A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#576 Re: Re: Re: Csak egy kis kóstoló, mi a baj a zsidókkal itt Magyarországon2013-03-04 22:03#574: Árpád vére - Re: Re: Csak egy kis kóstoló, mi a baj a zsidókkal itt Magyarországon Ezt a hozzászólást is lájkoltam!!! |
Vendég |
#577 Re: Re: Re: Re: Re: Csak egy kis kóstoló, mi a baj a zsidókkal itt Magyarországon2013-03-04 22:04#575: - Re: Re: Re: Re: Csak egy kis kóstoló, mi a baj a zsidókkal itt Magyarországon Kösz, bár sajnálom, hogy ezen a szinten kellett megfogalmazni, de úgy látom, más nyelven nem ért... |
Vendég |
#578 Re: Re: Re: Re:2013-03-04 22:07#568: Gorcsev Iván - Re: Re: Re: Te HÜLYE FASZ!!! Köztük élek és nem csak úgy, hogy Ők is itt élnek, Magyarországon! Én ténylegesen és ismerem a mentalitásukat! Te is köztük élsz? Vagy csak beszélsz egy - kettővel? Külömbség ám!!! |
Igazi GÓJ |
#579 Re: Re: Re: Csak egy kis kóstoló, mi a baj a zsidókkal itt Magyarországon2013-03-04 23:50#574: Árpád vére - Re: Re: Csak egy kis kóstoló, mi a baj a zsidókkal itt Magyarországon Ritka nagy szarházi bunkó vagy. Műgój lehetsz te, amikor néha őszíntén próbálsz megnyilatkozni. Ez természetesen nem fog soha sikerülni, te niemand. |
Vendég |
#580 Re: Re: Re: Re: Re: Csak egy kis kóstoló, mi a baj a zsidókkal itt Magyarországon2013-03-04 23:51#575: - Re: Re: Re: Re: Csak egy kis kóstoló, mi a baj a zsidókkal itt Magyarországon Mire mész vele? Lájkolj csak nyugodtan, az is valami, ha más nem, akkor semmi. |
Vendég |
#581 Re: Re: Re: Re: Re:2013-03-04 23:55Te meg egy kultúrember vagy, ha jól látom. Na, ezért utáljátok a zsodókat, egy pillanat alatt kiderül, hogy te bunkó vagy, ő meg tanult ember. Ez biztos fáj neked, de nem utálkozni kéne, hanem tanulni, hogy utolérjed, közelébe kerülj legalább. Az sem könnyű, évszázadokkal vagy lemaradva, mint Árpád vére. Nézz a naptárra. |
Vendég |
#5822013-03-04 23:56Lájk. Levelet kaptam, lájk (lájf) Ennyi neked. |
Gorcsev Iván |
#583 Re: Re: Re: Re: Re:2013-03-05 03:54Saját magadat nem ismered, ileltve mégis, hiszen jellemezted magad: "hülye fasz". Ja, és a melldöngető magyarkodásod közben azért segítek: különbség és nem "külömbség" - no ez a különbség kettőnk között... én ismerem a magyar nyelvet és megfelelő módon használom. Veled ellentétben. |
Gorcsev Iván |
#584 Re: Csak egy kis kóstoló, mi a baj a zsidókkal itt Magyarországon2013-03-05 04:07#570: Árpád vére - Csak egy kis kóstoló, mi a baj a zsidókkal itt Magyarországon Gratulálok, hogy ilyen jól beszélsz héberül, hogy lefordítottad azt a beszédet. Vagy mégsem Neked sikerült, hanem valami Hozzád hasonlóan komoly szellemi kihívásokkal küzdő találta ki? Mert a befektetni és a felvásárolni szavaknak kicsit más a jelentésük, eredetiben ugyanis befektetésről volt szó. Tehát sok egyéb hazugságotok mellett ez is megdőlt! Valóban nem, itt állami pénzből szerveznek álcivilek "békemenetet" és Romániából, Szlovákiából, illetve Lengyelországból hoznak "szimpatizánsokat.... a Te pénzeden is! A forint leértékeléséhez nincs szükség semmilyen pénzemberekre, korábban elég volt, ha Matolcsy, Kósa, vagy éppen Szíjjártó mondott hihetetlenül "okosakat". Most Orbán folytatja és az "unortodox" ezentúl, mint MNB elnök veri a csalánt a mienkkel... Egyrészt a védésen van a hangsúly, másrészt éppen Ti adtok erre okot... Tudod, ha egy szervezet tagja vagy, az nem csak jogokkal jár. Továbbá, nem stikában repültek be, hanem engedéllyel. Milyen gyalázásról beszélsz? Kertész Imrére gondolsz? Azért olyan sok oka nincs szeretni ezt az országot. Előbb a szellemi elődeid vitték "táborozni", aztán a mostani kormánynak is az elődeinek (értsd. az úgy nevezett komcsi-éra) idején is háttérbe szorították stb. A Wass, Nyírő, Tormay trióról beszélsz? Ha nem lettek volna szar nácik és antiszemiták nem érdekelne titeket egyik sem. De ezért hihetetlenül felfedeztétek őket. No, melyik művet tiltották be?
