Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt petíció automatikusan generált fórumtémája
filiszteus |
#7301 prof. dr. Gyurcsányrajongó Béla phd.2012-01-26 10:43#7300: ORBÁN GYŐZŐ MSZMP PÁRTTITKÁR - TC. BÜDÖSKOMCSIZÓS BÜDÖSBOGLÁRKA, SZARJANCSIHÁZI LAKOS !!! Egy internetes fórumon a helyesíráson rugózni, baromság szerintem is, mert a hibákat legtöbbször egyszerű félreütés okozza. Csak éppen te emlegetted az előbb az én helyesírásomat, ezért tettem szóvá a "pártitkárt". Gratulálok, hogy sikerült leérettségizned Dr. Pichler Jenő gimnáziumi igazgató segítségével. Gondolom innen már egyenes út vezet a Harvardra. Azt látom, hogy kész pszichológus vagy már így is. Ahogyan kikövetkeztetted, "ha Orbán Győző verte a családját, akkor nyilvánvalóan, Viktor is veri Lévai Anikót", az egyenesen Nobel-díj várományos felfedezés. Azért legyenek kételyeid: abban az időben, amikor ez a mocskos pletyka terjedt, gyakran láttam Lévai Anikót és semmilyen külsérelmi nyom nem volt rajta.
Alább megtekinthető egy kis video gyurcsányi kedvenc nyuggereinek harciasságáról: http://www.youtube.com/watch?v=rLnpjDOybm8&feature=player_embedded |
Vendég |
#7302 Re: prof. dr. Gyurcsányrajongó Béla phd.2012-01-26 11:21#7301: filiszteus - prof. dr. Gyurcsányrajongó Béla phd. Mellé trafáltál, mint mindig. Szerintem szándékosan. Nem tudsz értelmesen érvelni (ez nem is csoda, tekintve igen szerény képességeid), így gyorsan belekötsz másba. Felvilágosítalak, hogy nem gépelési, hanem súlyos helyesírási hibákat vétesz. Köze nincs ahhoz, hogy egyik-másik karakter közel van egymáshoz a billentyűzeten. Nem szoktam emlegetni, de mivel te igen serényen osztogatsz másokat, hát neked külön kijár. Szerénke leérettségizett. Te? Nem is kell válaszolnod. "Azt látom, hogy kész pszichológus vagy már így is. Ahogyan kikövetkeztetted, "ha Orbán Győző verte a családját, akkor nyilvánvalóan, Viktor is veri Lévai Anikót", az egyenesen Nobel-díj várományos felfedezés." Azt látom, hogy szeretnél te diplomát és/vagy Nobel-díjat osztani, de egyelőre egy káposzta IQ-jával rendelkező ízeltlábúnak ez nem hatásköre. Amit idéztél, azt honnan vetted? Ahhoz képest te vagy itt a legerőszakosabb senkiházi, hogy miket linkelgetsz. Megnézted te, hogy mi van ezen a felvételen? Egy hozzád hasonló ócska alak provokált idős embereket. Ahhoz képest, hogy mennyire volt igazuk, nagyon finoman bántak vele, ráadásul senki nem bántotta. Nem mondhatja el ezt magáról az, aki a nácik "békés demonstrációján" keveredett a hozzád hasonlók közé. Azt alaposan elverték. |
filiszteus |
#7303 Re: Re: prof. dr. Gyurcsányrajongó Béla phd.2012-01-26 11:40#7302: - Re: prof. dr. Gyurcsányrajongó Béla phd. Józsi szaki! Mutasd már meg kérlek, hol vétettem helyesírási hibákat? |
Elégedetlen |
