Legyen lehetőség oltás előtti allergiavizsgálatra!

Vendég

2013-11-12 16:52

az oltóanyagok akut karcinogén anyagokkal, neuro (ideg) toxikumokkal (mérgek) -ún hatáserősítők- vannak tele. Maguk a hatóanyagok is megkérdőjelezhetőek.(pl tetanus-toxoid eseti ok-okozatban bizonyítottan okoz Guillain Barre betegséget.... Az OEK módszertani levele szerint senki sem kivétel, oltás kötelező - teljesen ellentétes a gyógyszertájékoztatóval ahol is a felelősséget a vakcinagyártók úgy hárítják el hogy "ők leírták" mi a kockázat. Allergiavizsgálat nem létezik. Hogy az istenbe nem lenne egy gyerek allergiás pl a formaldehidre? (akut rákkeltő anyag)De próbáljuk meg. A baj az nincs olyan módszer amivel kiszűrhető az oltási nemkívánt reakció. Hoppá van. Amit letagadnak (mert sérülne a jó kis kötelezett rendszer, hisz nálunk minden szuper az oltóanyagokra senki sem reagál rosszul, nincs járvány stb). Igaz nagyon rossz általános egészségi állapotban vagyunk, igaz meredeken emelkedik a gyerekkori krónikus betegségek száma...csúnya ügy. Tisztességes polgári országokban ezt felmérték, ezért nem kötelezett, hanem ajánlott csupán és a gyermeket ismerő és az oltóanyagokról szabad véleményt kialakító orvosok hatásköre a mire oltok, és mikor, na meg a miért.Nálunk el sem olvassák a betegtájékoztatót, mert az oltás biztonságos. Hát jelzem: nem az. Morális ébredést az egészségügyben!

Vendég

2013-11-12 18:27

Mindhárom gyermekem rosszul reagált az oltásokra. A legnagyobbnak legutóbb már az oltás után 10 perccel tele volt a háta kiütésekkel és foltokkal. Injekciót kapott rá, hogy megálljon a terjedésük. Nem hajlandók allergia vizsgálatot elvégezni, szerintem nincs is ilyen vizsgálat! DE akkor is tovább oltják, bár az oltóanyag tájékoztatója szerint sem lenne szabad! Addig oltják, amíg újra nem kell éleszteni! Szerintem ez nagyon nem normális!!!

Vendég

2013-11-14 15:22

Tiszteletem ! Nagyon egyet értek és boldogan írtam alá ! Hiszen az egyik legfontosabb egészségmegőrző szerepét tölthetné be, oly módom, hogy megelőzhető lenne nagyon sok (nem kívánatos) következmény az esetlegesen rossz döntésünk (tudatlanság, túlzott óvatosság, nem kellő ismeret biológiai szervezetünket illetően és a többi hasonlók)miatt! Hasonlóan kellene (megelőző) vizsgálat címén ---ha valóban gyógyítani szeretnének orvosaink---,hogy felmérethetné minden igénylő, szervezetének ásványi anyag összetételét és mennyiségét , vagyis az arányokat , hogy ( megfelelően) vannak e arányaiban a szervezetünkben , vagy (netán) némelyből több másból-vagy másokból pedig kevesebb , s így a vitaminok és nyomelemek helyességét is hasonló módon s ezzel ---kiszűrhetnénk---,-még időben , mintegy (megelőzve) , ha netán nem kívánatos eredményt kapunk és így "CÉLIRÁNYOSAN" javíthatnánk és beállíthatnánk a helyes arányt "TUDATOSAN" ,- és nem csak úgy "VAKTÁBAN"!!!!!Gondolok itt a sok-sok forgalomban lévő ÉTREND KIEGÉSZÍTŐKRE például , hogy helyesen választhatnánk meg a mindenkor legmegfelelőbbet , egyénre szabottan ! Hálásan Köszönöm!
Beregszásziné(Ircsi)

Vendég

2013-11-14 15:36

Megerősítem az előzőekben leírtakat !

Vendég

2013-11-14 17:22

Tiszteletem ! Nagyon helyeslem és egyetértek a cikkben leírt javaslattal, hogy (megelőzés) céljából fontos lenne a szóban forgó vizsgálat, de még mélyrehatóbb és összetettebb vizsgálat is szóba jöhetne! Például a teljes ásványi anyag , vitamin és nyomelem(mely a biológiai szervezünk) alapkövei , arányaiban és összetételüket tekintve helyesen vannak e jelen vagy (netán) változtatást igényelnének , hogy pontosabb összhang legyen az egyén számára ! Előfordulhat ugyanis, hogy egyik vagy másik elemből (több, kevesebb)van és ezek már alapjaiban okot adnak rossz kihatásoknak ! Gondolok itt például a sok étrend kiegészítők helyes megválasztásához (szinte) nélkülözhetetlen lenne egy ilyen "teszt" vizsgálata ! Vagy !Ne menjek messzire : A PH fontossága ! Valamikor ezek vizsgálatával kezdték el orvosaink a "GYÓGYÍTÁST"! Ma pedig alig tudtam egy "nyavalyás" kelléket beszerezni, hogy a sav-lúg arányát tesztcsíkon lemérhessem ! Ezen tesztcsíkot nem lehet kapni , vagy ha sok utána járás után , akkor olyan összeget kérnek érte , hogy le írni nem is merem ! Valóban üzlet az egész VILÁG ????!!!!DE KÖNYÖRGÖM LEGALÁBB NE AZ EGÉSZSÉGÜNKKEL!!!!!!Szélesebb körű TUDATOSSÁG az élet minden területén !Hálásan köszönöm a lehetőséget!Tisztelettel: Bné:(Ircsi)