ALÁÍRÁSGYŰJTÉS AZ EGRI KÓBOR ÁLLATOK KILÖVÉSE ELLEN

Vendég

2012-02-20 16:53

Ez allatkinzasnak szamit szerintem! Es inkabb ivartalanitsak az allatokat minthogy kilojek oket!!!
Fanni13

2012-02-20 16:54

NE OLJEK MEG AZ ARTATLAN ALLATOKAT NEHANY FELOS EMBER MIATT!!!!!!!!!!!!
emerald

2012-02-20 16:56

Erre nem sajnálják a pénzt? Inkább a menhelyeket, állatvédőket támogatnának belőle!

Vendég

2012-02-20 16:57

Nem értem miért kell kilőni a kóbor ebeket.A gazdájukat aki utcára dobta őket azt kellene megbírságolni.Az ebekkel kapcsolatban pedig annyit,hogy van elég menhely próbálják meg oda begyűjteni a kutyákat ill. macskákat.Ha kell lépjünk fel országos szinten az ilyen és ehhez hasonló törvényszegésekkel szemben.Üdvözlettel:Molnár László
Vendég

#505 A fölös pénzüket

2012-02-20 16:57

A fölös pénzüket az ivartalanításra, a fölösleges szaporodás megakadályozására és a jelenlegi kóbor állatok begyűjtésére kéne fordítani nem fegyverre és töltényre..;)Ha a menhelyek, és magánszemélyek akik kutyákat adnak el (nem fajtiszta tenyésztkutyákat) hanem mondjuk kis keverékekekt, csak ivartalanítva adna az új gazdinak akkor nem lenne ennyi "fölösleges kutya" akik aztán csak az utcán kötnek ki aztán a kedves FIDESZ jóvoltából lelövik őket. Eddig is tudtam hogy egy gusztustalan párt, hiszen már nem egyszer kiderül, na de azért álljon már meg a menet. Kinek képzelik ezek az emberek magukat? Ilyen szempontból az ember a legundorítóbb faj, persze tisztelet a kivételnek. És hol vannak ilyenkor az állatvédő szervezetek? Persze, ezeket a férgeket az állatvédők sem tudnák lenyomni, de például az ottani szervezetek elkezdhetnék összeszedni a kutyákat, hogy ne kelljen meghallniuk. Ha közelebb laknék, még énis bármikor segítenék ebben. És most ne mondja mindenki h húú a vérszomjas kutyák leharapnák a fejed. A megvadult kutyákat is belehetne gyűjteni (nagyon hasznos a bódító, ezen esetekben) majd később szocializálni, ivartalanítani, oltani, féregteleníteni ÉS gazdit keresni neki MEGFELELŐ SZŰRÉSSEL és FELELŐSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT aláírásával örökbe adni... szerintem maradjunk abban, hogy ennyit az emberekről, ennyit magyaroszágról..!

Vendég

2012-02-20 17:05

Arról szólna az állatvédelmi törvény , hogy ilyen megoldásra nem fognak vetemedni , vagy van is törvény meg nem is ,hogy legyünk akkor törvénytisztelők
SARLATAN

2012-02-20 17:07

NEM FÉLŐS ,HA NEM GONOSZ .
intrisz

#508 Elég az emberi gonoszságból!

2012-02-20 17:11

Rosszal csak rosszat szülünk!
Nem ez a megoldás!
Gyermekeink ezt látva nőjenek fel, hogy egy ártatlan lény életét bármikor el lehet venni....megkínozni. Nem csoda, hogy idáig jutott el társadalmunk, ahol sem gyilkosság sem tettlegesség nem számít, nem hökkenek meg a tizenéves "gyerekek" számukra ez a normális.
Mindent az alapoknál kell kezdeni. Amikor a legapróbb élőlényt sem tisztelik, akkor miért várják el, hogy őket valaki is tisztelje?!
Szívem szerint aki ilyenre vetemedik, ugyanazt a sorsot szánnám részére, éppolyan formában, ahogyan Ő maga tette, bár ha van sors....karma.....Isten ki minek hívja, akkor megkapják büntetésüket!

Vendég

2012-02-20 17:13

Nevetséges hogy hova jutottunk.Ebben az országban nem tisztelik az embereket,sem az állatokat.Most már túl messzire mentek...

Vendég

2012-02-20 17:15

Nem gondolnám, hogy az azonnali kilövés lenne a megoldás.Gondolj bele, ha a Te szerelmetes szívű kutyád szökik meg egy óvatlan pillanatban....
Másik probléma az, hogy nem vagyok benne biztos, hogy annak adnak fegyver a kezében, aki erre a feladatra a legmegfelelőbb.

