Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#7876 Re: Re: Az MSZP-s és gyurcsányista büdöskomcsi férgeknek2012-02-15 14:38#7873: - Re: Az MSZP-s és gyurcsányista büdöskomcsi férgeknek Mi vagy Te mazochista? Nehogy írjál neki, attól lesz rosszul! Minél jobban felhergeli a másikat, az ő lelke annál boldogabb. Ne add meg neki ezt az örömöt. Szia!!!! |
VONA |
#7877 Re: Re: A ZORBÁN-ÉRA FŐMŰVE2012-02-15 15:22#7873: - VÁLASZ A " NÁLAD NAGYOBB SZ@RKUPAC NEM LÉTEZIK"-RE VALAHOGY ÍGY NÉZ KI, LEGFELJEBB CSAK A LAKÓHELYE LEHET NAGYOBB KUPAC: SZ.RJÁNOSHÁZA. LEHET, HOGY FELCSEPEREDETT MÁN A KIS GAUDIKA-GÁBORKA-VIKTORKA-FILIKE-BOGIKA MARHANYELVŰ, DISZNÓFÜLŰ SZ.RPALÁNTÁJUK ÉS AZ KEZD IROGATNI. VAGY FILISZTEUS AGYA BEDURRANT ÉS KITÖRT BELŐLE A RÉGI ÉNJE. JÖTT A FRONT ÉS BEHAVAZOTT, OSZT' NEM BÍRT TOVÁBB HAZUGSÁGBAN ÉLNI. RÁJÖTT, HOGY LEHET HAZUDNI, CSAK NEM EGY ÉLETEN ÁT. NA, NEM MINTHA A MÁSIK ÉNJE SOKKAL KÜLÖNB LETT VOLNA, MERT SZ@RBÓL NEM LEHET VÁRAT ÉPÍTENI. |
Vonó |
#7878 Re: Re: Re: A ZORBÁN-ÉRA FŐMŰVE2012-02-15 16:04#7877: VONA - Re: Re: A ZORBÁN-ÉRA FŐMŰVE Ki az a VONA? Tán Vonó (a hegedűn vagy a bőgőn) Húzd rá, cigány, húzzad jobban... |
Lukrécia |
#78792012-02-15 16:05Szerénke, Holle anyó megrázta nálunk dunnáját, 1 óra alatt 10 centi havat rázott ki belőle. Jöhetne ide a sok FIDESZNYIK, ellátnám hógolyóval a bajukat, nesztek... oszt jó napot. |
Gábor |
#7880 Re: Re: Re: Re: Re: Kedves fórumozók!2012-02-15 16:11#7871: - Re: Re: "EZ A KISNYUGDÍJAS IS MAGADFAJTA" MI VAN, CSERBENHAGYOTT A SZÖVEGÉRTÉSED, ÚGY VETTEM ÉSZRE, HOGY ERRE SAJÁT MAGÁTÓL IS RÁJÖTT?! AKIT EGY KISEBB FRONT ÍGY MEGVISEL, AZ EGÉSZEN BIZTOS, HOGY CSAK EGY HÁBORÚS GYEREK LEHET. BIZTOS A MUTYÓT FÖLNYÁRSALTA EGY JÓ PÁR NÁCI-GECI, ÍGY LETTÉL AZZÁ AMIVÉ. NA, INKÁBB TAKARODJ INNEN, VELEM EGYÜTT, MENJÜNK TOVÁBB SZ@ROZNI A KILINCSEKET, HA MÁR KOALICIÓRA LÉPTÜNK, MERT NÉLKÜLED MARHA LASSAN HALADOK ÉS NEM LESZ MEG MÁRCIUS 15-IG. |
Országjáró |
#78812012-02-15 16:12A hét végén meghívtak a barátaink Kötcsére. Le voltam nyűgözve, hogy milyen kedves, szép, rendezett sváb falu, nem is gondoltam volna. A domboldalon voltunk egy téliesített, présházból átalakított nyaralóban. Kicsit hidegek voltak a falak, de egy jó bor mellett minden széppé változott. Meséltek sokat a környező falvakról, mesélték, hogy a Gyurcsány ott vett nyaralót magának. El is vittek megmutatni, melyik az. Semmi kirívó, hivalkodó nincs benne. Mesélik, hogy Ferkó teljesen jóba van a falu lakóival, mindenkivel pertuban van, mindenkivel jókat beszélget, ami nekem nagyon szimpatikus. Mondtam, hogy egyszer jó időben is eljövünk hozzájuk a párommal, hogy elcsípjük Ferit, jó lenne egy jót beszélgetni vele. Ha egyszer annyi pénzem lesz (amennyi most nincs), itt veszek egy parasztházat és leköltözünk. Még mindig hatása alatt vagyok, olyan szép hely. |
Ejnye-bejnye |
#7882 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kedves fórumozók!2012-02-15 16:14#7880: Gábor - Re: Re: Re: Re: Re: Kedves fórumozók! Gábor, milyen stílus ez? Át ne vedd ezt az alpári jobbos stílust, mert soha többé nem irok neked egy sort se! |
