Tiltakozás a nemzeti dohányboltból kitiltott gyermekek védelmére!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Tiltakozás a nemzeti dohányboltból kitiltott gyermekek védelmére! petíció automatikusan generált fórumtémája
salala |
#12013-07-27 18:51Elég baj az neki, hogy cigizel. Ehhez képest már csak kis baj történhet vele |
Vendég |
#2 Re:2013-08-13 18:05És azt ki mondta,hogy együtt lakunk????????????? |
papa |
#3 PAPA2013-08-26 06:30Kocsmába sem viszed gyermeked (talán?) dohányért se vigyed és megoldódott a problémád !!!!! Igen is nem kell kiskapu ! |
Vendég |
#4 Re: PAPA2013-08-26 11:06 |
Vendég |
#5 Re: Re: PAPA2013-08-26 11:06 |
Anonim |
#6 Re:2013-08-26 17:59Sziasztok! Bár még kevés a hozzászólás itt, de szeretnék mondani valamit én is. Bár nem dohányzó vagyok, de néha elküldenek a traffikba, hogy vegyek dohányt (általában a mamám szokott küldeni). Azért ahol csak dohányt árul a traffik ott azt megérteném, ha nem engedik be a kiskorút, de ha pl olyan traffik is van, ahol mást is árulnak (pl üdítőt, vagy újságot, stb.) oda már mért nem engedik be a kiskorút? Mert ő csak mondjuk vett egy 1 Literes innivalót, hogy ne legyen szomjas. És mégis kiküldik, mert kiskorú. Sőt! Lassan jönnek a hűvösebb napok, az anya nem meri otthon hagyni a gyerekét, mert valamit csinálhat. Elmennek először a boltba, és aztán a traffikba, hogy monduk az anyuka megvegye a cigit, a gyerek meg közben várjon kint. (vagy feltehetnénk azt is, hogy vesz a mamának cigit.) A gyerek (pl legyen 5 éves), ő meg ott vár kint az utcán, ahol bármi történhet. Lehet hogy elrabolják, vagy elüti egy autó, vagy eltűnik, vagy már nagyon fázik már kint. És aztán meg jönnek a bajok, hogy hova tűnt a gyerek, vagy hogy mi történt vele. Ha legalább be is engednék, akkor ő neki ne vegyen cigit, és legalább a gyerek biztonságban van. Úgyhogy szerintem lehetne ennek értelme, és ne az utcán várjon a gyerek. Viszont van még egy másik ami hát felhúz de nagyon. Ha már a kiskorúaknál tartunk, ha egy kiskorú lép be a traffikba (pl 17 éves és 213 cm magas). Ha nem ismerem az illetőt az a legelső, hogy: személyi igazolvány van-e? Ezt tartanám logikusnak, hogy kérdezzen rá, és ne féljen, mert aztán csak a baj lesz. Szerintem ez a traffik törvény ez egy értethetelen rendszer. És úgy is megkapja a kiskorú a cigit, de úgy, hogy egy nagykorú barátja megveszi. De azzal már nem, hogy egy üdítőért már ki is zavarják, mert nincs még 18 éves. |
Amazónia64 Vendég |
#72013-08-27 19:43Már megosztottam véleményem, ismerőseim bizonyára olvassák, de indulataim oly mértékűek ekkora baromság miatt, hogy esetleg stílusom nem lenne megfelelő hangvitelű. Szóval úgy ahogy van, ez az egész undorítóan NAGY BAROMSÁG!!!!!! /nyilván a nem kis haszonra szert tevő tulajoknak (mert szerencsétlen alkalmazottak "szívnak" nap mint nap - más a véleményük, de teszek jó nagyot rá!/ |
papa |
#82013-08-31 06:11A dohányos ember a világ legpofátlanabb embere mindjárt "ANYÁZIK", elvárja, hogy a nem dohányzó emberek is szívják bűzös leheletét, füstjét. Ideges lesz ha ezen jogát kétségbe vonják. Tisztelet a kivételnek egyre többen vannak akik belátják sokkal jobb a "ÉLNI-ÉLNIHAGYNI" hozzá állás! Probléma ott kezdődik, hogy ha 18 év alattit is be engednek akkor ki is szolgálják cigivel lásd a csemegék stb. |
Vendég |
#9 Re: Re:2013-11-13 18:09Így igaz! A mai világban utcán hagyni a gyereket veszélyes!Ez egy hülye törvény,mert az a kiskorú,pl 17 éves...úgy is megszerzi a cigit,ha akarja.....nem ezen fog múlni! Én a gyerek védelmére írtam a petíciót,nem másért.! Hiába skapok hideget-meleget......én csak vigyázok az unokámra,és ha arra megyek,akkor evidens,hogy nem kerülök még egyszer a cigiért.....! Nem velem él,nem ő dohányzik (8 éves) és semmi kára nem származik ebből! Csak egyszerűen féltem kint hagyni az utcán.....még 2 percre is! A szexshopokat és az egyéb brutális,agymosó filmeket a tv-ben miért nem tiltja ez az ütődött kormány????Az sokkal ártalmasabb!!!! |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Segítő szakemberek kiállása az agresszív közbeszéd ellen
5821 Létrehozva: 2025-03-17
Egy gyermekes családok SZJA mentessége/Támogasson minket
2158 Létrehozva: 2025-03-04
Magyar emberek kiállása az agresszív hazai közbeszéd ellen
1787 Létrehozva: 2025-03-18
Vonják vissza Vészabó Noémi amatőr, giccsfestő Munkácsy Mihály-díját
1765 Létrehozva: 2025-03-20
A száj- és körömfájás (FMD -magyarul RSzKF) jelenlegi diagnosztikai és válságkezelési gyakorlatának azonnali felülvizsgálata, életpárti alternatívák bevezetése érdekében.
1601 Létrehozva: 2025-04-02
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
1532 Létrehozva: 2025-03-05
Tiltakozás a Szolnok-Abony közé tervezett elektrolit gyár megépülése ellen!
1173 Létrehozva: 2025-03-09
Az állatok, a gazdák és a magyar vállalkozások védelmében – emberséges, etikus és független járványkezelést!
735 Létrehozva: 2025-03-30
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
10676 Létrehozva: 2024-06-21
Gyermekeink érdekében: Ne szervezzék át a XVI. kerületi óvodák csoportjait!
532 Létrehozva: 2025-03-27
Mentsük meg a KRE-BTK képzéseit!
930 Létrehozva: 2025-03-03
Kiállunk Vészabó Noémi emberi méltósága és művészete mellett
205 Létrehozva: 2025-03-25
Mentsük meg a fákat!
379 Létrehozva: 2025-02-25
Mentsük meg a soproni ovikat!
3340 Létrehozva: 2025-02-24
NEM AKAROK SPORTLÉTESÍTMENYT , SEM BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOT A TERMÉSZET HELYETT!!!!!
735 Létrehozva: 2025-01-19
Dr Bordás Noémi doktornő szabadlábra helyezése
668 Létrehozva: 2025-02-23
Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!
7788 Létrehozva: 2020-07-28
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
2520 Létrehozva: 2024-09-29
Védjük meg a Thaly Kálmán utcai fákat!
96 Létrehozva: 2025-03-16
Összefogás a vasvirágsori futtatóért
79 Létrehozva: 2025-03-08