deviza alapú csalás ellen
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) deviza alapú csalás ellen petíció automatikusan generált fórumtémája
vendeg |
#262013-07-04 02:31Egyetertek, es koszonom az eddigi munkat is. |
Vendég |
#272013-07-04 03:20Legyen semmis a Foldtorveny, azonnali nepszavazast ! Magyar nep sorsarol, csak Magyarorszagon szuletett es Magyarorszagon felnott szemely donthessen! Lepjunk ki az Uniobol, nepszavazas dontse el a sorsunkat es ne nehany szaz ember, akik az idegenek erdekeit kepviselik nagy tobbsegben. Valtsak le azokat a kepviseloket, akik nem a Hazank erdekeit szolgaljak! Szamoltassak el a Kepviseloket es Minisztereket is. Allitsanak fel Ellenorzo Bizottsagot!Ne legyen ilyen nagy szakadek a dolgozo emberek fizetese es a parlamentben ulesezok jovedelme kozott. Beruhazasokat, munkahelyteremteseket kerunk! Mindenkinek lehetosege legyen elhelyezkedni! Allitsak vissza az Alkotmanyt, amely a Nep erdekeit es nem egyes szuk reteg erdekeit szolgalja! Az Egeszsegugyi dolgozoknak tisztesseges jovedelmet fizessenek es megfelelo szamu szemelyzetet! Szuntessek meg a kulfoldi Bankokat, helyette Magyar Bankokat allitsanak fel. A deviza karosultakat kartalanitsak es a csaladjukat is, akik ez miatt mar nem tudnak kozottunk lenni. A kulfoldi Bankosok teljes vagyonukkal feleljenek a karosultakert. Azok a Bankok, akiket "ugymond" nem lehet perelni, hogy devizacsalast folytattak sok szemely ellen. Akkor ezt vissza is lehet forditani a Bankosok ellen, hogy visszavehetjuk ami a nepe, es Ok sem perelhetik a magyar nepet. Ez igy igazsagos! Azokat a Birakat, akik reszrehajlok,le kell valtani. Felveszik a nagyosszegu fizetest, es nem a magyar nep igazsagos erdekeit vedik ! Sokkal igazsagosabb elosztast a javakbol ! Biztositsak minden csalad szamara a tisztesseges lakhatasi korulmenyeket! Eloszor a Magyarorszagon elo nepnek adjanak munkat es utana az Idegeneknek... Eloszor a Magyarorszag nepenek biztositsanak lakast, es utana az Kulfoldieknek... Allitsak vissza az ingyenes oktatast ! Biztositsak az ellatatlan gyerekek szamara az etkeztetest ! Ne kinevezessel tegyenek a Vallalatok elere embereket, hanem munkatarsak valasztasaval; figyelembe veve az iskolai vegzettseget, tobb eves gyakorlati tapasztalatot es Magyarorszag nepebol keruljenek ki a vallalatok elere! Legyen Foldosztas a csaladoknak, akik meg akarjak muvelni a foldet. Hatart kell szabni a foldterulet nagysaganak! Akik barmilyen Partot alakitanak, joguk legyen mukodniuk ! Szabad gyulekezesi jogot es szolas szabadsagot! A rendoroktol vegyek el azt a lehetoseget, hogy bekes tunteto tomegekre lojenek, vagy barmilyen formaban fizikailag bantalmazzak Oket, ha megis megtortenne, azonnali hatallyal szereljek le Oket!Keves jovedelemmel rendelkezo szemelyeknek az ado eltorleset ! |
Vendég |
#282013-07-04 05:24Bízom benne, hogy sikeresek leszünk, és kiderűl az igazság. További jó munkát kívánok. |
Vendég |
#29 Re:2013-07-04 05:25Szintén egyetértek, további sikeres munkát. |
Vendég |
#302013-07-04 05:45Hát hová jutott ez az ország! Bár soha egyetlen bank sem tette volna be a lábát hazánk területére. Kell ennyi bank egyáltalán? Addig volt jó, míg készpénzforgalom volt! Ez a tisztességtelenség netovábbja! Köszönöm az illetékeseknek a devizahitelesek érdekében tett áldozatos munkáját! |
Vendég |
#312013-07-04 06:12Aláírtam és osztottam! Hajrá...honfitársaim...reszkessenek a bankok...nekünk már elegünk van a félelemből... |
Vendég |
#322013-07-04 07:02IGAZSÁGOS EL SZÁMOLÁST KÉRÜNK !!! |
Vendég |
#332013-07-04 07:05Akik mnem érintettek kérem azok is segítsenek ! Én 10 milliót vettem fel. két évig fizettem , majd már nem tudtam. A bank elvette a 27 millióra értékelt házam 13 millióért az autómat és a mai napon azt mondja, hogy még 15 MILLIÓVAL TARTOZOM. 35 éve ugyanazon a munkahelyen dolgozom és most UTCÁRA KERÜLHETEK..... |
Vendég |
