Magyarország önrendelkezése és szuverenitása
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Magyarország önrendelkezése és szuverenitása petíció automatikusan generált fórumtémája
Gábor |
#35762012-01-21 23:01Mondjátok már el az ég szerelmére hogy mi jó nektek orbán tevékenységében?? |
Gábor |
#35772012-01-21 23:02Azt hogy támogatja a gyerek vállalást aláírom de mindig nem lehet gyereket szűlni |
Vendég |
#3578 Re:2012-01-21 23:11Más meg úgy gazdagszik meg , hogy nem dolgozik, és soha nem is dolgozott! Mert a "politikából " kurva jól megél...Igaz, ez a politika a béka segge alá züllesztette az országot, de ez nem baj, még most is kurva jól él, aki a jó oldalon tépi a száját, ugye??? A "módszerváltás" utáni első tíz évben, a "zavarosban" halászgatva megalapoztuk a privatizált komcsi népvagyonból a kis vállalkozásunkat, birtokocskánkat,szőlőcskénket, kis bizniszünket, kis palotácskánkat, lovastanyánkat, tengerparti házacskánkat....És most, húsz egynéhány évvel később már ne is merje senki forszírozni, hogy mi is a gazdagság alapja!"Ne mi nyerjük a legtöbbet..." Igaz??? Gondolom, tudod, kitől idéztem???!!!Ha nem, nézz utána! Végülis megmondta a jó öreg Rothschild: " A második milliót már becsületes úton is meg lehet keresni..." Egy kezemen meg tudnám számolni ebben az országban, hogy hány olyan tisztességes vállalkozó, üzletember van, aki valóban a saját tehetségének, szorgalmának köszönheti a sikereit, a vagyonát!!!!Előttük le a kalappal.A TÖBBI MOCSKOS TOLVAJ!!! ...és az is marad, hacsak az elkeseredett , éhező néptömegek rájuk nem gyújtják egy szép napon a palotájukat!!!Mert ennek a a hozzállásnak ez lesz a vége!!!! |
Vendég |
#3579 Re:2012-01-21 23:15Majd meglátod! Csak figyelj!! Ha pedig a seggnyalásról többet szeretnél tudni, bátran tudom ajánlani a mai "békemenet" esetét!!!:) Ha jól gondolom, te már rég túl vagy rajta!!!:) |
Vendég |
#3580 35582012-01-21 23:15Nem hiszem,hogy van olyan ember,aki nem látja,hogy az IMF a legnagyobb diktátor.Vagy azt gondoljátok,hogy az IMF jó szíve majd meg szakad,annyira szeretne segíteni Magyarországon? Nyugodj meg nem pénzért mentek ki tüntetni az emberek.Legtöbben azért,mert tiltakozni akart a magyar nép megaláztatása ellen |
Vendég |
#3581 Re:2012-01-21 23:18Egyébiránt te miből élsz??? Mert az írásodat elnézve biztosan nem magyartanár vagy.....Mondjuk akkor nagy valószínűséggel nem is nyalnád Orbán szaros hazug valagát!!!:) |
Vendég |
#3582 Re:2012-01-21 23:25Vajon miért nem vállalnak az emberek gyereket???? Gyerekek ott születnek nagyobb számban, ahol a lét biztosítva van!!!! Ahol egészséges a társadalom szerkezete!Ez ilyen egyszerű....Ebben az országban nem érdemes gyereket szülni egy átlagembernek, mert nem képes tisztességes munkából eltartani, felnevelni, és biztosítani a jövőjét!!! Ebben az országban most is gyerekek , öregek éheznek, fáznak, nyomorognak!!! (persze nem a Szemlő utcában, nem is a Cinege utcában és környékén!!) Minek szülnének a nők???? A nyomornak???? Orbán ezt a gondot nem ismeri!!!!Neki ez csak demográfiai kérdés! kellene még sok-sok nyúzható kis rabszolga! Az sem zavarja, hogy a már meglevő gyerekek sem fognak munkát találni! Hacsak nem akarják a Lázár ikrek istállójából a lószart takarítani kosztért-kvártélyért!!! Ez a faszi nem veszi emberszámba az embereket!Neki az emberek csak bábuk a politikai sakktábláján!! (Ma sok bábuja volt!!! Sok paraszt! Bocs! Gyalog):):) |
Vendég |