Gábor |
#7883 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kedves fórumozók!2012-02-15 16:27#7882: Ejnye-bejnye - Re: Re: "örülj, hogy levakartam rólatok!" MÁN ITT VAGYUNK BÜDÖSBÜTYKÖSÖN, VÉGIGKULÁZTUK AZ ÖSSZES FIDESZ IRODA KILINCSÉT, MERT KOALICIÓRA LÉPTEM A BÜDÖSKOMCSIZÓSSAL. ADDIG IS LEVAKARTAM RÓLATOK, INKÁBB KÖSZÖND MEG. BÁR REGGEL ELTŰNT, OSZT' LÁTOM, ITT MEG FELTŰNT. MAJD JÓL FEJBEQUROM. NEM HISZITEK EL, AZ ELSŐ FIDESZ IRODA KILINCSÉNEK SZ.ROZÁSÁNÁL LENYALTA EZ A MARHA, DE AZTÁN BELEJÖTT A KENÉSBE, MÁR SOKKAL JOBBAN ÍZLIK NEKI, MINT A NYALÁS. BOCSIKA, DE NEKEM MÁR EGY IDŐ ÓTA EZ A STÍLUSOM, TUDOD SOKAT PÖRÖGTEM A JOBBOSOKKAL KAMUBÓL, ÉS ÚGYE MADARAT TOLLÁRÓL, EMBERT A BARÁTJÁRÓL. MAJD AZ AKCIÓ VÉGÉN KIKURÁLOM MAGAM, BIZTOSAN KELL HOZZÁ IDŐ. |
Ejnye-bejnye |
#7884 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kedves fórumozók!2012-02-15 16:29#7883: Gábor - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kedves fórumozók! Azér' én csak azt mondom, hogy jobban válogassad meg a barátokat. Neked se jó az, ha rádsütik a béjeget, fordulni fog még a kocka, jön még ránk jobb világ is, akkor aztán szégyellheted, hogy ijenekkel szóbaálltál. |
Gábor |
#7885 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kedves fórumozók!2012-02-15 17:32#7884: Ejnye-bejnye - Re: Re: "akkor aztán szégyellheted, hogy ilyenekkel szóbaálltál" IGAZAD VAN, ÉN MÁR MOST IS SZÉGYENLEM, DE VAN EGY KÜLDETÉSEM, AMIT EGY FIDESZES KUTYÁVAL KELL VÉGREHAJTATNOM, ÉS EZ A KOMCSIZÓS MEG KAPHATÓ VOLT RÁ, EGY MUNKANÉLKÜLI SZ@RHÁZI. RÁADÁSUL AKKORA CSŐCSELÉK AZ EGÉSZ BANDÁJÁVAL EGYÜTT, HOGY MÁR HASONLAT SINCS RÁ. BOCSIKA, DE 2 FT-ÉRT A SAJÁT ANYJÁT IS...., MOST GONDOLJ BELE. NEKEM IS NAPI 20-ÉRT BEGYŰJTI A FEKÁLIÁT ÉS FELKENNI A SAJÁT PÁRTJÁNAK NYILÁSZÁRÓIRA. |
Anti-Viktor hívő |
#78862012-02-15 17:35Azon elmélkedek ebben a sűrű esésben, hogy hogy elkanyarodtunk a fórum eredeti témájától. Végülis a célt elértük, Gyurcsányt egyenlőre nem cseszegetik, mert van sok fontosabb téma. Ilyenek a MALÉV lenullázása, közeleg a BKV csődje és a FIDESZ úgy, ahogy van, egy nagy csőd. Viszont szolgáltat a mostani rezsim elég okot arra, hogy velük foglalkozzanak, ne azzal, ami meg sem történt. Buday kisebbséginek kinéző Gyula majd kreál valamit, most éppen Oszkó Pétert vette célba. Én meg a havat veszem célba, megyek lapátolni. |
Vendég |
#7887 Újra szól a hatlövetű filiszteus2012-02-15 17:46Lám, több hónapnyi hányingerkeltés után ismét nem jelentkezett ma még filiszteus moslék görény a saját nevén. Na, de milyen "érdekes", hogy újra üdvözölhetjük Gáborka és büdöskomcsizós tetvek társaságát. Ez mind ugyanaz a szarkupac. Vajon akad még, aki elhiszi, hogy nem ugyanaz a rohadék az? Én már rég nem, csak érdekel. |
filiszteus |
