Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Vendég

2012-01-24 13:08

Nem rejtettem véka alá az identitásomat az aláírásom nyilvánossá tételével, mert ennek a nemes célnak az értékei, céljai örökkévalóak és kétséget kizáróak. Bármilyen színű kormány is jöjjön a jövőben, ezen véleményemen semmi, még az a megbélyegzés sem változtathat, miszerint ez csupán egy nacionalista szólam. Hasonló nemes eszméket vallókra már korábban a hazájukat elgyarmatosítani szándékozók rátették ezt a jelzőt:nacionalista, fasiszta, antiszemita. Hátha ettől fél a T. másik oldal, akkor még bátrabban írom alá ezt a petíciót.Egy elkötelezettséggel több a nemesebbik oldalon!!!!! Kontesveller Péter, egy Erdély-országból hazatelepedett...a nevem hangzásával ellentétben... MAGYAR állampolgár!!

Vendég

2012-01-24 13:18

Megerősítve.
Gábor

2012-01-24 13:19

ti tényleg betegek vagytok nem válaszoltok semmire csak az orbán által betanított szöveget nyomjátok és még én vagyok demagóg

Vendég

2012-01-24 13:20

Amíg más ország belügyeibe nem szólhatnak bele, addig milyen jogon zaklatják Magyarországot?
Gábor

2012-01-24 13:20

nem tudom mi a szakmátok de az a meglátásom nektek papnak kellett volna menni nagyon jól megy a betanított szöveg röhögnöm kell

Vendég

#4181 Re: Re: Re:

2012-01-24 13:21

#4171: Gábor - Re: Re:

Jó lenne, ha észrevennéd végre, hogy itt nem személyekről, nem pártokról van szó, hanem elvekről, irányokról. Az lemúlt 60 év alatt pedig világosan kiderült, hogy a szoclib irány nem helyes, ennek az eszmének a nevében sokakat tönkretettek, elpusztítottak, sokakból kiöltek minden emberit. Most a többség - bizonyára sok mindent megfontolva - a másik irányt választotta. Bizonyára mindenki hallgatja, olvassa a híreket innen is, onnan is, s minden bizonnyal képes eldönteni, melyik irányt tartja helyesnek. Azt pedig, hogy helyesen döntöttek-e, majd akkor lehet látni, mikor a teljes kép összeállt, mert egy-egy mozzanatból nem lehet megítélni az egészet. Erre pedig még kicsit várni kell, mert nagyon-nagyon sok mindent kell helyrehozni. 60 év után már le lehet vonni következtetéseket, másfél év után még kevésbé.

Ezen a fórumon már többen többször utaltak bizonyos értékekre - emberi, keresztényi (és ez nem csak a hitről szól), polgári - és bizonyos érzésekre - hazaszeretet, hazafiság, szeretet, megértés, együttérzés -, amelyeket csak az tud megérteni, átérezni, akiknek a fejében agy van, akinek szíve van. Lehet puffogtatni a lózungokat, de a tapasztalat mégis azt mutatja, hogy az emberi értékek szerinti élet a célravezető. S hogy mi a cél? Az emberi értékek szerinti élet. Ezt viszont szerintem nem kell magyarázni.

Azt nem remélem, hogy válaszom meggyőzött, mert ahhoz a beírásaid alapján túlságosan elvakult vagy, de azt igen, hogy felfogtad, hiába az összes provokációd.

Egyébként a klaviatúra mindkét oldalán van egy-egy "shift" gomb, azzal lehet nagybetűt írni.

Gabriel

#4182 Re:

2012-01-24 13:21

#4178: Gábor -

A beteg te vagy ...fejben!

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-01-24 13:24

2012-01-24 13:27

Vendég

#4185 Re:

2012-01-24 13:34

#4184: Gábor -

Hiába. Az android csak hajtogatja, amit beprogramoztak neki.

Új program: Nincs több beírás, elmész tisztességesen dolgozni és hagyod a többieket.

Zoltán
Vendég

2012-01-24 13:38

Kedves Honfitársaim!

Rendkívüli öröm számomra, hogy honfitársaim megmozdultak, valóban védekeznünk kell. Mi magyarok nyugatról barátot vártunk és a globlizált üzletember jött, bagóért elsajátították a régi nomenklatura segítségével nemzeti kincseinket, amiért a magyar nép a 45 éves kommunista diktatúra alatt megszenvedett.
Magyarország szinte önellátó volt pl.
gyógyszeriparunk kutatásban és ellátásban magas színvonalú volt, jelenleg azonban magyar gyógyszert nem lehet kapni a piacon. A magyar föld a világ legjobbjaihoz tartozik, a magyar húsnak, tejnek, gyümölcsnek párja nincs, ami most már szinte eltünt hazánk piacáról. Kapjuk a multik ízetlen, nyugaton elöállított termékeit.

A nyugat tulajdonjogot szerzett ezekben a szegmentekben is,így a helyzett rosszabb, mint a tatárjárás, mert a nemzeti értékek (Tafelsilber) felvásárlása folyamána a nyugat gyarmatává váltunk.
Ez ellen kezd az értékes és felvilágosult magyarság küzdeni.