#35832012-01-21 23:27Teljesen egyetértek azzal, hogy be kell fejezni a kommunizmus elleni harcot. A hazaáruló bolsevik utodpártok: a neoliberális MSZP, LMP és u.n. Demokratikus Koaliciót zárják ki a Parlamentből. Bebizonyitották, hogy csak a hatalmat akarják visszaszerezni még egy polgárháború árán is ! Ha nincs elszámoltatás, soha nem lesz vége az ország kizsákmányolásának. Éljen a szuverén magyar nemzet. Kitartunk a 2/3-os többséggel megszavazott Orbán kormány mellett. Ha kell lépjünk ki az EU-ból is ! |
Vendég |
#3584 Re: 35582012-01-21 23:34SENKINEK NEM KÖTELEZŐ AZ IMF PÉNZÉT FELVENNI! SENKIRE NEM KÉNYSZERÍTIK RÁ A PÉNZT! Ne beszélj mellé! Akinek adnak(mert az a valaki kéri) annak feltételt szabnak, hogy biztosan visszakerüljön a pénz! Minden bank így csinálja! Nem ők tehetnek róla, hogy a mi idióta politikusaink baromságot baromságra halmozva, dilettáns próbálkozásaikkal időről időre legatyásítják az országot, és nem marad más megoldás, mint pénzért kuncsorogni, ha nem akarunk éhendögleni! Vagy vállalod, hogy a nyugdíjas anyád ne kapjon nyugdíjat, mert beüt az államcsőd a politikusaink nagy pofája miatt??? Mert most ez a helyzet fenyegetett! (lehet, még mindig fenyeget) Aki kölcsönt kér, nem az szabja a feltételeket!!! Vagy te úgy szoktál kérni, hogy közben szidod a pácienst akitől kérsz???? Lehet zászlólengetve magyarkodni, de ez most nem az az idő!!! Józan ész kell!!! Nem forradalom!!! |
Vendég |
#3585 Re:2012-01-21 23:39Legyen! De akkor Orbán és bandája is elszámol!! Rendesen! Sumákolás mentesen, OKÉ??? Az, hogy a félfasiszta jobbikot bennhagynád a parlamentben, mindent elárul rólad!!! Szebb jövőt!:)
UI: A "hazaáruló" szóval ne dobálózz felelőtlenül! |
Vendég |
#3586 Re: Gabornak2012-01-21 23:43Bocs, hogy kijavítalak, de funny.......:) |
Vendég |
#3587 Re:2012-01-21 23:46Akkor állíts neki szobrot, te ködbeborult agyú szerencsétlen!!! |
Vendég |
#3588 Re:2012-01-21 23:51Orvos látott már????össze-vissza zagyválsz mindent! Csak hogy tágítsam "nagymagyar" látókördet, elárulom neked: Az eredeti magyar ló, amit pld a honfoglalók használtak, még véletlenül sem volt magas... Ez a "globális pénzügyi körök" kifejezés nagyon divatos manapság...Hol tettél szert rá????(mármint erre a választékos beszédre...) a fidesz pártiskolán????:) |
Vendég |
#3589 Re:2012-01-21 23:52Abba hülyültél bele!!!!:) |
Vendég |
#3590 Re:2012-01-21 23:54Azért ezekhez a dolgokhoz nekünk is volt némi közünk! ...és nem mindig szerencsés kézzel nyúltunk hozzájuk!!! Túl egyszerű lenne mindent másokra kenni!!!! Legyél objektív! |
Vendég |
#3591 Re:2012-01-21 23:58Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a "túloldalon " is láttam én már csuda dolgokat!!!! Vegyük csak azt a szimpatikus jobboldali "úriembert"aki jelen van itt néhány petícióban, és akinek kb. minden harmadik szava a mondaton belül a "büdöskomcsiféreg".... Szóval ....kár lenne mimózát játszani, uraim!Ő sem ok a büszkeségre!! |
Vendég |
#35922012-01-22 00:27Koszonom es Isten aldja a magyart! Vele semmi nem lehetetlen! |
Vendég |
#35932012-01-22 00:35Mit keres itt ez a maréknyi provokátor? Szégyen ahogy viselkednek! Ha magyar vagy ne vegyél tudomást róluk. |
Vendég |
#35942012-01-22 00:43Hajrá! |
Vendég |
