Magyarország önrendelkezése és szuverenitása
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Magyarország önrendelkezése és szuverenitása petíció automatikusan generált fórumtémája
Gábor |
#35762012-01-21 23:01Mondjátok már el az ég szerelmére hogy mi jó nektek orbán tevékenységében?? |
Gábor |
#35772012-01-21 23:02Azt hogy támogatja a gyerek vállalást aláírom de mindig nem lehet gyereket szűlni |
Vendég |
#3578 Re:2012-01-21 23:11Más meg úgy gazdagszik meg , hogy nem dolgozik, és soha nem is dolgozott! Mert a "politikából " kurva jól megél...Igaz, ez a politika a béka segge alá züllesztette az országot, de ez nem baj, még most is kurva jól él, aki a jó oldalon tépi a száját, ugye??? A "módszerváltás" utáni első tíz évben, a "zavarosban" halászgatva megalapoztuk a privatizált komcsi népvagyonból a kis vállalkozásunkat, birtokocskánkat,szőlőcskénket, kis bizniszünket, kis palotácskánkat, lovastanyánkat, tengerparti házacskánkat....És most, húsz egynéhány évvel később már ne is merje senki forszírozni, hogy mi is a gazdagság alapja!"Ne mi nyerjük a legtöbbet..." Igaz??? Gondolom, tudod, kitől idéztem???!!!Ha nem, nézz utána! Végülis megmondta a jó öreg Rothschild: " A második milliót már becsületes úton is meg lehet keresni..." Egy kezemen meg tudnám számolni ebben az országban, hogy hány olyan tisztességes vállalkozó, üzletember van, aki valóban a saját tehetségének, szorgalmának köszönheti a sikereit, a vagyonát!!!!Előttük le a kalappal.A TÖBBI MOCSKOS TOLVAJ!!! ...és az is marad, hacsak az elkeseredett , éhező néptömegek rájuk nem gyújtják egy szép napon a palotájukat!!!Mert ennek a a hozzállásnak ez lesz a vége!!!! |
Vendég |
#3579 Re:2012-01-21 23:15Majd meglátod! Csak figyelj!! Ha pedig a seggnyalásról többet szeretnél tudni, bátran tudom ajánlani a mai "békemenet" esetét!!!:) Ha jól gondolom, te már rég túl vagy rajta!!!:) |
Vendég |
#3580 35582012-01-21 23:15Nem hiszem,hogy van olyan ember,aki nem látja,hogy az IMF a legnagyobb diktátor.Vagy azt gondoljátok,hogy az IMF jó szíve majd meg szakad,annyira szeretne segíteni Magyarországon? Nyugodj meg nem pénzért mentek ki tüntetni az emberek.Legtöbben azért,mert tiltakozni akart a magyar nép megaláztatása ellen |
Vendég |
#3581 Re:2012-01-21 23:18Egyébiránt te miből élsz??? Mert az írásodat elnézve biztosan nem magyartanár vagy.....Mondjuk akkor nagy valószínűséggel nem is nyalnád Orbán szaros hazug valagát!!!:) |
Vendég |
#3582 Re:2012-01-21 23:25Vajon miért nem vállalnak az emberek gyereket???? Gyerekek ott születnek nagyobb számban, ahol a lét biztosítva van!!!! Ahol egészséges a társadalom szerkezete!Ez ilyen egyszerű....Ebben az országban nem érdemes gyereket szülni egy átlagembernek, mert nem képes tisztességes munkából eltartani, felnevelni, és biztosítani a jövőjét!!! Ebben az országban most is gyerekek , öregek éheznek, fáznak, nyomorognak!!! (persze nem a Szemlő utcában, nem is a Cinege utcában és környékén!!) Minek szülnének a nők???? A nyomornak???? Orbán ezt a gondot nem ismeri!!!!Neki ez csak demográfiai kérdés! kellene még sok-sok nyúzható kis rabszolga! Az sem zavarja, hogy a már meglevő gyerekek sem fognak munkát találni! Hacsak nem akarják a Lázár ikrek istállójából a lószart takarítani kosztért-kvártélyért!!! Ez a faszi nem veszi emberszámba az embereket!Neki az emberek csak bábuk a politikai sakktábláján!! (Ma sok bábuja volt!!! Sok paraszt! Bocs! Gyalog):):) |
Vendég |