#342013-07-04 07:56A főügyészi véleményezés ellentmondásossága, a per tárgyát képező szerzödés értelme szerint a bankok javára. A közjegyzői lepaktálások, mert okiratba foglaltak bármit amit a bank kért, tartalomtól függetlenül, a vonatkozó jogyszabályok ismerete nélkül, vagy értelmezési , nemtudási és még tudjuk milyen okokból. A kormány maszatolása "mentés címén" Sok itt az elkövető és bűnpártoló. Valmikor korábban már rájöttünk, hogy a bíróság nem igazságot szolgáltat, csak jogot. Most rá kellett jönnünk, hogy jogot sem szolgáltat. Akkor nincs immáron rájuk szükség. El kellene hajtani őket valaho vá!4 |
Betty |
#35 Re:2013-07-04 08:34Ez pedig magáért beszél feketén-fehéren, kommentár sem kell hozzá, bizonyítéknak bőven elég: PSZÁF vezér kijelentése: Szász Károly szerint „amikor egy magánszemély vagy kisvállalkozás belföldi célú devizahitelt vett fel, akkor a hitelfelvétel pillanatában a deviza csak egy elszámolási eszköz volt. A hitelfelvevő nem a devizát kapta meg, hanem annak forintosított ellenértékét, és forintban is fizet egészen a futamidő végéig. Tehát nincs mögötte export-import kereskedelmi vagy fizetési forgalom. Ezekben az esetekben pedig a devizavételi és -eladási árfolyamok alkalmazásával a bankok több százalékpontos, extra nyereségre tesznek szert úgy, hogy nincs mögötte sem valós költség, sem valós kockázat. Az ügyfelek ráadásul teljesen ki vannak szolgáltatva: nem rendelkeznek megfelelő pénzügyi műveltséggel, sem árfolyam-előrejelzési kapacitásokkal, elemzésekkel." Tehát akkor miről is beszélünk? Ez mind elméleti folyamat, és nem gyakorlati! Tehát valós forgalom a deviza mögött nincs!!! Ezért jogtalan a CHF-ben történő kezelési költség és ügyleti kamat felszámolása is!!!
Árrés: A kereskedelmi tevékenységnek az értékesítési árban megtérülő ellenértéke. Az árrés fedezetet nyújt a kereskedelmi tevékenység ráfordításaira + profitra. A prudens bankoknak jogtalan profit, a károsultnak költség. Ilyen egyszerű!
Csupán nyilvántartásból adódóan valós beszerzés nem történt, így beszerzési ár sem számítható fel, sem árrés, sem eladási ár, sőt semminemű költség sem. Ez a fiktív „tranzakció” a prudens banknak profitot hozott, a banki károsultat pedig erőn felüli költségekbe sodorta uzsorakamat felszámításával.
Nem kell ehhez érettségi sem, hogy felfogja az ember, csak józan paraszti ész, amely nem igazán mondható el a prudens bank részéről!
|
Betty |
#36 Bizonyíték, önbevallás2013-07-04 08:36Ez pedig magáért beszél feketén-fehéren, kommentár sem kell hozzá, bizonyítéknak bőven elég: PSZÁF vezér kijelentése: Szász Károly szerint „amikor egy magánszemély vagy kisvállalkozás belföldi célú devizahitelt vett fel, akkor a hitelfelvétel pillanatában a deviza csak egy elszámolási eszköz volt. A hitelfelvevő nem a devizát kapta meg, hanem annak forintosított ellenértékét, és forintban is fizet egészen a futamidő végéig. Tehát nincs mögötte export-import kereskedelmi vagy fizetési forgalom. Ezekben az esetekben pedig a devizavételi és -eladási árfolyamok alkalmazásával a bankok több százalékpontos, extra nyereségre tesznek szert úgy, hogy nincs mögötte sem valós költség, sem valós kockázat. Az ügyfelek ráadásul teljesen ki vannak szolgáltatva: nem rendelkeznek megfelelő pénzügyi műveltséggel, sem árfolyam-előrejelzési kapacitásokkal, elemzésekkel." Tehát akkor miről is beszélünk? Ez mind elméleti folyamat, és nem gyakorlati! Tehát valós forgalom a deviza mögött nincs!!! Ezért jogtalan a CHF-ben történő kezelési költség és ügyleti kamat felszámolása is!!! Árrés: A kereskedelmi tevékenységnek az értékesítési árban megtérülő ellenértéke. Az árrés fedezetet nyújt a kereskedelmi tevékenység ráfordításaira + profitra. A prudens bankoknak jogtalan profit, a károsultnak költség. Ilyen egyszerű! Csupán nyilvántartásból adódóan valós beszerzés nem történt, így beszerzési ár sem számítható fel, sem árrés, sem eladási ár, sőt semminemű költség sem. Ez a fiktív „tranzakció” a prudens banknak profitot hozott, a banki károsultat pedig erőn felüli költségekbe sodorta uzsorakamat felszámításával. Nem kell ehhez érettségi sem, hogy felfogja az ember, csak józan paraszti ész, amely nem igazán mondható el a prudens bank részéről! |