#3595 gábor2012-01-22 00:47Mond te mitől rettegsz? Gábor? Hogy bele kőpött a levesetekbe! Hát igen! Tudod az a baj,hogy felnyitotta az eu-s országok szemét, egy félév-év mulva sok követöje lessz! Lásd a Bank adót! 13 ország vezette be már is. Ezzel a szerepléseddel pedig gyűlöletet keltesz, amit ma már büntetni lehet, a ti jóvotatokból! Igaz, a gyűlöletet nem felénk, hanem saját magad,és fajtád iránt kelted! Ha te nem megbízásból szerepelsz órák óta a lapon, akkor legyek életem hátralévő idejében idióta! Sőt keményebb leszek magamhoz, Belépek az LMP-be vagy az mszp-be hogy büntessem magam, és teljesen leépüljek szellemileg! Ha ez bekövetkezik már nem fogúnk vitatkozni! Csá inteligens Gáborka! |
Tiborc |
#3596 Re:2012-01-22 00:57Magas lovon ülsz most is! Vajon mi lehet az a metafóra? Holnapig törd a fejed!Na lefekszem! Te és Gábor barátod azért dolgozzatok tovább, mert gazdáitok holnap le ellenörzik, ténykedéseteket, és nem lessz lóvé! Jobb élyszakát! |
Vendég |
#35972012-01-22 01:03Én ismerem a népem múltját! A történelmünk iránti tisztelet nem abban fejeződik ki, hogy némelyek aktuálpolitikai szempontokat és egyszerű divatot majmolva (mert azt gondolják, hogy az a "jó magyar", a "nagyonmagyar"aki elképzelt honfoglaló magyar viseletben, kaftánosan, tarsolylemezesen, (hamis) íjjal, tegezzel , vagy az említett reformkori mentében) parádézik nyilvános rendezvényeken... Egy ideje eltűntek az egyszerű, jól bevált öltönyök és divatba jöttek a "Petőfiimitátorok". Ez valamilyen szinten kicsinyes, felületes , komikus felhasználása és kihasználása a történelmünknek! Gyakorta már a vásári ripacskodás szintjére lealázva... Nem talmi külsőségekkel kell tüntetőleg bizonygatni , hogy mekkora magyar vagyok, közben meg talán kettő Árpád-házi királyt sem tudok néven nevezni...Álságos szokások kaptak táptalajt kis hazánkban! Én a magam részéről sokkal többre becsülöm a valódi, alapos , mélyreható, érzelmekhez kötött történelmi ismereteket, a valódi belső nemzeti érzést és büszkeséget! Ha tudok valamit, akkor tudjam pontosan!Rühellem, ha valaki tüntet a hazafiságával, vagy lépten-nyomon arra hivatkozik...Az ember belül hazafi....nem a mentéjével, kokárdájával... Lehet, hogy most furcsát mondok, de én hosszú évek óta, minden augusztus 29-én felidézem a mohácsi csatát, magamban , csöndben fejet hajtok az elesettek előtt...Teszem ezt azért is , mert feltűnt, hogy sok mindenről megemlékeznek ebben az országban, (pld. szept. 11-ről napokig beszélnek a tv-ben), de Mohácsról, (vagy Muhiról, vagy Marótról, ) soha egyetlen szó sem esik a híradásokban!Nekem fontos ez a nap, és a magam módján , csendben emlékezem...Soha nem feledkezem meg róla!!!De kívülről nézve ebből semmi nem látható! Ugyanilyen "rossz " szokásom, hogy bárhol is járok az országban, nincs olyan hely, amelyről ne jutna eszembe az a történelmi esemény , ami az adott helyhez köthető...és ne "elevenedne meg" a szemem előtt. A legtöbb helyről tudok valamit...és ha akarnám, akkor sem tudnék szabadulni ettől a "kényszertől". A legtöbb embernek a budai vár csak túristalátványosság, vásári bazár, kötelező látnivaló, ha ott járnak...gyakorlatilag semmit nem tudnak róla... Ott járnak-kelnek az ódon utcákon, lépdelnek az egykor véráztatta köveken és fogalmuk sincs, mi minden történt ezen a helyen...de ugyanez a helyzet például a győri Széchenyi térrel is... Nekem ezek az érzések jelentik a magyarság hagyományainak a tiszteletét...csupán erre utaltam a hsz-omban Remélem, nem voltam túl zavaros...próbáltam rávilágítani a felületes , álságos, talmi külsőségekben megjelenő tüntetőleges , üres hazafiság és a saját igazi, belső hazafiságom közti ellentétre...Én legalábbis így gondolom .
