Küzdjünk együtt! Ne vegyék el a beteg gyermekek támogatásait!

Vendég

2013-06-07 18:14

Sajnos én tapasztalatból tudom, hogy mit jelent az asztmás gyerek!! Sok-sok álmatlan éjszaka, rohanás az orvoshoz vagy a kórházba.A gyógyszerekről nem is beszélve!! Felháborítónak tartanám az eddigi támogatások megvonását!!!

Vendég

2013-06-07 19:18

Mi is ebbe a cipőbe járunk, mindent elvontak tőlünk, mert állítólag az asztmás gyermekem ˝meggyógyult˝
Egyedül nevelem a kiskorú fiamat, a fizetésem pedig nem elég semmire.

Vendég

2013-06-08 07:15

Nekem is asztmás a gyermekem egy éves kora óta. Felháborít, hogy a beteg gyerekeken akarnak spórolni! Akik ezt kitalálták, nem neveltek, nem láttak közvetlen környezetükben asztmás gyereket, nem ismerik a szülő és a gyermek mindennapos problémáját, aggodalmát, küzdelmét!

Vendég

2013-06-08 14:55

Jó lenne , ha a tartósan beteg asztmás gyermekektől nem vennék el a támogatást mert, több ezer frt a gyógyszer amivel együtt kell élnie! és nem mindenkinek több 100 ezer a pénze ! Tiszta szégyen mikor ezeket a pumpákat kellene támogatni jobban a Tb-nek nem Józsikából- Gyöngyikévé átoperálást
MF

2013-06-08 17:17

Amit Orbánék művelnek az már népírtás !

Vendég

2013-06-08 19:23

Teljes mértékben egyet értek a leírtakkal!

Vendég

2013-06-09 06:23

Aláírtam ezzel a véleményem nyílvánítottam mivel a családomban nincs ilyen de négy gyermekem van és két unokám. az ember főleg egy gyermek érdekében mindenre képes.Elég nagy baj minden betegség a szülőnek lelkileg legalább ne lehetetlenitsék el a kezelés állandoságát.

Vendég

2013-06-09 12:58

Üdvözletem.Azért írom alá ezt a petíciót,mert egyet értek avval hogy az asztmás gyermekeknek több támogatás kellene és nem kevesebb...Csak saját példámmal élnék.Másfél éves korom óta van allergikus asztmám ami miatt azóta minden nap gyógyszerre szorulok.Sokan nem tudják azt hogy régebben mikor még ez a ventolin gyógyszer sem volt az országban (ami az egyik legfontosabb gyógyszer)rengetegen szenvedtek otthon,vagy éjjelek éjjelén a kórház egyik inhalátor gépén.Ez mellett persze ugyan úgy kellett a gyerekeknek teljesíteni az iskolában is,ami persze nem ment úgy,mivel a kialvatlan elfáradt gyermektől rosszabb nem figyelő tanuló nincs.(habár ez nem feltétlenül mindenkinél így van,de én hiszem egy ez miatt rosszabbul teljesítenek mint az átlag tanulók)Ez mellett sűrűbben is betegszenek meg.De ezt nem részletezném. A lényeg az hogy ha a kormány megvonja a támogatást az asztmás gyerekektől,akkor igen is kötelességünk küzdeni a döntésük ellen amivel csak lehet,ha ilyen petícióval is,ami valljuk meg ritkán vezet eredményhez.

Vendég

2013-06-09 15:16

Ne a beteg gyerekektől vegyék el van olyan nyugdíjas aki még a nyugdija mellett dolgozik semmi baja elveszi a fiatalok munkáját vonják meg attól a nyugdíjat és akkor meg gondolja hogy elmegy-e dolgozni ne attól a szülőtől vegyék el akinek amúgy is van éppen elég baja a beteg gyerekkel.egy nagymama.

Vendég

2013-06-09 16:29

felhábórító

Vendég

2013-06-09 16:36

Azok veszik el a támogatást akik, nem tesznek semmit az allergia megfékezésére!!! Hagyják, hogy, mindenféle ételkiegészítők, tartósítószerek, mosószerek és mosogatószerek-el ...stb./ hosszan sorolhatnám/ rontják az emberek immunrendszerét és emiatt már szinte nincs ember aki ne lenne valamire allergiás. Ezért ha sokan vannak, akkor vonjuk meg a támogatást!!!! Ez félelmetes és az is hogy ez hová vezet. Az én nagyobbik fiam is aszthmás volt, az ellenségemnek sem kívánom, hogy ezt átélje!!!! Szerencsésnek mondhatom magam, hogy túlélte és 18 éves korára kinőtte. De a napi 24 óra kevés egy aszthmás gyermek felügyeletére.