#7304 Re: prof. dr. Gyurcsányrajongó Béla phd.2012-01-26 12:07#7301: filiszteus - prof. dr. Gyurcsányrajongó Béla phd. Filike! Eltelt pár nap - egyéb elfoglaltságom miatt - míg újra géphez tudtam ülni. Végigolvastam a 182-es oldaltól naojainkig mindent. NE is haragudjál, ez a video engem nagyon felháborított. A büszke jobbikos odament provokálni az öregeket. Ki hívta? Ugyanúgy kérdem én most már sokadszorra, hogy egy Gyurcsány védelmére nyított petíció fórumára miért jönnek provokátorok. Ki hívta őket? Filike, ne is haragudjál, de én attól sokkal békeszeretőbb ember vagyok. mint hogy ezt jónéven vegyem. A sok szerencsétlen nyugdíjas, aki arra a fórumra elment, nem azért ment, hogy néhány fiatal provokálja. Nem érdemlik meg. Ők nagyon sokat tettek az ő fiatalságukban azért, hogy nektek jobb jövőtök legyen. Az, hogy ez nem jött össze, nem rajtuk múlt. Nem is tudom most a gondolataimat igazán rendezni, engem ez a video egyszerűen mondva felháborít. Miért nem lehet egymás mellett békében élni? Miért kell a másikkal, mindig a gyengébbel gonoszkodni? Ez erőt ad? Büszkék lehetnek rá. Én nem lennék. Most ki is szállok, ez nekem sok volt. |
Vendég |
#7305 Re: Re: Re: prof. dr. Gyurcsányrajongó Béla phd.2012-01-26 12:08#7303: filiszteus - Re: Re: prof. dr. Gyurcsányrajongó Béla phd. Meglepődnél te, ha tudnád, hogy kit szakizgatsz. Nem én vagyok a tanárod (hála Istennek), úgyhogy nem javítgatom ki, csak a képedbe vágom, mert nagyon szeretsz kötekedni. (Megjegyzem: nem csoda, hogy nem tudod.) Kedves mamád nem tanított meg viselkedni, ez sem az én reszortom. Azt viszont a tudtodra adhatom, hogy milyen nulla vagy: dupla nulla. |
filiszteus |
#7306 Gondold át kivel vagy elégedetlen.2012-01-26 14:40#7304: Elégedetlen - Re: prof. dr. Gyurcsányrajongó Béla phd. "Ők nagyon sokat tettek az ő fiatalságukban azért, hogy nektek jobb jövőtök legyen. Az, hogy ez nem jött össze, nem rajtuk múlt."
Fenti mondatoddal mélységesen egyet tudok érteni. Nemzedékeknek telt el azzal a fél élete, hogy éhbérért építettek, gyarapították az ország vagyonát, azzal a szép ígérettel ahátuk mögött, hogy majd a jövő szép lesz. Aztán ezt a szép jövőt és vele együtt az ország vagyonának jelentős részét néhány elvtárs, privatizáció címén egyszerűen hazavitte. És ezek a szerencsétlen öregek pont azokat istenítik, akik ezt véghezvitték. |
filiszteus |
#7307 prof. Uborníj2012-01-26 14:45#7305: - Re: Re: Re: prof. dr. Gyurcsányrajongó Béla phd. "Meglepődnél te, ha tudnád, hogy kit szakizgatsz." Ez nagyon titokzatosra sikeredett! Lehet, hogy egy valóságos brigádvezetőt szakizgattam. Vagy maga Steven Hawking írogat ide gyurcsányi védelmében? Ezzel az erővel én is állíthatom, hogy az irományaid tele vannak ordító helyesírási hibákkal, mivel én sem vagyok a tanárod, hogy javítgassam. Úgy gondolod, hogy 00 lennék? Akkor Te valószínűleg Uborníj professzor vagy, Ubornaja professzorasszony férje. |
Vendég |
#7308 Re: prof. Uborníj2012-01-26 15:11#7307: filiszteus - prof. Uborníj Állítsd csak! Bizonyíték? Dupla nulla. U.i.: egy brigádvezetőt se adnék milliónyi magadfajta söpredékért. |
ORBÁN GYŐZŐ MSZMP PÁRTTITKÁR |
#7309 TC. BÜDÖSKOMCSIZÓS BÜDÖSBOGLÁRKA, SZARJANCSIHÁZI LAKOS !!!2012-01-26 15:47 |
filiszteus |
#7310 prof. Uborníj és Ubornaja professzorasszony2012-01-26 15:50Jó! Cseréljünk brigádvezetőt. Adok érte egy függetlenített KISZ titkárt és egy agitpropost. A söpredékezéssel pedig csak magadat minősíted Józsi. Jó érzés lehet számodra, hogy itt a szemétdombodon megteheted következmények nélkül, de azért nem vall nagy bátorságra. |