Bár eléggé el nem ítélhető módon baloldali érzelmű vagyok, ennek ellenére nem állt szándékomban gúnyolódni a szóbanforgó hsz -ban...
|
Vendég |
#3598 Re: Re:2012-01-22 01:18Metafora...metafora...vajon mi a manó is lehet....???? Majd a poétánk holnap megírja... :)(miután kialudta a mámorát) Remélhetőleg kicsivel nagyobb helyesírással, mint a " lessz" és az "élyszaka" szavakat....A "leellenőrzik" szót pedig (veled ellentétben) értelmes emberek egybe írják és hosszú ő-vel...:) Persze ettől te még nyugodtan aludjál! Egy mondatban három helyesírási hibával még akár köztársasági elnök is lehet belőled! (Csak doktorit ne lopj!) :):):):D Persze Orbánnak azért továbbra is rendületlenül tapsikolj, mert egyébként fuccs a kinevezésednek!!! :) ...és még valami: Tiborc...Ezzel a névvel rossz felén állsz a játéktérnek! A Tiborcok odaát vannak!!!! Csak hogy tudd... :) |
Vendég |
#3599 Re:2012-01-22 01:24A jó kurva édesanyád a hazaáruló, te mocskos ostoba populista-nacionalista fasz!Műmagyar buzi 2-es IQ-val!Takarodj vissza a Káma mellé! Idióta ! |
Vendég |
#3600 Re:2012-01-22 01:29Aha! A gumiszoba meg nyitvamaradt utánad????Elmebeteg! |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1430 Létrehozva: 2024-09-29
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
432 Létrehozva: 2024-11-08
Biztonságosabb gyalogosátkelőt a Gazdagréti út - Rétköz u. csomópontba
327 Létrehozva: 2024-10-16
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1352 Létrehozva: 2024-03-21
Élő testületi közvetítést Balmazújvároson!
166 Létrehozva: 2024-10-17
Buckai utak - Boglya utca közlekedésének fejlesztése
106 Létrehozva: 2024-10-20
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
86 Létrehozva: 2024-11-03
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5057 Létrehozva: 2024-06-21
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
347 Létrehozva: 2021-12-02
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
83 Létrehozva: 2024-11-10
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6694 Létrehozva: 2023-07-26
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
Adózás könnyítése
64 Létrehozva: 2024-09-19
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
61 Létrehozva: 2024-11-03
Drosztengedélyek maximalizálása
48 Létrehozva: 2024-09-19
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
78 Létrehozva: 2024-10-13
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
39 Létrehozva: 2024-10-31
Csípőprotézis műtétek
35 Létrehozva: 2024-11-07
Hajmáskér és Veszprém tömeg közlekedése
94 Létrehozva: 2024-10-07
BÜNTETÉS AZ ÁLLATKÍNZÁSÉRT!
146 Létrehozva: 2024-03-18