Vendég

2012-02-20 17:25

ez borzalmas -.-'

Vendég

#512 Re:

2012-02-20 17:31

#463: -

A "Kedves szürke marha! " megszólítást tartsd meg kedves édes anyádnak. Nem látom a sok gondos gazdit akinek általd említve véletlenül elveszett kutyáját most le akarnák lőni. Véleményem szerint először a sok gondos gazdit kéne lelőni ha arra nem képes, hogy az igen nagy becsben tartott házi kedvencét a helyén tartsa. A másik népes tábor pedig az amelyik megszerzi a kutyát a kedves egyszem gyermekének, aztán ha unalmas meg drága tartani, akkor véletlenül elszökött a kutya. A nagy jelentőséggel felruházott aláírás gyűjtésnek mint sok másnak kb annyi jelentősége lesz, hogy facebookon sok like-ot kap. A kutyákat ettől le fogják lőni? Vélhetően igen. Emiatt írtam, hogy nem aláírást kell gyűjteni hanem összeszedni a kutyákat az írtás előtt. Nyílván egyszerűbb engem letorkolni mint érdemben cselekedni. A következő dolog amire az ilyen hasonszőrű emberek majd aláírást szerveznek, hogy a döntés meghozóit váltsák le. Persze ugyanúgy nem fognak közben kimenni elásni a sok döglött kutyát de az kit izgat...a lényeg hogy legyen csomó aláírása a sok együttérző embernek ( halkan jegyzem meg egy ilyen szavazés vélhetően nem is hiteles). Persze hogy egyértelmű legyen: Együttérzek a sok gondos gazdival akinek a véletlenül elveszett kutyáját most le akarják lőni, de remélem, hogy még időben ki tudnak szaladni a kutyusokért, nehogy bajuk essen....

Vendég

2012-02-20 17:35

Gyalázatos!Azért vannak kóbor kutyák mert a gazdijaik kidobálják őket az utcára mások meg hagyják őket szenvedni!!! Több kutyamenhely kellene!

Vendég

2012-02-20 17:39

Ha nem tévedek Egernek van állatmenhelye(http://egrimenhely.gportal.hu/). Akkor mi a túróért a kilövés mellett lett a döntés? Azokat kéne kilőni akik e mögött állnak!

Sokan az állatkínzás ellen vannak! Épp az állatkínzást kéne Magyarországon csökkenteni, de ezek neeem. Inkább lövöldöztetnek.

Anonymous

2012-02-20 17:43

Embertelen és szégyenteljes indítvány. Milyen ember az, aki ilyen javaslatot tesz? A legmocskosabb dolog védteleneket, kiszolgáltatottakat bántalmazni, főleg akik önhibájukon kívül kerültek ilyen helyzetbe. Sznob, szívtelen, gonosz emberek, akik kirakják a kutyáikat. Indítványt inkább ellenük kéne hozni. Meddig fognak még az emberek süllyedni?

Vendég

2012-02-20 17:48

A következő humánus intézkedési terv talán a kóborló hajléktalanok kilövésére tesz indítványt...Miért is ne? Olyan gyorsan és frappánsan lehetne orvosolni egy égető társadalmi problémát (lásd még Dino Buzzati: Hajtóvadászat öregekre). Mondjátok, mindannyian meg fogunk őrülni?

Vendég

2012-02-20 17:53

A szaporodásukat kell megakadályozni, nem megölni őket! Nem tehetnek hontalanságukról!
Vendég

#518 Re:

2012-02-20 17:54

#514: -

Igen, Egernek van menhelye, de el kell oda menni és megnézni, milyen sok kutyus van már ott (én mindig mikor arra jártam azt láttam, hogy lelkiismeretesen dolgoznak az állatokért!!!).

Tudni kell viszont, hogy mindenütt van azért egy befogadó kapacitás. Fontos, hogy bizonyos szám fölé ne menjenek a befogadott kutyusokkal, mert akkor az már a többi rovására menne. Ha nem lenne létszámstopp, akkor jó pár kutyus jutna egy-egy négyzetméterre és az sem lenne jó.

Vendég

2012-02-20 17:55

Ezt nem hiszem el! Ez komoly? Magyarország 2012???Röhej

Vendég

2012-02-20 17:56

Az ég szerelmére, Magyarországon élünk nem a vadonban! Bár a vadállatok sokkal "HUMÁNUSABBAK" egymással!

Vendég

2012-02-20 18:00

Itt tart ma magyarország. Ezt köszönhető a narancs-nak és a talpnyaló csatlósainak

Vendég

2012-02-20 18:05

én már aláirtam,és te???????

Vendég

2012-02-20 18:07

Nem tudom kinek ártott egy szegény gazdi nélküli kis állat! inkább nem írom le ténylegesen mit is gondolok erről a "kutya kilővésekről" mert eléggé dúrva hozzászólásom lenne....

Vendég

2012-02-20 18:09

A menhely megoldás? egy idő után ott nem altatják el a kutyákat? A több menhely a megoldás? Akkor most szerezzek én is 10 kiskutyát mert cuki aztán 2 hét múlva dobjam ki őket mert volt pofájuk a szőnyegre szarni? végülis a több menhely akkor erre megoldás. Vagy lőjék le a kóbor kutyákat és tanuljuk meg, hogy ha állatot akarunk tartani az bizony felelősséggel jár. Talán ilyen barbár módszerrel sikerülne a sok kutyatulajnak a fejébe verni, hogy egy élet az amit csak úgy enged lelövetni ha megszökik...és akkor talán a sok új gazdi egy percre elgondolkozik h tényleg kell e kutya...tudom e gondozni 20 éven át?

beka

2012-02-20 18:09

Azt kene kiloni aki kitalalta!!!