#35832012-01-21 23:27Teljesen egyetértek azzal, hogy be kell fejezni a kommunizmus elleni harcot. A hazaáruló bolsevik utodpártok: a neoliberális MSZP, LMP és u.n. Demokratikus Koaliciót zárják ki a Parlamentből. Bebizonyitották, hogy csak a hatalmat akarják visszaszerezni még egy polgárháború árán is ! Ha nincs elszámoltatás, soha nem lesz vége az ország kizsákmányolásának. Éljen a szuverén magyar nemzet. Kitartunk a 2/3-os többséggel megszavazott Orbán kormány mellett. Ha kell lépjünk ki az EU-ból is ! |
Vendég |
#3584 Re: 35582012-01-21 23:34SENKINEK NEM KÖTELEZŐ AZ IMF PÉNZÉT FELVENNI! SENKIRE NEM KÉNYSZERÍTIK RÁ A PÉNZT! Ne beszélj mellé! Akinek adnak(mert az a valaki kéri) annak feltételt szabnak, hogy biztosan visszakerüljön a pénz! Minden bank így csinálja! Nem ők tehetnek róla, hogy a mi idióta politikusaink baromságot baromságra halmozva, dilettáns próbálkozásaikkal időről időre legatyásítják az országot, és nem marad más megoldás, mint pénzért kuncsorogni, ha nem akarunk éhendögleni! Vagy vállalod, hogy a nyugdíjas anyád ne kapjon nyugdíjat, mert beüt az államcsőd a politikusaink nagy pofája miatt??? Mert most ez a helyzet fenyegetett! (lehet, még mindig fenyeget) Aki kölcsönt kér, nem az szabja a feltételeket!!! Vagy te úgy szoktál kérni, hogy közben szidod a pácienst akitől kérsz???? Lehet zászlólengetve magyarkodni, de ez most nem az az idő!!! Józan ész kell!!! Nem forradalom!!! |
Vendég |
#3585 Re:2012-01-21 23:39Legyen! De akkor Orbán és bandája is elszámol!! Rendesen! Sumákolás mentesen, OKÉ??? Az, hogy a félfasiszta jobbikot bennhagynád a parlamentben, mindent elárul rólad!!! Szebb jövőt!:)
UI: A "hazaáruló" szóval ne dobálózz felelőtlenül! |
Vendég |
#3586 Re: Gabornak2012-01-21 23:43Bocs, hogy kijavítalak, de funny.......:) |
Vendég |
#3587 Re:2012-01-21 23:46Akkor állíts neki szobrot, te ködbeborult agyú szerencsétlen!!! |
Vendég |
#3588 Re:2012-01-21 23:51Orvos látott már????össze-vissza zagyválsz mindent! Csak hogy tágítsam "nagymagyar" látókördet, elárulom neked: Az eredeti magyar ló, amit pld a honfoglalók használtak, még véletlenül sem volt magas... Ez a "globális pénzügyi körök" kifejezés nagyon divatos manapság...Hol tettél szert rá????(mármint erre a választékos beszédre...) a fidesz pártiskolán????:) |
Vendég |
#3589 Re:2012-01-21 23:52Abba hülyültél bele!!!!:) |
Vendég |
#3590 Re:2012-01-21 23:54Azért ezekhez a dolgokhoz nekünk is volt némi közünk! ...és nem mindig szerencsés kézzel nyúltunk hozzájuk!!! Túl egyszerű lenne mindent másokra kenni!!!! Legyél objektív! |
Vendég |
#3591 Re:2012-01-21 23:58Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a "túloldalon " is láttam én már csuda dolgokat!!!! Vegyük csak azt a szimpatikus jobboldali "úriembert"aki jelen van itt néhány petícióban, és akinek kb. minden harmadik szava a mondaton belül a "büdöskomcsiféreg".... Szóval ....kár lenne mimózát játszani, uraim!Ő sem ok a büszkeségre!! |
Vendég |
#35922012-01-22 00:27Koszonom es Isten aldja a magyart! Vele semmi nem lehetetlen! |
Vendég |
#35932012-01-22 00:35Mit keres itt ez a maréknyi provokátor? Szégyen ahogy viselkednek! Ha magyar vagy ne vegyél tudomást róluk. |
Vendég |
#35942012-01-22 00:43Hajrá! |
Vendég |
