Mondjunk nemet a koncepciós perekre! (újabb temerini ügy)
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Mondjunk nemet a koncepciós perekre! (újabb temerini ügy) petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#1 Egyenlő bánásmódot2013-01-28 16:43A temerini fiúk letöltötték büntetésüket már olyan bűnért is, amit még el sem követtek. Más, náluk aljasabb, bűnözőket elengedett a Szerb kormány. Szabadságot a temerini fiúknak! |
IIA |
#22013-01-28 17:37Csak remélni merem, hogy a magyar kormány nem ismétli meg Szerbiával kapcsolatosan azon hibáját, amit akkor követett el, amikor Romániát beszavazta az európai unióba, anélkül, hogy feltételeket szabott volna a magyar kissebbséggel való bánásmóddal kapcsolatosan. |
aranyember |
#32013-01-28 18:30A szerbek nem érdemlik meg a Vajdaságot, hiszen sorozatb an támadják a hozzájuk került magyarokat. A trianni békediktátum, ami gyalázatosan megcsúfolja a magyarságot őshazájában, annak eredményeként van bátorságuk a kedvezményezetteknek a magyarok szinte sorozatos támadásáára,ami nem is jutna eszükbe, ha a trianoni gyalázat nem lenne, ha a világ tudomásul venné és tiszteletbe venné, hogy a magyar nép igenis kezdettől fogva, Isten akaratából létezik itt a Kárpát medencében és nem mástól elhódítva lett a magyaroké, hanem éppen ellenkezőleg, magyaroktól idegenek akarják elrabolni folyamatosan a Kárpát medecencét annak minden természeti kincsével. Szerbia messze nem olyan történelmi múlttal rendelkezik, mint a magyar nép, akár tetszik ez a szerbeknek akár nem. És ha már igy is van, hogy hozzájuk került a Vajdaság, ez nem ok arra, hogy erőszakoskodjanak, gyilkolásszanak magyarokat, hiszen ezzel isten akaratával is szembe mennek, hiszen isten egyik parancsa, hogy ne ölj!!! |
Admin |
#4 A petició megjelent a Délhír portálon2013-01-28 18:48 |
Vajdasági Ember |
#5 Re: A petició megjelent a Délhír portálon2013-01-28 19:15#4: Admin - A petició megjelent a Délhír portálon üldözik a magyarokat, közben meg kell a magyar állampolgárság? a pofátlanság teteje ! minden nacinalistát a börtönbe ! Góliotokra ! |
Az igazság hangja |
#6 Re: Re: A petició megjelent a Délhír portálon2013-01-28 21:54#5: Vajdasági Ember - Re: A petició megjelent a Délhír portálon Ne felejtse el, hogy Magyaroszágot nem magyar emberek kormányozzák. Minden, ami a Kis-Magyarországon történik, még mindig a kommunista érában hatalomhoz jutó családok - és rajtuk keresztül külföldi érdekek - befolyásolása végett töténhet meg. Amint képesek leszünk visszavenni az irányítást, úgy azonnal nekilátunk megvalósítani a Kárpát őshazában élő magyarok érdekeinek érvényesítését. Meg van a stratégiánk, hogy nyomás alá helyezzük a szomszédos államokat. Az, hogy mikor látják be, vagy belátják-e egyátalán, hogy államaik a Magyar Királyság illetve Magyarország területén fekszenek, továbbá hogy, a Magyar Királyság nélkül valójában már nem is léteznének kétséges, de egy erős nemzettudattal rendelkező magyar nép kérdés nélkül képes ezt kontroll alatt tartani. Úgy, ahogy ezt tette a török 200 éves megszállásáig. Minden magyar felelős minden magyarért. Fentiekbe nem tartoznak bele horvát barátaink. Ők természetesen más kategóriába tartoznak, ahogy az köztudott, gondolom. |
Vendég |
#72013-01-31 20:53hulyeseg |
Vendég |
#82013-02-11 14:05Mar elobb is kovetelni kellett volna a birono cserejet, persze hogy koncepcios perekrol van szo, ez engem emlekeztet az 1944-es evekre, csak akkor a Magyarok "eltuntek" (orokre), ma meg az artatlan Magyarokat hosszu bortonbuntetesre itelik, kette torik a jovojuket, csak azert mert MAGYAROK! Tisztelettel M.Zs. |
