Igazságot a villamosvezetőnek!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Igazságot a villamosvezetőnek! petíció automatikusan generált fórumtémája
KMonika |
#126 Re: Re: Re: aláírás2013-06-21 21:37#125: agella - Re: Re: aláírás Arról nem is beszélve, h a lámpa is piros volt, ráadásul (bár biztos az én anyukám volt túlbuzgó, hogy így tanította, de) MINDKÉT irányba körülnézünk, főleg egy ilyen forgalmas szakaszon.Ráadásul, ha még a helytelen irányba is pillant először, pont jó, mert a jó irányba néz másodszor, vagyis közvetlenül a lelépés előtt....egyébként nem akarom tudni mit fog tanítani a gyerekének a közlekedésről....már ha lesz rá alkalma és nem tolja át babakocsistól addig egy villamos előtt.Ha a szüleitől kapta volna ezt a pofont amikor a közlekedés, illetve a kultúrált viselkedés sajátosságait tanították (?) neki és hülyeséget csinált, most nem kellett volna elszenvedie ezt....A 20 éve biztonságosan és agresszió nélkül vezető becsületes egyedülálló édesapának pedig nem fájna a feje, mit ad enni a 7 éves lányának és hol hajtják álomra a fejüket....csak mert apánál 20 év pályafutás után először elszakadt a cérna egy pillanat erejéig egy neveletlen és buta tyúk miatt.... |
agella |
#127 Re:2013-06-21 22:14Ráadásul a brit nő el is ismerte, hogy szabálytalankodott, ergo ő mondta ki, hogy vétkezett! |
Vendég |
#1282013-06-22 06:38Véleményem mint BKV-s közlekedő + autós: A bp-i gyalogosok olyan fegyelmezetlenné váltak, hogy senkit sem érdekel a lámpajelzés, fiatal, alig mozgó idős egyaránt mennek át pirosban, csoda hogy CSAK ENNYI TÖRTÉNIK! A villamosvezetőnek óriási felelőssége van az utasokért, INKÁBB DÍCSÉRNI kellene! A Combinok olyan zajtalanul indulnak hogy szinte észrevehehetlen ! Miért nincs valami hangjalzés? A Széll K. téren csoda hogy még nem történt gázolás. Boronkay Lászlóné |
Vendég |
#1292013-06-22 09:10A HIRADÁSOKBÓL KIMARADT AZ A TÉNY HOGY FUCK YOU-T MUTATOTT A KEDVES ANYUKA,MIELŐTT KAPTA A SALLERT. |
Vendég |
#1302013-06-22 09:37Kérem tisztelettel, ha valaki gyermeket hord a szíve alatt, az sem mentesíti a Kresz áthágását büntetést érdemel. Kiváncsi vagyok mennyire büntetik. Nem számít ha külföldi.A villamos vezetőnek meg köszönje meg az életüket, és ne mutasson be. Én eltörtem volna az ujját. |
fogadatlan prókátor |
#1312013-06-22 09:48Mindig a vétkesnek nagy a pofája az itt is meglátszik. Szemtelen kis angol ribanc ahelyett, hogy mélyen kussolt volna még "fuck you"-zik és utána neki áll feljebb. A pofon meg kb. 8 mp-en belül gyógyul nemhogy 8 napon, úgyhogy nincs is miről beszélni. Kis egoista fasz, mert kapott egy pofont és nem bírja elviselni az egoja ezt. Kussolni kellett volna és megköszönni hogy még él a gyerekével együtt. Az a dumája meg, hogy "nem akarom, hogy kirógják" de közben meg feljelenti nagyon udnorító dolog tipikusan a mosolyogva gyilkoló típus. Azt elefelejti viszont, hogy az élet törleszt jót és rosszat is, úgyhogy a helyében nem lennék nyugodt. Másrészt egy ügyvéd igazán foglalkozhatna az ügyével a vezetőnek, hogy mennyire jogos az eljárás ellene és mit lehetne tenni. |
Vendég |
#1322013-06-22 11:20Ha az ember ilyen szituációban kerülne valamilyen ok folytán,akkor ledermed,csöndben marad és hálát ad a sorsnak és a vezetőnek,hogy megtudott állni.A villamos vezetőjét megalázták azzal,hogy vigyorogtak az eseten és még be is intenek neki.Magyarul viccesnek találták az esetet.sajnos hamar a tepsibe lehet kerülni. |
brüsszeli anyuka |
