Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Lengabor

/ #273

2013-02-22 18:45

Kicsit? Néha? Együtt? Csődöl? Hát ja, nagy ritkán, de itt egyedül az Animax áll csődközelben. A Viasat (ha arra gondolsz) nem, de ezt üzenetben ki is fejtettem.
Az MTVA mivel közmédia, elvileg köteles válaszolni mindenkinek. Én eddig pozitív visszajelzéseket hallottam arra vonatkozóan, hogy szoktak válaszolni az emberek kérdéseire. Gondolom erre is írnak valamit, de nagyobb összegben mernék rá fogadni, hogy nem köt ki a közszolgálati csatornák egyikén sem. Ugyanis az M2 hiába lett gyerek- és ifjúsági csatorna, nagyon nem vágna a profiljukba, főleg, hogy sok közszolgálatiságot nem tartalmaz. Bár 2010 óta ez a fogalom is átalakult, és korántsem csak egy nyugdíjas, unalmas, besavanyodott pénznyelő a csatorna, sok merészebb dolgot is bevállalnak. Sőt olyan dolgok is kikötöttek náluk, ami az elővásárlási szerződések alapján RTL-es vagy TV2-es tulajdon lenne, csak ők lemondtak róluk.
A másik két csatornáról nem sokat tudok. Mondjuk náluk "népszerűbb" csatornának jobban örülnék, ha befutó lenne, de végül is a lényeg az lenne, hogy valaki bemutassa.