isten ostora |
#92013-02-11 17:24Sziasztok.... Én nem vagyok egy szerb gyűlölő.Vegyes családból származom,de NEM ÉRTEM hogyan tud megverni egy igazi magyar embert egy szerb??? Engem a nagyapám nem igy nevelt és nem is vertek meg soha.......Mi van veletek magyarok??? talpra gyerekek talpra... |
Vendég |
#102013-02-12 15:52A szerbek vadállatok. Ezt én is megtapasztaltam.Ha nem így lenne, nem állítanám. |
Vendég |
#11 Re:2013-02-12 15:59Azért ilyen summásan ne! Nem mind az! |
Vendég |
#12 Re: Re:2013-02-12 16:041995-ben Srebrenica környékén 8700 embert mészároltak le a szerbek. |
Vendég |
#13 Re: Re: Re:2013-02-12 16:06Haza kellene hozni az összes magyart. A szerbek között normális életük úgysem lesz. Hacsak nem változnak szerbekké. |
Vendég |
#142013-02-14 07:52A németek is hazavitték, akit lehetett. |
pzs |
#15 Re: Egyenlő bánásmódot2013-10-13 10:54A Szerbek ezt milyen jogon művelik?? Barmok. Én semmi olyat nem hallottam, hogy magyar csinálná ezt szerbbel. A románokkal ugyanez megy. Egy ex csoporttársam az egyetemről bár magyar, de romániába köti a családja. Mondta, hogy ott is mik mennek. Sajnos a győztes az aki írja, pontosabban átírja, áthamisítja a történelmet. Útálom az ilyesmit. Mindíg a magyar kisebbséget bántják külföldön. Ausztriában én ilyet nem láttam. De mi magyarok hála a politikusainknak csak a széthúzást ismerjük, még sokszor család szinten is. Szerencsére a család anyám oldaláról rendkívűl összetartó. De a témára visszatérve, a magyar is kihúzhatná a fejét a seggéből, és rendbe kéne tenni mind a belső, mind a problémás külső kapcsolatainkat, és megmutatni, hogy nem vagyunk senki bábja, csak a magunkéi(önszinten). |
|
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Segítő szakemberek kiállása az agresszív közbeszéd ellen
5849 Létrehozva: 2025-03-17
A száj- és körömfájás (FMD -magyarul RSzKF) jelenlegi diagnosztikai és válságkezelési gyakorlatának azonnali felülvizsgálata, életpárti alternatívák bevezetése érdekében.
3460 Létrehozva: 2025-04-02
Vonják vissza Vészabó Noémi amatőr, giccsfestő Munkácsy Mihály-díját
1821 Létrehozva: 2025-03-20
Magyar emberek kiállása az agresszív hazai közbeszéd ellen
1799 Létrehozva: 2025-03-18
Egy gyermekes családok SZJA mentessége/Támogasson minket
2278 Létrehozva: 2025-03-04
Az állatok, a gazdák és a magyar vállalkozások védelmében – emberséges, etikus és független járványkezelést!
1174 Létrehozva: 2025-03-30
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
1557 Létrehozva: 2025-03-05
Gyermekeink érdekében: Ne szervezzék át a XVI. kerületi óvodák csoportjait!
560 Létrehozva: 2025-03-27
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
10675 Létrehozva: 2024-06-21
Kiállok a Veres1 Színház mellett!!!
351 Létrehozva: 2025-04-13
Kiállunk Vészabó Noémi emberi méltósága és művészete mellett
210 Létrehozva: 2025-03-25
Tiltakozás a Szolnok-Abony közé tervezett elektrolit gyár megépülése ellen!
1188 Létrehozva: 2025-03-09
Állandó füst megszűntetése 2 iskola és 1 óvoda udvarán (az Endresz György u. 49.-ből)
107 Létrehozva: 2025-04-02
Mentsük meg a KRE-BTK képzéseit!
938 Létrehozva: 2025-03-03
Maxim Imola úszásoktatásának engedélyezésére való kérelem
87 Létrehozva: 2025-04-15
Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!
7820 Létrehozva: 2020-07-28
Petíció a DSZC-s iskolák reggeli kezdési időpontjának módosításáért
69 Létrehozva: 2025-04-03
A SAJÁTOS NEVELÉSI IGÉNYŰ GYERMEKEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN!
4891 Létrehozva: 2023-04-02
Debreceni Óvodák megmentése
858 Létrehozva: 2025-02-28
Napraforgó Ovi bezárása elleni petíció
771 Létrehozva: 2025-02-23