#133 kicsit hosszabb vélemény2013-06-22 23:21Sajnálom a villamosvezetőt, túl nagy árat fizet a hatalmas közfigyelemért, bár villamost ezentúl tényleg nem kellene vezetnie. De a cégnél azért megtarthatták volna. Nekem erről az ugrott be, hogy tavaly Húsvétkor egy egyszerű közúti közlekedési incidensből itt Brüsszelben mi lett: történt ugyanis egy kis koccanás, és mivel közúti tömegközlekedési eszköz volt az egyik érintett, nem lehetett elmismásolni, ami pedig időigényes. És ezalatt az indulatok hevében az autó sofőrje (vagy a társa) lekevert egy atyait a buszsofőrnek. Aki ettől hanyatt esett és szörnyethalt. Ez a dolog egyik része. Ezért nem engedhető meg a tettlegesség soha, semmilyen körülmények között. És ami utána következett: a teljes brüsszeli tömegközlekedés napokra leállt (nem, nem volt minimumszolgáltatás, hosszú egyeztetés a fő vonalakról, semmi, hanem azonnali járműstop), és addig nem indult újra, amíg a rendőrség meg nem szervezte a járművek rendszeres, folyamatos védelmét-ellenőrzését, ami azóta is tart, a rendőröknek ez bekerült a munkaköri leírásába. Mert a tömegközlekedés - közfeladat. És ez a dolog másik része. Emiatt sem lehet egy bocsánatkéréssel elintézni a villamosvezető tettlegességét. És emiatt kell foglalkozni a nő hülyeségével is, mert sajnos az ilyen idióták, ráadásul arrogáns idióták sajnos mindennaposak. Következmények nélkül, mert őket nem vonja felelősségre senki. Ezért a gyalogos hülyeségét, és felháborítóan közösségellenes viselkedését sem lenne szabad szó nélkül hagyni, egyszerűen elképesztő, hogy még neki állt, és még most is neki áll az erdő felől. Nem ismerem az új Btk-t, de be kellene kínálni valamivel... Tizensok éve vezetek autót, de még most sem tudom felfogni, hogy a gyalogosok hogy lehetnek annyira nemtörődömök, felelőtlenek, hogy ész nélkül közlekedjenek (kedvencem a járókeretes néni volt, aki a Déli pályaudvarnál akarta megspórolni a lépcsőzést, és a reggeli csúcsban megkísérelte kihasználni a rövid pirosat... nem engedtem át, mert az út kétsávos, és ha én megállok, a mellettem jövő tutira elcsapja) a gyalogosnak ugyanis az élete a tét minden alkalommal, az autósnak max a szabadsága meg a lelkiismerete. Amióta három kisgyerek anyukájaként közlekedek minden nap gyalogosan is, tudom, mennyire nagy odafigyelést és fegyelmet kíván a közlekedési szabályok betartása gyalogosként is (soha nem megyek át pl. velük a piroson akkor sem, ha egyetlen autó sincs a környéken), de ha ezt az autóstól elvárjuk, engedtessék meg elvárni a gyalogostól is. A saját érdekében. |
Vendég |
#1342013-06-23 11:55Kedves Mindenki! Amennyiben ezzel a petícióval egyetértetek,írjátok alá minél többen. Mentsük meg ezt az embert,mutassuk meg ,hogy ilyen helyzetben is össze tudunk fogni. :) |
Vendég Kyra |
#135 Re: Milyen igaz!2013-06-23 13:15Nagyon jót írtál,("mosolyogva gyilkol és bizony egy jó ügyvéd kellene..)ez az én kommentemből kimaradt.,de a gondolatomban benne volt. Első perctől kezdve a flegma,felelőtlen, idiótán viselkedő nőt hibáztatom, a legnagyobb igazságtalanság,ha megússza. Tőlem többet kapott volna ..jön a nevetséges kifogásaival, 3 éve itt él és nem ismeri a közlekedést,,eddig lebegett? Nagy-Britaniában a piroson kell átmenni? Helyette majd bűnhődjön ez a szegény ember, elveszik a munkáját,lakását,kislányát egyedül neveli..20 évig problémamentesen vezetett,panasz nem volt rá..nem számít.Lelkében éppen elég amit átél most...az okokat már soroltuk..Mindenképpen dícsérni kellene a lélekjelenlétét,embereket mentett és az a pofon,ebben az esetben Makarenkoi volt! Tolerancia a hidegvérű gyilkosoknak jár, ök nem lesznek így megbélyegezve. Még mindig nem látom a kollégák és / talán a bennfentesek/ összefogását némi ráhatással esetleg.. Nem vagyok facebook tag,így nincs rálátásom a dolgokra,csak itt. |
Vendég |
#1362013-06-23 19:01Ne rúgják ki, nem volt teljes mértékben hibás !! |
Vendég |
#1372013-06-23 19:24az,hogy kirugták a villamos vezetőt ugy gondolom egy elhamarkodott döntés volt /ok és okozat kérdése / A tekintélyüket csak növelnék azzal ha megváltoztatnák /szerintem elhamarkodott intézkedésüket Kérem Önöket vizsgálják felül a hozott itéletüket KÖSZÖNÖM |
Vendég |
#138 Re: aláírás2013-06-23 21:51Nem láttam a pofont! Nagy volt vagy kicsi...8-napon túl gyogyuló vagy...,de lényegtelen!? A "Hölgy" helyében,aki kapta,-kicsit gondolkodnák és egy "gyors fékezéssel" vissza vonnám a vádat! Emberek vagyunk és mindenki hibázhat!