filiszteus |
#7311 id. Gyurcsány Ferenc többszörösen büntetett előéletű egyén2012-01-26 15:58#7309: ORBÁN GYŐZŐ MSZMP PÁRTTITKÁR - TC. BÜDÖSKOMCSIZÓS BÜDÖSBOGLÁRKA, SZARJANCSIHÁZI LAKOS !!! "AZ APÁTÓL ÖRÖKÖLHETŐ GÉNEK ENGEDTEK ERRE KÖVETKEZTETNI," Értem! Szóval egy következtetés már elég hozzá, hogy valakiknek a becsületébe gázolj? Akkor olvass! http://index.hu/belfold/2009/03/26/gyurcsany_anyja_katus_apja_feri/
A logokád szerint, gyurcsányi rendszeresen lop. |
Vendég |
#7312 Re: prof. Uborníj és Ubornaja professzorasszony2012-01-26 16:08#7310: filiszteus - prof. Uborníj és Ubornaja professzorasszony Nincs neked olyanod és nem is kértem. Hogy söpredék vagy? Tudod, hogy honnan vettem ezt a szép magyar kifejezést? Segítek neked kicsit, mert magadtól nem menne: a jobboldaltól. Kicsit fáj? Esetleg nagyon? Pedig ez illik rád. A következmények nélküli aljaskodás a te asztalod. Én álltam már feldühödött kopaszok elé egymagam. Szólni se mertek. Biztos erősítés kellett volna nekik, pedig rohadt sokan voltak. Te viszont csak akkor mertél előbújni a csatornából, amikor erősnek érezted a hordád. Megsúgom neked csótány, hogy a haverjaid nyüszítve menekülnek, ha már bajt csináltak. A szomorú az, hogy magukkal rántják azokat, akik az egészről nem tehetnek. |
Vendég |
#7313 Re: Gondold át kivel vagy elégedetlen.2012-01-26 16:23#7306: filiszteus - Gondold át kivel vagy elégedetlen. Nem egészen, mert sem Orbán papát, sem Széles Gábort, sem Csányit, sem a top 100-asokat nem istenítjük. Nem akarom megnevezni egykori nagyfőnökömet, ő is benne volt a top-ban, pedig ő is a párttitkárok kenyerét ette 90 előtt. Én egyiktől sem sajnáltam jobban, vagy kevésbé, de azt mélységesen nem tudom megérteni, hogy ebből a körből kiragadjuk az egyetlent, akit orbánilag gyűlölni kell és akkor azt kollektíve gyűlöljük. Miért nem gyűlölöd pl. Széles Gábort, volt IKARUS főmuftit, aki jókor volt jó helyen, kikapta magának az IKARUS teljes vagyonát, főkomcsiból főjobbos lett és minden jobbos megmozdulást, mint pl. a szombati békemenet, teljes mellszélességgel támogat és nevét adja az egész tisztességtelen játékhoz. Az ilyenek, mint Te, pedig beszopják, ahogy illik. Ahogy a hozzászólásaidat látom, Te még legalább az értelmesek közül való vagy. Ezért pedig duplán nem tudom megérteni, hogy mi tetszik neked ebben. |
filiszteus |
#7314 Re: Re: Gondold át kivel vagy elégedetlen.2012-01-26 16:36#7313: - Re: Gondold át kivel vagy elégedetlen. Miért gondolod, hogy más véleménnyel vagyok Széles Gáborról, mint Kapolyiról? Egyben biztos lehetsz: nem a Krassó györgyök szerezték meg ezeket az értékeket, hanem a pártvezetők és káderek. Például a Béres családtól nem irigylem a milliárdjaikat, mert nem a köz javait privatizálták, aazaz ellpoták, hanem értékeket hoztakk létre. A privatizáláshoz nem kellett különösebb tehetség, csak jó fekvés, ami az elvtársaknak volt meg. |
filiszteus |
#7315 Chuck Norris fekvőtámaszokat csinál2012-01-26 16:38#7312: - Re: prof. Uborníj és Ubornaja professzorasszony "Én álltam már feldühödött kopaszok elé egymagam. Szólni se mertek. Biztos erősítés kellett volna nekik, pedig rohadt sokan voltak."
