A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére

Gorcsev Iván

/ #599 Re:

2013-03-06 01:55

#594: Sólyom -

Veled ellentétben én szeretem Magyarországot, mert Veled/Veletek ellentétben nem azt nézem, ki milyen vallású, nemzetiségű családba született, hanem azt, hogy ő magas milyen ember. Bár Veletek kapcsolatban az "ember" is erős túlzás...

Veled/Veletek ellentétben én nem gyűlölködöm, nem uszítok, csak a hazugságaitokat cáfolom. Számotokra az hiteles, ami az agyament elveiteket igazolja, még akkor is, ha kb. hármas IQ-val lehet tudni, hogy nem igaz. S számotokra az hazug, ami a beteg, ellenségkereső "dogmáitok" kapcsán bebizonyítja, hogy nem igaz.

S még egyszer, Magyarországot szeretem, a "magyarokat", pl. a Hozzád hasonlókat valóban nem kedvelem. Amúgy mit is értesz "magyarokon", azt, hogy már majd ezer éve megírták, hogy iylen széthúzó nép talán a Földön nincs, hogy bármely nép tagjai idegenben összetartanak, a "magyarok" a világ minden szegletében, így Angliától, Svédországon át, - igen még - Izraelben is (!!!) nem, hogy nem segítik egymást, de mert irigyek, ha a másik előrébb jut, irigykednek is rá. Nos, az ilyen magyarokért sem rajongok... /Miként az ilyen zsidókért, vagy éppen "pirézekért" sem!/