"Aki harcol, veszthet, aki nem harcol, az már vesztett." (Schopenhauer)

Oberon

#4187 Re: Re: Re:

2012-01-24 13:41

#4183: Gábor - Re: Re:

Arra gondoltál már, hogy ez a petíció nem a jelenlegi kormány mellett foglal állást első sorban? Szerintem sok olyan ember is aláírta, aki nem tartozik a FIDESZ táborba. A hazánkért, Magyarországért próbálunk tenni valamit. Időnként félre kell tenni az ideológiai különbségeket és összefogni! Te aláírtad már?

Mellesleg ha már Orbánnál tartunk, ő legalább részben megpróbálta teljesíteni az ígéreteit, az előző kormányokkal ellentétben, akik pont az ellenkezőjét tették, mint amit előzőleg ígértek. Mire is gondolok? Három csapás, kisebb parlament, egykulcsos adó, kettős állampolgárság, bankadó stb. Ki-ki másként látja ezeket az intézkedéseket. A megvalósításuk mikéntje is vita tárgya lehet persze. Nem kell, hogy elégedettek legyünk az eddigiekkel, és ezt szóvá is kell tenni természetesen. De a szoclib kormányok után már ez is üdítő változatosság. 2006-ban láthattuk, mit értenek ők demokrácia alatt.

Vendég

2012-01-24 13:59

Isten! Álld meg a Magyart!

2012-01-24 13:59

Vendég

2012-01-24 14:09

Sajnos a független szabad Magyarország lehetöségét az Eu-ba történő belépésünkkel eljátszottuk.Ezt a ballépést én nem támogattam és még sokan mások akik ismerték a magyar történelmet és tudják,hogy nyugat mennyit ártott és árt Hazánknak.Bajza József 1845-ös sorai ismét aktuálisak: "A felvirradadt kor ismét
Igényli szivedet:
Vért nem kér, csak Hazáért
Égő szerelmedet.

Igényli,hogy becsüljed
Honod külföld felett:
Védd, ápold,mikkel Isten
Megáldá földedet!"

Oberon
Vendég

#4191 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-01-24 14:10

#4189: Gábor - Re: Re: Re: Re:

Szerintem elsikkadt nálad a lényeg. Mint írtam ez a petíció nem a FIDESZről szól, hanem Magyarországról. Aláírtad már?

Amúgy elég fura, hogy most megpróbálsz úgy tenni, mintha Te valamiféle értelmes párbeszédet szeretnél folytatni, olvasd csak vissza a hozzászólásaidat! Nem véletlen, hogy kevesen veszik a fáradtságot, hogy reagáljanak..

Mellesleg a kisebb parlament 2014-től lép életbe, hamarabb nem is lehet. Nem árt, ha a tényekkel is tisztában vagy.

Vendég

#4192 Re:

2012-01-24 14:13

Vendég

#4193 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-01-24 14:22

#4191: Oberon - Re: Re: Re: Re: Re:

Sőt, ezek szerint ötből néggyel egyetért, az ötödik lényegét meg szerintem  nem érti, csak fújja, amit beprogramoztak neki, csak fröcsög. Szerintem reménytelen. Én is megpróbáltam megértetni vele, hogy itt nem személyekről, pártokról van szó, de semmit nem értett meg belőle.

Vendég

2012-01-24 14:23

Köszönet MINDAZOKNAK,akik megtehetik és meg is teszik, hogy HAZÁNK mellett így, tevőlegesen kiállnak!

Vendég

#4195 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-01-24 14:31

#4189: Gábor - Re: Re: Re: Re:  

Na figyelj Gábor.

1. Nagyobb közbiztonság.
  2. Kedvezőbb adózás.
  3. A munka alóli kibúvás megszüntetése annak érdekében, hogy ne adóságot termeljen az ország mivel túl sok volt az ingyenélő.( többek közt te is) mert véleményem szerint aki nem dolgozik az ne éljen már jobban mint aki dolgozik.
  4. A MULTIK megadóztatása, mert az országban megtermelt javakat kivitték az országból és más élvezte a magyar ember munkájának gyümölcsét.
  5. A kommunista alkotmány lecserélése a magyar nép alkotmányára.
  6. Írhatnám máshogy is de, én nem te vagyok ezért finoman fogalmazok: A szemét amit ti hátrahagytatok na annak az eltakarítása mert bizony nyakig ért és nem sok kellet volna hogy csődbe menjen az ország.
  7. És még sorolhatnám……………..
  8. Ja amit igazán várok az a magadfajták elszámoltatása, mert biztos vagyok benne te is közel voltál a mézes bödönhöz, és most nagyon fáj hogy kiesett a csecs a szádból! Mert ugye az elszámoltatást is megígérték, tehát ne bízd el magad az ígéretüket befogják tartani.

2012-01-24 14:43

2012-01-24 14:44

2012-01-24 14:46

2012-01-24 14:50

Vendég

#4200 Re: Re: Re: KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!!

2012-01-24 14:50

#4141: a demokrácia jegyében... - Re: Re: KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!! 

Anyukád szegény, aki a világrahozta gyengeelméjű pici fiát, akit spártában a szakadékba dobtak volna.

Pedig jobban tennéd.

Ismétlem én szóltam, hamarosan találkozunk.