Akkor tévedtem: nem Steven Hawking, hanem Chuck Norris vagy személyesen. Azt is tudom már, hány fekvőtámaszt bírsz megcsinálni. AZ ÖSSZESET! Innentől fogva már csak rettegni bírok. |
Szerénke |
#7316 Büdösbogika és filike részére ! (up.: Szarjancsiháza)2012-01-26 16:38#7306: filiszteus, eccer legyél korrekt, meglátjuk tudod-e mi az ??? Te, buta Frakk ! Soroljad fel, hogy kik vitték haza - privatizáció címén- a Kádár-korszak vagyonát, és azt, hogy miként lett egyáltalán privatizáció és mikor vette kezdetét. Légy szíves, kezdjed a jelenlegi első számú párt szimpatizánsaival és folytasd tovább. Segítek: 1.) Széles Gábor milliárdos (Ikarus), volt igazgató elvtárs, Orbán Győző milliárdos (kőbányák), volt párttitkár elvtárs, ...... 2.) Gyurcsány Ferenc milliárdos (Üdülő), volt KISZ titkár, .... |
Vendég |
#7317 Re: Re: Re: Gondold át, kivel vagy elégedetlen.2012-01-26 16:46#7314: filiszteus - Re: Re: Gondold át kivel vagy elégedetlen. Én sem irigylem a Béres család milliárdjait, ők keményen megdolgoztak érte, az élők pedig mai napig dolgoznak is. Izraelben, a Genezareti tónál járva láttam, hogy az egyik ásatásnál egy emléktáblán felsorolták a támogatók nevét. A második ki volt a sorban? Súgok: Dr.Béres József. A Krassót nem kéne ide, ezek közé még ellenpéldaként sem behozni, még az említése isméltatlan Krassóhoz. Széles, Kapolyi viszont valóban együtt említhetők valamilyen szinten. Kapolyi viszont - legalábbis tudtommal - nem vesz részt ilyen nemtelen ügyek támogatásában. Persze én kisgyerek vagyok ahhoz, hogy ilyesmiről tudomást szerezzek. |
Vendég |
#7318 Re: Chuck Norris fekvőtámaszokat csinál2012-01-26 16:52#7315: filiszteus - Chuck Norris fekvőtámaszokat csinál Rettegned már rég kellene, de fogsz még és attól lesz igazi a félelmed, hogy nem én okozom. Gúnyolódhatsz… A saját nyakadra teszed a hurkot. |
filiszteus |
#7319 Buta macska, hová csináltál? Fúj!2012-01-26 16:59
Szerénke meg foglak kergetni. Nem látok különbséget a kettőnk állításai között. |
ORBÁN GYŐZŐ MSZMP PÁRTTITKÁR |
#7320 TC. BÜDÖSKOMCSIZÓS BÜDÖSBOGLÁRKA, SZARJANCSIHÁZI LAKOS !!!2012-01-26 17:18TÉ TÉLLEG NAGYON GYENGE ERESZTÉS, BIZTOS UTOLSÓ GYEREK VAGY. GYURCSÁNY APJA EGY LINKÓCI LUMPENPROLI VOLT, AKI NEM IS ÉLT A CSALÁDDAL EGYÜTT. ARRÓL MÉG NEM ÍRT A SAJTÓ, HOGY GYURCSÁNY FERENC MINISZTERELNÖK ÚR MUNKAKERÜLŐ, PITIÁNER TYÚKTOLVAJ LETT VOLNA. A HÍREK ARRÓL SZÓLTAK, HOGY VIKTÁTOR ÜTI-VERI AZT A NYOMORULT KINÉZETŰ FELESÉGÉT, VIKTÁTOR EZT LÁTTA OTTHON. MAGYARÁN AGRESSZIÓBAN NŐTT FEL ÉS SAJNOS AZ APAI GÉNEKET ÖRÖKÖLHETTE. GONDOLOM, MINT A LEGTÖBB GYERMEKNEK, Ő VOLT A PÉLDAKÉPE, AKIVEL RÁADÁSUL EGY FEDÉL ALATT ÉLT. |
Vendég |