|
Vendég |
#1392013-06-24 06:48Nem állítom hogy a vezető nem hibázott, de a Btk-ban is nevesített " menthető felindulás " okán is rendkívül túlzó a BKK eljárása. A bíróságok az ilyen esetekben csak a legenyhébb büntetést szokták kiszabni... |
Vendég |
#140 Re: el kell küldeni.2013-06-24 07:51#14: bullox - el kell küldeni. Kedves bullox! Akkor ezek után a többi villamosvezető inkább hajtson át az ilyen 3.14CSÁKON? (Ja, és a gyerek is gyorsan megszületett volna, mert a villamos pikk-pakk megcsászározta volna keresztbe a hülyéjét). Hisz akkor már nem kell majd pofonütni senkit? Ennyi ésszel menj el BKV vezérnek. |
Vendég |
#1412013-06-24 09:17Azért írtam alá, mert szolidaritásom fejezem ki a munkáját eddig maradéktalanul elvégző villamosvezető felé. Megbocsátható ez a helyzet és remélem a munkáltató is így gondolja majd! |
Vendég |
#1422013-06-24 19:03Egy pofon nem nagy dolog.miért a kismamát védik?egyértelmű,hogy ő a hibás,ha a piros lámpa ellenére lép le a járdáról!ha a viilamosvezető könnyű testi sértést követett el,akkor a kismama meg a hasában hordott életet veszélyeztette!!!h.picsa és kész |
volt BKV-s |
#143 Re:2013-06-25 04:39Nekem egy a bajom ezzel: A BKV-nál is, mint ma általában, FIDESZ-es vezetés van. A FIDESZ-re nem jellemző, hogy a döntését egy aláírásgyűjtés hatására megváltoztassa. Ha valaki kezdeményez aláírásgyűjtést az ügyben, én biztosan aláírom. Valaki korábban leírt egy vele megtörtént esetet, amely kísértetiesen hasonlított ehhez a történethez. Akár ellenpélda is lehetne. (Egy 12 éves lánygyereket pofozott meg a teherautósofőr idegességében, a gyerek neki adott igazat és csendben eloldalgott, több esze volt, mint a BKV veztésének, döntéshozóinak.) |
Vendég |
#1442013-06-25 05:07Szólj hozzá!... |
Vendég |
#1452013-06-25 05:33A menthető felindulás mint büntetőjogi fogalom, még emberölés esetében is büntethetőséget megszüntető ok. |
Tibor |
#146 Siralmas...2013-06-27 09:13Siralmas, hogy egyáltalán szóba kerül ilyen kérdés! |
Juliska |
#147 Re: el kell küldeni.2013-07-03 18:38#14: bullox - el kell küldeni. Szerintem nincs igazad, a pofont is azért kapta, mert még ő mutatott be a villamosvezetőnek, ha az apja nem tanította meg jómodorra, akkor ez csak egy "atyai" nevelő taslinak nevezhető. Tehát még a könnyű testi sértés ténye sem megalapozott. A sok "erkölcs, etika, meg a jogaik vannak...." miatt ma már ott tartunk, hogy az iskolában sem a tanár nevel, hanem a gyerek, ha nem tetszik a jegy hát felpofozom a tanárt. Nos? Nem tudom hány éves vagy, esetleg gyerek még vagy már családos ember, de ha netán a gyereked felpofozza a tanárt, ugyanezt az elvet tartod? Kirúgatod a saját gyereked az iskolából? |
Kyra |
#148 Re: el kell küldeni.2013-07-05 17:05#14: bullox - el kell küldeni. Bűncselekmény? Tudod,milyen hülyeséget írkáltál ide? Ennyien mellette állunk és érdekes egyedül vagy a megalapozatlan,buta véleményeddel. Feszültség és roszindulat az ilyen emberekben van,tükrözi a mondatod erről az esetről! Állítom, valójában nem is tudtad értelmezni a történést.Menj el BKV ellenőrnek.ott nem kell gondolkozni és fognak" kedvelni"..Következő mondatom már a jóérzésű embereknek szól! Még nem tudni,mi a helyzet szegénnyel,mert megjelent,hogy nem kell elhagynia a lakását,de egy rádió interjúban,azt mondta-nem kapott hivatalos megerősítést a cégtől ez ügyben sem..nagyon drukkolok neki! A sunyi kis P...nem hajlandó a szeme elé kerülni,pedig bocsánatot akart kérni tőle ..Ez is egy visszaigazolás a libától, egyenes jellem.. |
