Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére

Vendég

2011-06-15 22:06

Szeretném, hogy maradjon meg a Klubrádió

Vendég

2011-06-15 22:13

Nehéz legyőzni dühömet, szalonképes szavakkal kifejeznem magamat. Rettenetesen fel vagyok háborodva, tele a "hócipőm"! Nem megfutamodom, de elmegyek ebből az országból Nyugatra, dolgozni, hogy élni tudjon a család! Nem orvos vagyok, de van két diplomám, és kamionosként próbálom előteremteni a mindennapi szükségletekre valót. Itt tartunk, de lesz ez még rosszabb is, mert optimista beállítottságom ellenére, nem látok semmi esélyt a helyzet javulására.
"TGM"-nek igaza van, valami olyannak kell történnie, ami elmossa "ezeket", megtisztítja a közéletet, helyre áll a normális élet.
Soha nem gondoltam, hogy idáig fajulnak a dolgok.
Támogatom a petíciót, jelenlegi helyzetemben ennyi a minimum, amit megtehetek. A Klubrádió az egész napos háttér műsorom. Mindig EZ szól nálam, mindegy melyik műsorszám megy éppen. De a legfontosabbak a beszélgetős, politizáló műsorok. Belegondolni is rossz, mi lesz, ha mégse mehet tovább?
Nem akarok erre gondolni sem!
Hajrá!
PK

Vendég

#3128 Re: Kelemen György

2011-06-15 22:14

Vendég

2011-06-15 22:18

Aláírtam, de nem bízom a sikerben, ennek a hatalomnak sajnos már épp elég minta áll rendelkezésére, hogy kell az ellentétes véleményeket elnémítani.

Vendég

2011-06-15 22:22

Nagyon belehetnek sz..va , hogy mindenre fény derül.

Vendég

2011-06-15 22:22

Én nagyon szeretem a Klubrádiót, és egyáltalán nem bánom, hogy nem a "tisztelt" kormány alárendeltje....

Vendég

2011-06-15 22:23

Sokat hallgatom, hiányozna.

Vendég

2011-06-15 22:27

működő rádiót alapos indokkal lehetne megszüntetni(pl. államellenes tevékenység. nyílt törvényellenes úszítás, stb., ilyen nincs!
Kalambo

2011-06-15 22:28

A Klubrádió mindenki rádiója.A napi párbeszédek őszinték, pártállástól függetlenül. Jó hallgatni azokat. A jövőben is kell a Klub rádió. Ne hagyjuk annak megszüntetését.

Vendég

2011-06-15 22:33

Állítólag demokráciában élünk. Ez lenne a tanúbizonyság rá??????

Vendég

2011-06-15 22:34

Szólj még sokáig Klub Rádió !
szakértő

#3137 Médiatanács

2011-06-15 22:35

Az NMHH a Budapest 95,3 MHz körzeti rádiós médiaszolgáltatási lehetőség pályázati felhívás tervezetének tárgyában az Mttv. 50. § (2) bekezdése és 216. § (2) bekezdés c) pontja szerint nyilvános meghallgatást tart az alábbi helyszínen és időpontban.

A meghallgatás helyszíne: 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.,
3. számú tárgyaló.

A meghallgatás időpontja: 2011. június 16.,
10.00 órai kezdettel.
Vikterminator

#3138 Timur és csapata tör előre serényen

2011-06-15 22:37

Pontosan olyanok ezek az Orbánék a narancsszínű 2/3-ukkal,meg a tősgyökeres bolsevik logikájukkal,amilyen az SZKP volt valamikor a 30-as években,csak az ellenséget ma nem lövik tarkón,csak kirúgják állásából,egzisztenciálisan ellehetetlenítik,kihúzzák alóla a szőnyeget,alkotmánymódosítással megszűntnek nyilvánítják,leváltják az elnökét vagy megszüntetik a hatáskörét,a helyére saját komisszárjukat ültetik 12 évre,a Magyar Nemzetben vezércikkben leleplező cikket íratnak róla,őrizetbe vetetik és mielőtt a bíróság kiengedné,a Parlamentben itéletet hirdetnek,ha nyíltan nem merik betiltani,akkor számára teljesíthetetlen pályázatot írnak ki.
Bepetéznek mindent,mint az Alien,hogy utána a saját kis éhes szörnyecskéik lepjék el az egész (valaha)demokratikus berendezkedést.
TÉNYLEG FORRADALMAT CSINÁLNAK CSAK MÉG NEM LÁTJÁK,HOGY AZ ANCIENT REGIME ÉPPEN ŐK MAGUK LESZNEK.