#3595 gábor2012-01-22 00:47Mond te mitől rettegsz? Gábor? Hogy bele kőpött a levesetekbe! Hát igen! Tudod az a baj,hogy felnyitotta az eu-s országok szemét, egy félév-év mulva sok követöje lessz! Lásd a Bank adót! 13 ország vezette be már is. Ezzel a szerepléseddel pedig gyűlöletet keltesz, amit ma már büntetni lehet, a ti jóvotatokból! Igaz, a gyűlöletet nem felénk, hanem saját magad,és fajtád iránt kelted! Ha te nem megbízásból szerepelsz órák óta a lapon, akkor legyek életem hátralévő idejében idióta! Sőt keményebb leszek magamhoz, Belépek az LMP-be vagy az mszp-be hogy büntessem magam, és teljesen leépüljek szellemileg! Ha ez bekövetkezik már nem fogúnk vitatkozni! Csá inteligens Gáborka! |
Tiborc |
#3596 Re:2012-01-22 00:57Magas lovon ülsz most is! Vajon mi lehet az a metafóra? Holnapig törd a fejed!Na lefekszem! Te és Gábor barátod azért dolgozzatok tovább, mert gazdáitok holnap le ellenörzik, ténykedéseteket, és nem lessz lóvé! Jobb élyszakát! |
Vendég |
#35972012-01-22 01:03Én ismerem a népem múltját! A történelmünk iránti tisztelet nem abban fejeződik ki, hogy némelyek aktuálpolitikai szempontokat és egyszerű divatot majmolva (mert azt gondolják, hogy az a "jó magyar", a "nagyonmagyar"aki elképzelt honfoglaló magyar viseletben, kaftánosan, tarsolylemezesen, (hamis) íjjal, tegezzel , vagy az említett reformkori mentében) parádézik nyilvános rendezvényeken... Egy ideje eltűntek az egyszerű, jól bevált öltönyök és divatba jöttek a "Petőfiimitátorok". Ez valamilyen szinten kicsinyes, felületes , komikus felhasználása és kihasználása a történelmünknek! Gyakorta már a vásári ripacskodás szintjére lealázva... Nem talmi külsőségekkel kell tüntetőleg bizonygatni , hogy mekkora magyar vagyok, közben meg talán kettő Árpád-házi királyt sem tudok néven nevezni...Álságos szokások kaptak táptalajt kis hazánkban! Én a magam részéről sokkal többre becsülöm a valódi, alapos , mélyreható, érzelmekhez kötött történelmi ismereteket, a valódi belső nemzeti érzést és büszkeséget! Ha tudok valamit, akkor tudjam pontosan!Rühellem, ha valaki tüntet a hazafiságával, vagy lépten-nyomon arra hivatkozik...Az ember belül hazafi....nem a mentéjével, kokárdájával... Lehet, hogy most furcsát mondok, de én hosszú évek óta, minden augusztus 29-én felidézem a mohácsi csatát, magamban , csöndben fejet hajtok az elesettek előtt...Teszem ezt azért is , mert feltűnt, hogy sok mindenről megemlékeznek ebben az országban, (pld. szept. 11-ről napokig beszélnek a tv-ben), de Mohácsról, (vagy Muhiról, vagy Marótról, ) soha egyetlen szó sem esik a híradásokban!Nekem fontos ez a nap, és a magam módján , csendben emlékezem...Soha nem feledkezem meg róla!!!De kívülről nézve ebből semmi nem látható! Ugyanilyen "rossz " szokásom, hogy bárhol is járok az országban, nincs olyan hely, amelyről ne jutna eszembe az a történelmi esemény , ami az adott helyhez köthető...és ne "elevenedne meg" a szemem előtt. A legtöbb helyről tudok valamit...és ha akarnám, akkor sem tudnék szabadulni ettől a "kényszertől". A legtöbb embernek a budai vár csak túristalátványosság, vásári bazár, kötelező látnivaló, ha ott járnak...gyakorlatilag semmit nem tudnak róla... Ott járnak-kelnek az ódon utcákon, lépdelnek az egykor véráztatta köveken és fogalmuk sincs, mi minden történt ezen a helyen...de ugyanez a helyzet például a győri Széchenyi térrel is... Nekem ezek az érzések jelentik a magyarság hagyományainak a tiszteletét...csupán erre utaltam a hsz-omban Remélem, nem voltam túl zavaros...próbáltam rávilágítani a felületes , álságos, talmi külsőségekben megjelenő tüntetőleges , üres hazafiság és a saját igazi, belső hazafiságom közti ellentétre...Én legalábbis így gondolom .