Vendég

2013-06-09 18:48

Az Én fiam is asztmás volt,szerencsére már kigyógyult belőle.

Vendég

#888 vélemény...

2013-06-09 20:54

Iggen... én sem értem mért kell elvenni a gyerekektől a támogatást!!! Nekem 2,5 éves a kisfiam egyedül nevelem.. akut bronhitisz asztmája van, és több mint 1 éve derül ki .... alapjáraton is immun problámás... az mellet hogy újszülött korátol folyamatosan betteg a korházakat járjuk, még egyedül is nevelem.. nem tusom hogy fogjuk megoldani ha elveszik a támogatást a gyógyszereire. Napi 2 szer szed 5-6 féle gyógyszer amiől az egyik pl: 28 napra ( még egy havi adag sincs a dobozban) támogatás nélkül!!!!!! 7000 Ft. + a pipákk, a szteroidok stb... nem értem....

Renáta Anikó Oláh Bezzeg a csöves alkoholistákat, a drogosokat , akik direkt rongálják az egészségüket támogatjuk mellesleg az én pénzemből is!!! De azt aki ártatlan és nem akar beteg lenni ! Nem tett semmit azért hogy ez történjen vele!!! LESZARJA EZ A MOCSKOS SZEMÉT KORMÁNY!

Vendég

2013-06-10 13:24

Miért?Mert ha beteg a gyerek akkor mér nem teljes értékü nincs szüksége semmire?

Vendég

2013-06-10 13:57

Alá irtam, mert nekem is van asztmás unokám!!!!!!! Amit ezek ellen a gyerekek, ill. a családok ellen készülnek tenni, az embertelen!!!!!! kegyetlen és álságos, hisz más dologra (stadion a Felcsúton, adó nem fizetése, stb...)van pénz! Néha úgy érzem, a kormány intézkedései alapján, mintha azt aki beteg nem is vennék emberszámba! Aki beteg, vagy nyugdijas az haljon meg??????!!!! Olyan mint a szándékos népirtás!!

Vendég

2013-06-10 17:03

Sziasztok!Nekem mindkét lányom asztmás és tejallergiás!Emiatt már 7 éve itthon vagyok GYES-en, de nem tudom mi lesz velünk, ha mindent elvesznek tőlük. A gyógyszerek egy vagyon, a tejmentes étkezésről már nem is beszélve! Állam bácsik ezt is elintézték Nekünk.

Vendég

2013-06-10 17:40

Én úgy gondolom,hogy ha a kisebbség segélyeket kapnak amit nem érdemelnek meg mivel lusták dolgozni akkor nehogy már a beteg gyerekektől el vegyék a támogatást.
Pont ő rájuk kellene oda figyelni és támogatni!
Katasztrófa ami itt Magyarországon folyik SZÉGYEN!

Vendég

2013-06-10 17:50

nekem is aszmás pajzsmirigy beteg a lányom

Vendég

2013-06-10 18:48

Mind a két gyermekem asztmás.Tőlem már el is vették májustól az összes kedvezményt.Üdvözlöm a politikusokat!!!

Vendég

2013-06-10 18:54

Küzdjünk együtt! Ne vegyék el a beteg gyermekek támogatásait!

Vendég

2013-06-10 19:05

Szomorú,hogy pont beteg gyerekektől vonják meg a támogatást.Az asztmás gyógyszerek ára,sem olcsó.
Holott a megélhetés egyre drágább.
Úgy látszik,nem elég gyerek éhezik,magyarországon.
Mit akarnak még tőlük elvenni?!

Horváth Mária

Vendég

2013-06-10 19:05

Remélem lesz eredménye,és felébred végre a kormány .Rádöbben arra a gyermek nem tehet a betegségéről.és hogy a gyermekeink a jövőnk.Nekik mindig mindent meg kell adni.Sokszor erőnkön felül.
Roland Gáspár Pécs

#898 Re:

2013-06-10 19:36

#1: -

Szia!

Ha azt szeretnéd, hogy ne keljen gyógyszert adni a gyereknek, aminek annyi mellékhatása van, amit el sem tudsz képzelni, akkor nézd meg ezt a videót és hidd el, hogy a benne lévő "funcionális élelmiszer" meggyógyítja!

http://www.youtube.com/watch?v=6d23GJZJd6w

Anonymous

2013-06-10 20:10

Kérlek osszátok meg minél többen!:)

Vendég

2013-06-10 22:55

Remélem, hogy nem igaz!