Vendég

2011-06-15 22:37

kell, mert jó és őszinte

Vendég

2011-06-15 22:47

Benkő Gyula vagyok a Magyar Ifjúság Közösségi Szervezetének- MIKSZ Főtitkára. Radikális baloldali pártoktól független ifjúsági szervezet vagyunk. Felháborítónak tartjuk egy olyan rádió adó ellehetetlenítését amely nem "fekszik" le a kormány szavának!

Vendég

2011-06-15 22:55

lehet, bátrabbnak kellett volna lennem, nevemet, aláírásomat, a petícióval egyetértő véleményemet, nevemet vállalva nyilvánossá tenni, de 63 éves koromra az Orbán-kormány hamar elérte, óvatos legyek a nyilvánossággal. szeretném, ha minden MAGYAR -és nem a MAGYARKODÓ!- tisztességes honfitársam felébredne, összefogna és megállj-t parancsolna ennek az eszeveszett, önpusztító, nemzetromboló őrületnek, melyet az Orbán-kormány "gyakorol". S talán észre kellene venni, mindenkinek, hogy "mesztelen/esztelen a király"! - és ki is kellene mondani, minél hangosabban. Valójában nagyon szomorú vagyok, hogy honfitársaink többségének nincs igénye a változatos, sok-sok szempont/vélemény alapján megfogalmazásra kerülő és a Klub Rádió által hitelesen megszólaltatott véleményekre, kiegyensúlyozott tájékoztatásra! Nagyon elkeserítőnek tartom, hogy az intelligens embereket béklyóba/gúzsba kötik a beképzelt, buta, unintelligens, hatalomba emelt öntelt szolgalelkű senkik. Igen, ne hagyjuk!! Szorítok, hogy mielőbb győzzön a józan ész, felülkerekedjen a hatalom ostobaságán. Nagyon szeretem a Klub Rádió műsorait, kiegyensúlyozott politikai tájékoztatását, valamint az élet egyéb, kulturális, művészeti, tudományos területeit bemutató tartalmas és szórakoztató műsorait. De legfőképp a Klub Rádió EMBERI RÁDIÓ lényegét szeretem. Talán még nem késő, hogy a józan, értelmes EMBEREK összefogjanak, meggátolják az emberi butaság, ostobaság mindent leromboló őrületének megállítására. Csak következetesen, tartsunk ki.

Vendég

2011-06-15 23:01

Akinek igaza van sohasem fél az ellenkező véleményektől, mert azokat meg tudja cáfolni.Akinek nincs igaza annak el kell hallgattatnia az elenkező véleményeket, mert csak így lehet "igaza". Most ez történik. A Klub rádió érveitől, hallgatóinak véleményétől fél a hatalom, ezért el kell hallgattani!!!

Vendég

2011-06-15 23:09

Gonosz lehet a BARBÁR és a BUTA is. Utóbbi lehet, hogy vétlenül.

Vendég

2011-06-15 23:11

Mit akar még velünk tenni ez a sunyi, hazug kormány?
Reméljük a klubrádiót nem fogja tudni megszüntetni!
Nem engedjük!!!
Iluj

Vendég

2011-06-15 23:13

Sok rádiót halgatok :
- Info rádió,
- Klubrádió,
- Gazdasági rádió,
- Lánchíd rádió,

Mindenhol találok valami jót, és javul a színes látásom.
A klubrádió hiánya - minden hibája ellenére - ezt a látást rontaná.
Ezért kell.

Vendég

2011-06-15 23:14

Nem szabad ezt tovább türni, mert a történelemem megismétli önmagát, 1933-46!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vendég

2011-06-15 23:16

klub rádio egyetlen hibája, hogy nem Fidesz szimpatizáns.

Öreg

#3148 Várható volt

2011-06-15 23:16

#1: -  

Amikor az előző frekvencia-pályázat eredményét törölték, már lehetett számítani rá, hogy az új pályázatnak a nyertese nem a Klubrádió lesz. Most már jöhet az ATV, a Népszava és a többiek.

Hol van már Horn Gyula, aki segített, hogy a Magyar Nemzet címen megjelenő újság ne szűnjön meg.

Vendég

2011-06-15 23:21

Nekem nagyon fontos a Klub Rádió. Ez jelenti nekem a tájékoztatást.

Vendég

2011-06-15 23:22

Nem tudok hozzászólni, mert annyira felháborít, hogy mindenre rálépnek és el akarják törölni, hogy inkább keresek megoldást, összefogást, hogy ezt a tendenciát valahogy leállítsuk. Nem érdekes?- hogy mióta ők vannak uralmon, minden Olyan "békés". Ők csináltak bajokat, felfordulást, mi meg, most a csendes többség tűrjük, hogy mindent, ami nekik nem tetszik szétverjenek. magukkal, (meg a postásokkal) megbeszélik az állam ügyeit aztán slussz. Nem túl értelmes hozzászólás, akár csak egy parlamenti felszólalás, de legalább őszinte, ebben pedig még el is tér ez utóbbitól.