Vendég |
#372013-07-04 09:09Remélem sokan leszünk! |
Vendég |
#382013-07-04 12:44Történhetne már valami mert ezt már sokáig nem lehet bírni. Annyit kéne fizetnünk mint az elején azt még el lehetne viselni, a többlet befizetést amit lassan 6-dik éve fizetünk adják vissza mert az nekünk jár |
Vendég |
#392013-07-04 16:24Akármi lesz ebből, a következnények nem maradnak el. Az is viseli aki elkövette, és az is aki eltűrte....tűri. A Horvátok nem tűrték. Dicsőség és tisztelet a Horvátoknak. |
Vendég |
#40 Re:2013-07-04 16:31 |
Vendég |
#412013-07-04 16:381MIL.9 százért vettem a FIAT pandámat,visszafizettem 3,3 MILLIOT,és még hátra van két év.!!!!!!!Hol itt az igazság tisztelt KURIA !!!!!! |
Vendég |
#422013-07-04 16:40 Mindenki tudja,hogy ez egy csaláson alapuló ügylet.NEM HITEL !!!! Szégyelje magát minden honfitársam,akik ebben részt vállaltak, és azok, akik fedezik a bűnözőket !! Remélem egyszer eljön az igazság NAPJA !!!! |
Vendég |
#432013-07-05 04:20Szólj hozzá!... |
Vendég |
#442013-07-05 09:16Julius 4-en volt az elsö tárgyalás az AHF zrt-vel szemben.Bent nem tudtam a Kuria dönteseröl,csak kesöbb ertettem meg a fölenyes viselkedest.Nem szólhattam,utólag meg fogom tenni a Bíróságon.Az egesz lakás átadás szabálytalan volt Kéerdésem:A lopás Magyarországon Törvényesített?A demokrácia müködik? Meddig várunk még???Itt magyar földön a magyar SENKI''''''' Hol vannak a devizások 1-1 megmozdulásnál??? A lakás örökre elment és senki nem harcol érte?????????????????? |
Vendég |
#452013-07-05 16:55Legyen semmis a szerződés, csak a megkötött szerződésben szereplő áron kelljen visszafizetni a kölcsönt. |
Vendég |
#462013-07-06 04:35Igazságot akarunk! |
Vendég |
#472013-07-06 05:29A Budapest Bank kimaradt a listából ! |
Vendég |
#482013-07-06 05:31Szeretnék segítséget kérni a CIB banknál felvett hitelemmel kapcsolatban. Jelenleg bírósági szakaszban vagyok, most kaptam egy 780 000 ezer forintról szolló befizetést a perköltségre, amit 8 napon belül be kéne fizetni. Perfeljegyzést kértem,de ezt elútasítoták és a Kúria döntése véget nem tudom hogyan tovább. |
Vendég |
#492013-07-06 11:33Minden bitangnak lógnia kell.... nem érdemelnek mást... vagy életfogytiglant , teljes vagyonelkobzással... |
Vendég |
#502013-07-06 18:24Ragyogóan megfogalmazott, megírt vádirat!!! Köszönjük szépen! Hogyne írnánk alá, hiszen rólunk és értünk szól! Sikerre fel!!! |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1322 Létrehozva: 2024-12-06
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
1180 Létrehozva: 2024-11-25
A kulturális, zenei és közösségi életért
1069 Létrehozva: 2024-12-18
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
747 Létrehozva: 2024-11-23
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
613 Létrehozva: 2024-12-16
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
372 Létrehozva: 2024-12-09
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
316 Létrehozva: 2024-11-21
DIGI szolgáltatások Vámosszabadin
265 Létrehozva: 2024-11-25
Közétkeztetés változtatása - XVII. Kerületi Diadal Úti Általános Iskola gyermekeinek szülei
235 Létrehozva: 2024-11-06
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
199 Létrehozva: 2024-12-14
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
193 Létrehozva: 2024-12-11
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
184 Létrehozva: 2024-12-10
Korcsolyapályát Egerben! 2024
189 Létrehozva: 2024-11-20
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
679 Létrehozva: 2024-11-19
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1599 Létrehozva: 2024-09-29
Kiállunk Pajor András atya mellett!
121 Létrehozva: 2024-12-06
A YETTEL mobilinternet/hanghívás szolgáltatásainak javítása Vámosszabadin
114 Létrehozva: 2024-11-25
Kérvényezni fogjuk Ózdon az éjszakai gyógyszertári ügyelet visszaállítását. Írd alá, hogy támogatod!
88 Létrehozva: 2024-11-29
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5151 Létrehozva: 2024-06-21