Vesszen a Napiszar

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Vesszen a Napiszar petíció automatikusan generált fórumtémája

Vendég

2012-08-10 21:51

herby hajrá :D
KolbiOMOMOM

2012-08-10 22:29

Hát besírok petíciózatok csak! Meghalok mennyi youtube és indavideo sztárjelölt kerül fel napiszarra:D Szánalmasok vagytok:D

Vendég

#328 ASD

2012-08-10 22:43

Mi a faszom ez?A napiszaron kinek van ideje ennyit spammolgatni???Ez akar lázadás lenni????Hogy mindenki megy élet nélkül spammolgatni meg hackelni,meg minden videót csinálni hogy vesszen a napiszar?Főleg hogy a "lázadók" fele 10 éves kölyök?Kockák háboruja pova :D
zLOo3R

#329 Gondoljatok már bele emberek!!

2012-08-10 23:16

Ó má heee!!

Gondolkozzatok emberek!!

Anyátokat!!

Kis napiszaros köcsögök!

Nem értem!
Ti mit szólnáltok ha kiraknának rólatok egy hasnló mondom hasonló  nem teljesen olyan dolgot arra a szarr rólad??(Mint Herbyről és az úgy nevezett lázadókról)
És magyarországon tehét láthatja ismerőstől elkezdve bárki.

Ti mit szólnátok hozzá??

Egyáltalán vállalnátok az arcotokat??
A napiszaros csikák még arra sem képesek hogy egy kicsit is együtt érzőek legyenek!!

Vajon ők hogy nézhetnek ki milyenek lehetne belegondoltatok már??
És szinte 100% hogy nem a legszebb, legjobb, legokosabb és legértelmesebb emberek a földön!
Szóval tételezzük fel van egy troll bárki annyi az egész rossz napja vol azt elnézzük és megkérdezzük neked mi bajod tán rossz napod volt?

És álltalában ez igaz is!!(Rossz napja volt és szomorú mérges ezen élveszkedik)

De ők gusztustalan kis fégek akik mások másságát kihasználva keresnek pénzt szóval ha látnak egy hülyét felrakják és dől a lé!!

És akkor tényleg nem undorító emberekről van szó?
Nem is értem azokat akik védik őket!
Csak gondoljanak bele ebbe!

Gondolj bele ezekbe a doglokba!!

1.Mit szólnának ha ők lennének kint az oldalon.
2.Gusztustalan dolgokat csinálnak
3.Más lehetsz de te is más embereken röhögsz a másságuk miatt!

Azt tudom ajánlani hogy nézzenek tükörbe azok akik még ennek ellenére is kiállnak a napi FOSSS Ellen!!

blackill

2012-08-10 23:22

Vesszen ez a szar
kevin

2012-08-10 23:23

A napi szar egy szar

Vendég

#332 .

2012-08-10 23:49

.
lollol

#333 Re: idióták :)

2012-08-11 00:54

#271: lol - idióták :)

Ti tényleg orbitális f@szok vagytok, hogy nem látjátok a lényeget! Ez a felhajtás csak herbinek és a napiszarnak jó! A sok hőzöngő kis pöcs csak a népszerűségüket növeli. És ezek a kis pöcsök ti vagytok! :)

asd

#334 lol

2012-08-11 00:59

Ti petíciós hülyék!!!!!
Ha már csinálsz magadról képet vagy videot és azt kirakod a netre akkor vállald a felelősséget hogy a trollok betalálnak és szétszivatnak.
Aki nem csinál magárol képeket/videokat és nem rakja ki netre az nem fog felkerülni a napiszarra.
Ennyi agyatok sincs?
apple

2012-08-11 02:31

Egyszerűen röhejes amit ti kis csírák műveltekXXD
Bármelyikőtök azt hiszi ,hogy ezzel elértek valamit???
A napiszar a pofátokba röhög!!!Felhoznék egy példát: a Piratebay több milliós kárt okoz a nagyvállalatoknak és cégeknek.Több ezer pert kap és nemegyszer próbálták leállítani.Miből gondoljátok ,hogy ami cégeknek nem sikerül pár ezer embernek fog????????
Csak pazaroljátok a szánalmas időtöket.A végén úgyis a napiszar győzXXXD
KolbiOMOMOM

2012-08-11 02:51

Apple remélem felvilágositott mindekit!!!! KolbiOMOMOM voltam szopanttyú
balica

2012-08-11 03:15

VESSZEN A NAPISZAR!!!
Toxic

2012-08-11 03:25

Ti ezt mind tényleg komolyan gondoljátok,nincs jobb dolgotok?
Ébredjetek már föl mi ellen lázadoztok!Megalázzaák az embereket???
Igen,de kiket?Ti védenétek a cigányokat akik az az adónkkal pózolnak vagy azokat a 14 éves tini rib@ncokat akik azon versenyeznek,hogy ki hány f@szt szopott le vagy azokat akik állatokat kínoznak és ezt MEGOSZTJÁK??
Gondolkozzatok már kicsit.Aki nem akar kikerülni oda az ne osszon meg olyan dolgokat amik nem netre/facebookra valóak.
Én is szoktam kegyetlenül beb@szni,nem is ritkán.Mégsem osztom meg sehol és tudom,hogy én nem is fogok kikerülni.
Úgyhogy kíméljetek az olyan szövegekkel,hogy "Mit szólnál ha te kerülnél ki?".Aki a társadalom hasznos tagja az nem is fog.
Herby-nek a stílusa pedig egyszerűen szánalmas.
Arról nem is beszélve,hogy ez az egész nem Herby mellet hanem a napiszar ellen szól.
Nézzétek már meg kik védik őt videókon keresztül.10-13 éves kölykök akik már átvették azt a gusztustalan stílust.
Azért kíváncsi lennék hány olyan ember írta alá,aki már kikerült az oldalra.Meglepőek lennének a számok.
Jenci21

#339 Kezd elég lenni...