Kyra |
#149 Helyesbítés; Maradjon a Villamosvezető!2013-07-05 18:57Az előző szövegnél,nem javítottam a fejlécet,most pótolom. Csak az "okos" hozzászólónak reagáltam és úgy maradt a rossz mondat.. |
Vendég |
#1502013-07-15 16:43Tisztelt Olvasók! Azt gondolom, hogy nőként, és két gyermekes anyukaként mélyen elszégyelltem magamat a felpofozott nő helyett! Ha egy csepp érzés is szorult volna bele, akkor addig menne és intézkedne, míg vissza vetetné az életének megmentőjét a munkahelyére! Lehet, hogy ott rosszul érintette a dolog, de azóta volt már lehetősége átgondolni bőven. Egy anya nem nézheti végig, amíg egy egyedül álló szülő életét tönkreteszik miatta!!! Az ilyen nem ember! |
|
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
A száj- és körömfájás (FMD -magyarul RSzKF) jelenlegi diagnosztikai és válságkezelési gyakorlatának azonnali felülvizsgálata, életpárti alternatívák bevezetése érdekében.
3646 Létrehozva: 2025-04-02
Az állatok, a gazdák és a magyar vállalkozások védelmében – emberséges, etikus és független járványkezelést!
1260 Létrehozva: 2025-03-30
Petíció az Isaszeg és Dány közötti 3102-es út felújításáért!
391 Létrehozva: 2025-04-17
Kiállok a Veres1 Színház mellett!!!
377 Létrehozva: 2025-04-13
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
338 Létrehozva: 2025-04-18
Húsvéti Nyilatkozat és baráti levél polgártársainkhoz - amicus curiae
294 Létrehozva: 2025-04-23
Petíció a Magyarkanizsa község és Szabadka közötti buszközlekedésért
271 Létrehozva: 2025-04-25
Egy gyermekes családok SZJA mentessége/Támogasson minket
2297 Létrehozva: 2025-03-04
Vonják vissza Vészabó Noémi amatőr, giccsfestő Munkácsy Mihály-díját
1837 Létrehozva: 2025-03-20
Ne zárják be a jászberényi Fürkész Óvodát!
164 Létrehozva: 2025-04-21
Gyermekeink érdekében: Ne szervezzék át a XVI. kerületi óvodák csoportjait!
565 Létrehozva: 2025-03-27
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
1556 Létrehozva: 2025-03-05
Állandó füst megszűntetése 2 iskola és 1 óvoda udvarán (az Endresz György u. 49.-ből)
108 Létrehozva: 2025-04-02
Maxim Imola úszásoktatásának engedélyezésére való kérelem
92 Létrehozva: 2025-04-15
Petíció a DSZC-s iskolák reggeli kezdési időpontjának módosításáért
71 Létrehozva: 2025-04-03
Segítő szakemberek kiállása az agresszív közbeszéd ellen
5856 Létrehozva: 2025-03-17
Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!
7824 Létrehozva: 2020-07-28
NEM AKAROK SPORTLÉTESÍTMENYT , SEM BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOT A TERMÉSZET HELYETT!!!!!
779 Létrehozva: 2025-01-19
Ne oltsák be a gyerekeket a szülő beleegyezése nélkül!
56 Létrehozva: 2025-04-15
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6936 Létrehozva: 2023-07-26