#7888 Re: Antal-viktor-feri2012-02-15 17:52Egész biztos a petíciónak köszönhető, hogy gyurcsányi megússza a börtönt. Kellene indítani egyet, hogy megkapja a szochaza kitüntetést is. megérdelmelné, hiszen jóban van Kötcse lakosaival. Szerveződik egy hómunkás csapat, mennénk a Szemlőhegy útra eltakarítani a havat az Apró-villa elől, tűársadalmi munkában. A Széll Kálmán téren van a találkozó 18h-kor. Hólapátot meg bazmeget hozzon mindenki. |
zalakarosi |
#7889 Re: Kedves Országjáró !!!2012-02-15 17:53Mi is tervezzük, hogy elmegyünk Kötcsére, nagyon szeretnék találkozni Ferenccel. A fiamék ott építkeznek és találkoztak vele, ők is mesélték, hogy bűbájos a felesége, a gyerekei, és Ő maga pedig egy végtelenül közvetlen, barátságos Ember. Nálam eddig is Ő volt az igaz NAGYBETŰS EMBER és számomra örökké Ő a miniszterelnök. Pesten 2x is láttam közelről, vagy 190 cm, nagyon jóképű és árad belőle a szeretet, lehet Őt érezni. Érezném is, annyi szent, megérne egy-két lepedő-gyűrődést. Fiamék őszig befejezik az építkezést és akkor ott fogok nyaralgatni náluk, biztos összefutok Vele. |
filiszteus |
#7890 Re: Újra szól a hatlövetű filiszteus2012-02-15 17:54#7887: - Újra szól a hatlövetű filiszteus Tisztelt ékesbeszédű, finomlelkű baloldali entellektüel! Miért gondolja, hogy csak egy azaz egy ember nem rokonszenvezik az Önök nagy eszméjével? |
filiszteus |
#7891 Re: Re: Kedves Országjáró !!!2012-02-15 17:57#7889: zalakarosi - Re: Kedves Országjáró !!! "Érezném is, annyi szent, megérne egy-két lepedő-gyűrődést." És mit szól ehhez Zalakarosi úr a férje? Vagy ő is olyan odaadó híve a gyurcsányinak, hogy még a feleségét is megosztaná vele? Igaz, majd elfelejtettem, hogy a kommunizmusban minden közös. |
zalakarosi (Pető család) |
#7892 Re: Re: Antal-viktor-feri2012-02-15 18:03#7888: filiszteus - Re: Antal-viktor-feri Kedves Filiszteus ! Én rohannék, de Zalakaros túl messze van. Kérem adják át üdvözletünket Miniszterelnök úrnak, és Önöknek pedig jó munkát kívánok. Azért vannak még szerencsés Emberek. Lélekben természetesen Önökkel leszünk. Magam részéről, köszönöm szépen e nemes fáradozásukat, bár ez Önöknek is inkább dicsőség, gondolom. Szeretettel üdvözlöm Önt is. |
Vendég |
#7893 Re: Újra szól a hatlövetű filiszteus2012-02-15 18:03#7887: - Újra szól a hatlövetű filiszteus Hiányérzeted vót', hát megkaptad. Ahogy látom, Filiszteusi havat akar lapátolni, pedig senki nem küldte. Az is fáj neki, hogy vele ellentétben Ferit kezdik megismerni az emberek, ahol nem törlik belé a martens bakancsukat, ott szeretik az emberek. Ez peig jobbodalon fájó pont. Pedi olyan jó gyűlölködni, mondják egyesek, nagyon fáj egyeseknek békében élni. El kéne menniük egy lakatlan szigetre, csináljanak maguknak ott egy banánköztársaságot és éljenek boldogan. |
Vendég |
#7894 Re: Re: Újra szól a hatlövetű filiszteus2012-02-15 18:05#7893: - Re: Újra szól a hatlövetű filiszteus Eljön még az a kor is, csak ezt vészeljük át. |
filiszteus |
#7895 nem értesz Te az úri divathoz!2012-02-15 18:09#7893: - Re: Újra szól a hatlövetű filiszteus Még, hogy martens bakancs? halinacsizmát viselek pufajkával és vöröscsillagos usankával. És egynesen odavagyok a feriért. |
Vendég |
