Mondjunk nemet a koncepciós perekre! (újabb temerini ügy)
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Mondjunk nemet a koncepciós perekre! (újabb temerini ügy) petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#1 Egyenlő bánásmódot2013-01-28 16:43A temerini fiúk letöltötték büntetésüket már olyan bűnért is, amit még el sem követtek. Más, náluk aljasabb, bűnözőket elengedett a Szerb kormány. Szabadságot a temerini fiúknak! |
IIA |
#22013-01-28 17:37Csak remélni merem, hogy a magyar kormány nem ismétli meg Szerbiával kapcsolatosan azon hibáját, amit akkor követett el, amikor Romániát beszavazta az európai unióba, anélkül, hogy feltételeket szabott volna a magyar kissebbséggel való bánásmóddal kapcsolatosan. |
aranyember |
#32013-01-28 18:30A szerbek nem érdemlik meg a Vajdaságot, hiszen sorozatb an támadják a hozzájuk került magyarokat. A trianni békediktátum, ami gyalázatosan megcsúfolja a magyarságot őshazájában, annak eredményeként van bátorságuk a kedvezményezetteknek a magyarok szinte sorozatos támadásáára,ami nem is jutna eszükbe, ha a trianoni gyalázat nem lenne, ha a világ tudomásul venné és tiszteletbe venné, hogy a magyar nép igenis kezdettől fogva, Isten akaratából létezik itt a Kárpát medencében és nem mástól elhódítva lett a magyaroké, hanem éppen ellenkezőleg, magyaroktól idegenek akarják elrabolni folyamatosan a Kárpát medecencét annak minden természeti kincsével. Szerbia messze nem olyan történelmi múlttal rendelkezik, mint a magyar nép, akár tetszik ez a szerbeknek akár nem. És ha már igy is van, hogy hozzájuk került a Vajdaság, ez nem ok arra, hogy erőszakoskodjanak, gyilkolásszanak magyarokat, hiszen ezzel isten akaratával is szembe mennek, hiszen isten egyik parancsa, hogy ne ölj!!! |
Admin |
#4 A petició megjelent a Délhír portálon2013-01-28 18:48 |
Vajdasági Ember |
#5 Re: A petició megjelent a Délhír portálon2013-01-28 19:15#4: Admin - A petició megjelent a Délhír portálon üldözik a magyarokat, közben meg kell a magyar állampolgárság? a pofátlanság teteje ! minden nacinalistát a börtönbe ! Góliotokra ! |
Az igazság hangja |
#6 Re: Re: A petició megjelent a Délhír portálon2013-01-28 21:54#5: Vajdasági Ember - Re: A petició megjelent a Délhír portálon Ne felejtse el, hogy Magyaroszágot nem magyar emberek kormányozzák. Minden, ami a Kis-Magyarországon történik, még mindig a kommunista érában hatalomhoz jutó családok - és rajtuk keresztül külföldi érdekek - befolyásolása végett töténhet meg. Amint képesek leszünk visszavenni az irányítást, úgy azonnal nekilátunk megvalósítani a Kárpát őshazában élő magyarok érdekeinek érvényesítését. Meg van a stratégiánk, hogy nyomás alá helyezzük a szomszédos államokat. Az, hogy mikor látják be, vagy belátják-e egyátalán, hogy államaik a Magyar Királyság illetve Magyarország területén fekszenek, továbbá hogy, a Magyar Királyság nélkül valójában már nem is léteznének kétséges, de egy erős nemzettudattal rendelkező magyar nép kérdés nélkül képes ezt kontroll alatt tartani. Úgy, ahogy ezt tette a török 200 éves megszállásáig. Minden magyar felelős minden magyarért. Fentiekbe nem tartoznak bele horvát barátaink. Ők természetesen más kategóriába tartoznak, ahogy az köztudott, gondolom. |
Vendég |
#72013-01-31 20:53hulyeseg |
Vendég |
#82013-02-11 14:05Mar elobb is kovetelni kellett volna a birono cserejet, persze hogy koncepcios perekrol van szo, ez engem emlekeztet az 1944-es evekre, csak akkor a Magyarok "eltuntek" (orokre), ma meg az artatlan Magyarokat hosszu bortonbuntetesre itelik, kette torik a jovojuket, csak azert mert MAGYAROK! Tisztelettel M.Zs. |
isten ostora |
#92013-02-11 17:24Sziasztok.... Én nem vagyok egy szerb gyűlölő.Vegyes családból származom,de NEM ÉRTEM hogyan tud megverni egy igazi magyar embert egy szerb??? Engem a nagyapám nem igy nevelt és nem is vertek meg soha.......Mi van veletek magyarok??? talpra gyerekek talpra... |
Vendég |
#102013-02-12 15:52A szerbek vadállatok. Ezt én is megtapasztaltam.Ha nem így lenne, nem állítanám. |
Vendég |
#11 Re:2013-02-12 15:59Azért ilyen summásan ne! Nem mind az! |
Vendég |
#12 Re: Re:2013-02-12 16:041995-ben Srebrenica környékén 8700 embert mészároltak le a szerbek. |
Vendég |
#13 Re: Re: Re:2013-02-12 16:06Haza kellene hozni az összes magyart. A szerbek között normális életük úgysem lesz. Hacsak nem változnak szerbekké. |
Vendég |
#142013-02-14 07:52A németek is hazavitték, akit lehetett. |
pzs |
#15 Re: Egyenlő bánásmódot2013-10-13 10:54A Szerbek ezt milyen jogon művelik?? Barmok. Én semmi olyat nem hallottam, hogy magyar csinálná ezt szerbbel. A románokkal ugyanez megy. Egy ex csoporttársam az egyetemről bár magyar, de romániába köti a családja. Mondta, hogy ott is mik mennek. Sajnos a győztes az aki írja, pontosabban átírja, áthamisítja a történelmet. Útálom az ilyesmit. Mindíg a magyar kisebbséget bántják külföldön. Ausztriában én ilyet nem láttam. De mi magyarok hála a politikusainknak csak a széthúzást ismerjük, még sokszor család szinten is. Szerencsére a család anyám oldaláról rendkívűl összetartó. De a témára visszatérve, a magyar is kihúzhatná a fejét a seggéből, és rendbe kéne tenni mind a belső, mind a problémás külső kapcsolatainkat, és megmutatni, hogy nem vagyunk senki bábja, csak a magunkéi(önszinten). |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
725 Létrehozva: 2024-11-25
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
594 Létrehozva: 2024-11-19
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
583 Létrehozva: 2024-11-23
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
459 Létrehozva: 2024-11-08
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1511 Létrehozva: 2024-09-29
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1358 Létrehozva: 2024-03-21
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
183 Létrehozva: 2024-11-21
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
168 Létrehozva: 2024-10-28
Korcsolyapályát Egerben! 2024
165 Létrehozva: 2024-11-20
Közétkeztetés változtatása - XVII. Kerületi Diadal Úti Általános Iskola gyermekeinek szülei
157 Létrehozva: 2024-11-06
DIGI szolgáltatások Vámosszabadin
149 Létrehozva: 2024-11-25
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
119 Létrehozva: 2024-10-31
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
89 Létrehozva: 2024-11-03
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
86 Létrehozva: 2024-11-15
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
86 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
A YETTEL mobilinternet/hanghívás szolgáltatásainak javítása Vámosszabadin
78 Létrehozva: 2024-11-25
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
STOP! Módosítsák a Reabilitare infrastructură rutieră pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989 projektet!
52 Létrehozva: 2024-11-19
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6709 Létrehozva: 2023-07-26