2012-08-11 03:40

Najó, most kezd elegem lenni. A sok napiszaros geci most azonnal takarodjon a kurva annyába! Remélem egyszer megdöglötök bazdmeg -.-
És csak hogy lássátok megint amit zLOo3R írt:
Anyátokat!!

Kis napiszaros köcsögök!

Nem értem!
Ti mit szólnáltok ha kiraknának rólatok egy hasnló mondom hasonló nem teljesen olyan dolgot arra a szarr rólad??(Mint Herbyről és az úgy nevezett lázadókról)
És magyarországon tehét láthatja ismerőstől elkezdve bárki.

Ti mit szólnátok hozzá??

Egyáltalán vállalnátok az arcotokat??
A napiszaros csikák még arra sem képesek hogy egy kicsit is együtt érzőek legyenek!!

Vajon ők hogy nézhetnek ki milyenek lehetne belegondoltatok már??
És szinte 100% hogy nem a legszebb, legjobb, legokosabb és legértelmesebb emberek a földön!
Szóval tételezzük fel van egy troll bárki annyi az egész rossz napja vol azt elnézzük és megkérdezzük neked mi bajod tán rossz napod volt?

És álltalában ez igaz is!!(Rossz napja volt és szomorú mérges ezen élveszkedik)

De ők gusztustalan kis fégek akik mások másságát kihasználva keresnek pénzt szóval ha látnak egy hülyét felrakják és dől a lé!!

És akkor tényleg nem undorító emberekről van szó?
Nem is értem azokat akik védik őket!
Csak gondoljanak bele ebbe!

Gondolj bele ezekbe a doglokba!!

1.Mit szólnának ha ők lennének kint az oldalon.
2.Gusztustalan dolgokat csinálnak
3.Más lehetsz de te is más embereken röhögsz a másságuk miatt!

Azt tudom ajánlani hogy nézzenek tükörbe azok akik még ennek ellenére is kiállnak a napi FOSSS Ellen!!

Vendég

#340 Re: Re:

2012-08-11 11:16

#6: Máté - Re:

Igazából az erkölcstelen lenne meg kéne tanulni írni nem itt kéne verni magatok. A petíciótok pedig szar sem ér!

Vendég

#341 Re: Kezd elég lenni...

2012-08-11 11:25

#339: Jenci21 - Kezd elég lenni...

Na látod nem szólnék semmit hozzá mert nincs rólam anyag a neten... A pénzkeresetről pedig beszélhatnénk nem tudom kinek vannak a videói tele google adsense reklámokkal, hogy pénzt kapjon érte vagy sms támogatás a feltöltői megjegyzésben bankszámlaszámmal. Szó mi szó kis nyomorultak vagytok mind.

Herby

#342 Statisztika

2012-08-11 11:45

A statisztikában az az 500 azonos IP-ről történt szavazás kicsit szánalmas... :D
KolbiOMOMOM

2012-08-11 12:01

Az igen:D Hörbi magára szavazott?:D

Éljen a NAPISZAR!!!!!!!!!!!!!!!!!
okoskák

2012-08-11 12:49

kibaszottul nyomorékok vagytok VIDEÓ BLOG :D:SAd.SA:DAS: aki ilyet csinál fixen ratyiköcsögbuzifaszzsidócigánymajomgeci.
asd

2012-08-11 13:34

Napiszaros b*zik
még az arcotokat se meritek vállalni.
Tótúr

#346 szánalmas ez az oldal

2012-08-11 13:34

Az oldal szinvonalát mi sem mutatja jobban ,hogy ilyen kitűnő peticiók vannak az élmezőnyben :D
32 480 Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére Something else 2011-06-07
11 634 Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt Something else 2011-09-13
7 246 IGAZSÁGOT GERÉB ÁGNESNEK!/JUSTICE FOR ÁGNES GERÉB! Human rights 2011-12-18
a klubrádió egy szar volt. ez abból is látszik hogy több mint 1 év alatt 30.000 aláirás gyűlt össze.
gratulálok ,hogy még véditek azt aki a kis buzi cimboráival tönkretette egész Magyarországot :D és mindent ellopott el sikkasztott.
Geréb Ágnesről meg annyit ,hogy miatta meghalt egy újszülött egy pedig nyomorék lett ,mert nem megfelelően mérte fel saját képességeit, igen okos gondolat ezt támogatni.
emellé még feltették a napiszar peticiót.... hörbi miatt aki egy retardált , mentális problémákkal küszködő szerencsétlen. oda illik a sorba :D
KIBASZOTT IDIÓTÁK VAGYTOK.
szopjátok ki a faszt hörbi csicskák

2012-08-11 14:35

Ha felnő a kislány abból is süket paraszt ordenáré kurva lesz,aki már 13 évesen strihelni fog, mert ezt látja az "apjától" meg a sasorrú anyjától
asdasd

#348 Re:

2012-08-11 14:54

#345: asd -

mert te aztán kurvára felvállaltad magad, te kis köcsög :)

NAV

2012-08-11 15:29

10 éves kis szánalmas köcsögök, még a végén ez a Hörbi vagy ki a faszom úgy fog járni mint szegény Michael Jackson!
Sok volt körülötte is a kiskorú, meg is gyanúsították utána meg lerendezték!
Majd veszek 1 napiszar-os koszorút, meg gyújtok 1 faszgyertyát érte. :D
Cool Moon

2012-08-11 16:00

De legalább ne lehessen megosztani!!!! egymás közt szarakodjanak...