#7321 Re: Buta macska, hová csináltál? Fúj!2012-01-26 17:28#7319: filiszteus - Buta macska, hová csináltál? Fúj! Nocsak, nocsak... Erről eszembe jutott ifjúkorom egyik legidétlenebb vicce: megy az öreg rőzseszedő bárisnya az erdőben. Egyszer csak szembejön vele egy útonálló. Mondja az öreglánynak, hogy öreganyám, annyiszor foglak most megdugni, ahány fogad van. A bárisnya remegve eltátja a száját, abbon 1 fog éktelenkedik. Bugyogó le, farok be a helyére. Végez az útonálló, kezdi felhúzni a gatyáját, mire a vénasszony elkezd sipákolni: Hé, fiam, itt még van egy csonk!!! Filike, tedd oda, ahova akarod........ |
filiszteus |
#7322 Büszkék lehetnek rád az elvtársaid2012-01-26 17:31#7320: ORBÁN GYŐZŐ MSZMP PÁRTTITKÁR - TC. BÜDÖSKOMCSIZÓS BÜDÖSBOGLÁRKA, SZARJANCSIHÁZI LAKOS !!! Büdös, mosdatlan szájú proli! Jellemző, hogy milyen hívei vannak gyurcsánynak. |
Vendég |
#7323 Re: Büszkék lehetnek rád az elvtársaid2012-01-26 17:32#7322: filiszteus - Büszkék lehetnek rád az elvtársaid Filike, most te voltál mosdatlanszájú, jaj, jaj... |
Vendég |
#7324 Re: Büszkék lehetnek rád az elvtársaid2012-01-26 17:35#7322: filiszteus - Büszkék lehetnek rád az elvtársaid Te vagy a büdös! Ráadásul levakarhatatlan. |
Vendég |
#7325 Re: TC. BÜDÖSKOMCSIZÓS BÜDÖSBOGLÁRKA, SZARJANCSIHÁZI LAKOS !!!2012-01-26 17:50#7320: ORBÁN GYŐZŐ MSZMP PÁRTTITKÁR - TC. BÜDÖSKOMCSIZÓS BÜDÖSBOGLÁRKA, SZARJANCSIHÁZI LAKOS !!! Nem tudom, hogy otthon milyen, de arról tudok, hogy milyen a munkahelyén. Legyen elég annyi, hogy joggal félnek tőle. |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1292 Létrehozva: 2024-09-29
Biztonságosabb gyalogosátkelőt a Gazdagréti út - Rétköz u. csomópontba
326 Létrehozva: 2024-10-16
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6679 Létrehozva: 2023-07-26
Élő testületi közvetítést Balmazújvároson!
160 Létrehozva: 2024-10-17
Hatékonyabb állatvédelmet Érden
113 Létrehozva: 2024-10-08
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5051 Létrehozva: 2024-06-21
Buckai utak - Boglya utca közlekedésének fejlesztése
96 Létrehozva: 2024-10-20
Péteriben sebesség korlátozás a Petőfi utcában
94 Létrehozva: 2024-10-08
Hajmáskér és Veszprém tömeg közlekedése
93 Létrehozva: 2024-10-07
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
341 Létrehozva: 2021-12-02
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
76 Létrehozva: 2024-10-13
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
73 Létrehozva: 2024-11-03
Adózás könnyítése
46 Létrehozva: 2024-09-19
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
42 Létrehozva: 2024-11-02
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
35 Létrehozva: 2024-10-31
Kerékpárutat Náraiba
230 Létrehozva: 2024-07-08
Petíció Aladár családjába történő visszahelyezésére és 6 pontos a gyermekvédelmi törvényjavaslatokért/Petición por el regreso de Aladár a su familia y 6 puntos por la petición de protección de menores
892 Létrehozva: 2024-03-21
Drosztengedélyek maximalizálása
30 Létrehozva: 2024-09-19
Nyilatkozat a gyűlöletbeszéd ellen
48 Létrehozva: 2024-10-03
Halasszák el a Rádió stúdiópalotájának bontását!
244 Létrehozva: 2024-08-26