva: 2024-09-19
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
61 Létrehozva: 2024-11-03
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
77 Létrehozva: 2024-10-13
Drosztengedélyek maximalizálása
48 Létrehozva: 2024-09-19
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
39 Létrehozva: 2024-10-31
Hajmáskér és Veszprém tömeg közlekedése
94 Létrehozva: 2024-10-07
Csípőprotézis műtétek
35 Létrehozva: 2024-11-07
18 éven aluli személyek NE keresztelkedhessenek Jehova Tanúi vallásba
24 Létrehozva: 2024-10-31