BMX fék nélkül

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) BMX fék nélkül petíció automatikusan generált fórumtémája

Vendég

2016-07-07 08:50

Inkább menj vissza az általánosba és tanulj meg írni! Otthon azt csinálsz az igénytelen roncsoddal, amit akarsz, de fék nélkül az utcán ön- és közveszélyes vagy! Ha valaki közlekedni akar, az tartsa be a rá és a járművére vonatkozó szabályokat, vagy járnon gyalog!

Vendég

2016-07-07 11:58

Tényleg! Anál lejebbkéne neked azt, te ostoba barom! 

Vendég

2016-07-08 07:17

A kerékpár jármű, mégha emberi erővel hajtott is. Ideje lenne akként is kezelni és bevezetni rá a kötelező műszaki vizsgát és KRESZ vizsgát. Az ilyen Darvin díjra pályázók legalább kiesnének közlekedésből, mert túl hülyék, hogy levizsgázzanak. Fék nélkül? Azt! Inkább ész nélkül öcsi, ész nélkül!

Egy Rider

2016-07-08 11:06

Sikeres petícióhoz szerintem se ártana ha helyesen írnál. Egyébként elgondolkodtató. Rengeteg "biciklis" rohangál ész és fék nélkül a közutakon. Persze bagoly mondja, mivel én is fék nélkül közlekedek a helyi parkig a dirt montimmal már legalább 2 éve. Balesetmentesen! Mert ha úgy érzem, veszélyes helyzetbe kerülök, vagy mást abba sodornék leszállok és tolom inkább. Szerintem nem rossz az ötleted, mivel fékkel ezek a sporteszközök nem mindenkinek kényelmesek. Viszont azt át kellene gondolni, hogy csak pályán sporteszköz, közlekedésben ez is ugyanolyan jármű mint a szomszéd autója vagy biciklije. Valószínűleg ha hoznának olyan törvényt, hogy lehet fék nélkül közlekednie a biciklis sportolóknak, sok amatőr, bolond, figyelmetlen ember okozna elég durva baleseteket! Azzal is egyet értek, hogy nem ártana alap szintű KRESZ oktatás a kerékpárosoknak is. Viszont én, ismerve magamat továbbra is fék nélkül közlekedek a pályáig, figyelve, vigyázva. Szerintem ha minden extrém biciklis így tenne könnyen elkerülhetőek lennének a balasetek, és a büntetések is! Attól hogy mi máshogy biciklizünk a pályán, az utakon figyelnünk és vigyáznunk kell mindenkire! Ezt észben kellene tartani. Amikor kilépsz a kapudon, és felszállsz a fék nélküli biciklidre, onnantól kezdve felelősséggel tartozol a többieknek, akikkel az utad során találkozol.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...