Bár eléggé el nem ítélhető módon baloldali érzelmű vagyok, ennek ellenére nem állt szándékomban gúnyolódni a szóbanforgó hsz -ban...
|
Vendég |
#3598 Re: Re:2012-01-22 01:18Metafora...metafora...vajon mi a manó is lehet....???? Majd a poétánk holnap megírja... :)(miután kialudta a mámorát) Remélhetőleg kicsivel nagyobb helyesírással, mint a " lessz" és az "élyszaka" szavakat....A "leellenőrzik" szót pedig (veled ellentétben) értelmes emberek egybe írják és hosszú ő-vel...:) Persze ettől te még nyugodtan aludjál! Egy mondatban három helyesírási hibával még akár köztársasági elnök is lehet belőled! (Csak doktorit ne lopj!) :):):):D Persze Orbánnak azért továbbra is rendületlenül tapsikolj, mert egyébként fuccs a kinevezésednek!!! :) ...és még valami: Tiborc...Ezzel a névvel rossz felén állsz a játéktérnek! A Tiborcok odaát vannak!!!! Csak hogy tudd... :) |
Vendég |
#3599 Re:2012-01-22 01:24A jó kurva édesanyád a hazaáruló, te mocskos ostoba populista-nacionalista fasz!Műmagyar buzi 2-es IQ-val!Takarodj vissza a Káma mellé! Idióta ! |
Vendég |
#3600 Re:2012-01-22 01:29Aha! A gumiszoba meg nyitvamaradt utánad????Elmebeteg! |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1324 Létrehozva: 2024-12-06
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
1180 Létrehozva: 2024-11-25
A kulturális, zenei és közösségi életért
1176 Létrehozva: 2024-12-18
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
747 Létrehozva: 2024-11-23
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
626 Létrehozva: 2024-12-16
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
372 Létrehozva: 2024-12-09
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
316 Létrehozva: 2024-11-21
DIGI szolgáltatások Vámosszabadin
267 Létrehozva: 2024-11-25
Közétkeztetés változtatása - XVII. Kerületi Diadal Úti Általános Iskola gyermekeinek szülei
235 Létrehozva: 2024-11-06
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
206 Létrehozva: 2024-12-14
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
193 Létrehozva: 2024-12-11
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
186 Létrehozva: 2024-12-10
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
679 Létrehozva: 2024-11-19
Kiállunk Pajor András atya mellett!
122 Létrehozva: 2024-12-06
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1608 Létrehozva: 2024-09-29
A YETTEL mobilinternet/hanghívás szolgáltatásainak javítása Vámosszabadin
114 Létrehozva: 2024-11-25
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5155 Létrehozva: 2024-06-21
Kérvényezni fogjuk Ózdon az éjszakai gyógyszertári ügyelet visszaállítását. Írd alá, hogy támogatod!
88 Létrehozva: 2024-11-29
Hozzon létre az állam állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
238 Létrehozva: 2024-10-28