#7896 Re: Re: Újra szól a hatlövetű filiszteus2012-02-15 18:10#7893: - Re: Újra szól a hatlövetű filiszteus Jó ötlet lenne, ha nem vesznének össze azon, hogy ki állja az utazás költségeit. Akkor majd előhozakodnának azzal a rém okos megoldással, hogy a "gyurcsányi" "eelopta" a nagy "vagyont", oszt füzesse az. Meg a zsidók, meg a... hagyjuk. Lehet, hogy megérné őket összezárni, hátha megennék végre egymást. |
zalakarosi |
#7897 Re: Re: Re: Kedves Országjáró !!!2012-02-15 18:14#7891: filiszteus - Re: Re: Kedves Országjáró !!! Kedves Filiszteus ! Én már 5 éve özvegyasszony vagyok, a két tinilányommal élünk Zalakaroson fönn a hegyen. Egy pincét vettünk meg és azt ujítottuk fel. Még szerencsénk is van, mert a hókotró autó itt fordul meg a házunk előtt és így a járdát is letakarítja. A kommunizmusban lehet, hogy minden közös volt, de azt nem hiszem, hogy mindenki is?! Üdv. |
filiszteus |
#7898 Re: Re: Re: Re: Kedves Országjáró !!!2012-02-15 18:22#7897: zalakarosi - Re: Re: Re: Kedves Országjáró !!! Részvétem! Ezt nem tudtam. |
Vendég |
#7899 Re: Re: Re: Re: Re: Kedves Országjáró !!!2012-02-15 18:26#7898: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Kedves Országjáró !!! Mondanám én ezt a te özvegyednek is szívesen. |
filiszteus |
#7900 Kun Béla unokájának2012-02-15 18:43Csak ez a kívánságod? Máris ugrom a hatodikról. Ennyit megtehetek egy ilyen kedves embertársamért. |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1239 Létrehozva: 2024-09-29
Biztonságosabb gyalogosátkelőt a Gazdagréti út - Rétköz u. csomópontba
323 Létrehozva: 2024-10-16
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6678 Létrehozva: 2023-07-26
Élő testületi közvetítést Balmazújvároson!
158 Létrehozva: 2024-10-17
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5050 Létrehozva: 2024-06-21
Hatékonyabb állatvédelmet Érden
112 Létrehozva: 2024-10-08
Buckai utak - Boglya utca közlekedésének fejlesztése
96 Létrehozva: 2024-10-20
Péteriben sebesség korlátozás a Petőfi utcában
94 Létrehozva: 2024-10-08
Hajmáskér és Veszprém tömeg közlekedése
93 Létrehozva: 2024-10-07
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
339 Létrehozva: 2021-12-02
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
74 Létrehozva: 2024-10-13
Kerékpárutat Náraiba
229 Létrehozva: 2024-07-08
Legyen verseny a magyar média- és szórakoztatóiparban!
2360 Létrehozva: 2023-01-05
Adózás könnyítése
46 Létrehozva: 2024-09-19
Petíció Aladár családjába történő visszahelyezésére és 6 pontos a gyermekvédelmi törvényjavaslatokért/Petición por el regreso de Aladár a su familia y 6 puntos por la petición de protección de menores
892 Létrehozva: 2024-03-21
Fecskementési incidens Fenékpuszta
1117 Létrehozva: 2024-09-23
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
31 Létrehozva: 2024-10-31
Nyilatkozat a gyűlöletbeszéd ellen
47 Létrehozva: 2024-10-03
Drosztengedélyek maximalizálása
30 Létrehozva: 2024-09-19
Folytatódjon tovább 2025-ben Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban
134 Létrehozva: 2023-11-22