Ennyit az ostobaságaidról. Már megint lényegesen több időt szántam rád, mint amennyit az egész bagázsoddal együtt érsz. |
Gój |
#585 Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-03-05 06:22 |
Vendég |
#586 Re: Re: Re: Re: Re:2013-03-05 07:29Nem beszélsz szépen. Szégyelld magad! |
Vendég |
#587 Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-03-05 09:39#583: Gorcsev Iván - Re: Re: Re: Re: Re: ILELTVE. Ez egy héber szó ???? |
magyar |
#588 LE A NÁCIKKAL!!! LE A JOBBIKKAL!!!2013-03-05 10:25Okoska, ez nem héber, te vagy néger, merthogy magyarul sem tudsz... |
Vendég |
#589 Re: Re: Csak egy kis kóstoló, mi a baj a zsidókkal itt Magyarországon2013-03-05 20:51#584: Gorcsev Iván - Re: Csak egy kis kóstoló, mi a baj a zsidókkal itt Magyarországon Nehogy má' egy zsidó mondja itt ki az utolsó szót! Mellébeszélő válasza miatt megismétlem a megfejtésekkel (mert vaksága, tudatlansága igényli). Nem Magyarország elnöke dicsekszik, azzal, hogy felvásároljuk izraelt... - simon perez Csak azért válaszoltam, hogy égj egy kicsit, mint az őseid, ahogy ti híresztelitek...
+2 Nem magyarvédő szervezetek jelentik fel a zsidó mocskokat, akik "Halál az arabokra!"-t kiabálnak kórusban... Nem magyarvédő szervezetek jelentik fel a zsidó szarokat, akik lekereszténykurvázták a lengyel teniszezőnőket... |
Vendég |
#590 Re: LE A NÁCIKKAL!!! LE A JOBBIKKAL!!!2013-03-05 21:42#588: magyar - LE A NÁCIKKAL!!! LE A JOBBIKKAL!!! Jaj de buti vagy !!Oj oj !!Most már igazán mesélhetnél nekem egy pici mesécskét hogy jól aludjak. Cuki pofika. |
Gorcsev Iván |
#591 Re: Re: Re: Csak egy kis kóstoló, mi a baj a zsidókkal itt Magyarországon2013-03-05 21:52#589: - Re: Re: Csak egy kis kóstoló, mi a baj a zsidókkal itt Magyarországon HAZUDSZ!
Perez azt mondta "befektetni" és nem felvásárolni. Sőt, egyenesen a zsinagógákban gyűjtenek a hallgatóknak. Gondolom azért nevezed őket söpredéknek, mert: - fingod nincs miért tüntetnek, - szerinted OV-ék nem hazudtnak, nem változtatták meg, amit pár éve mondták, - no és persze, mert egyetemet/fősikolát max. kívülről láttál...
Hogy valamit leértékeljenek, az adott országnak tennie kell érte - hülye politikusok, álközgazdászok stb.
Ha lesz egy kis időd, nézz utána mikor és miért alakult az In-Kal...
Kertésznek és Konrádnak a körme alatt nagyobb tudás, több magyarság van, mint a csürhétekben összesen.
Így van, MI döntjük el, a Hozzád hasonló, fogyatékkal élő gyűlölködőkön kívül a TÖBBSÉG kiröhögi és nullának tartja a Wass, a Nyírő és a Tormay nevű álíró nácikat. MEgjegyzem, ezt sz.rt, ami itt van oktatáspolitikának nevezni költői túlzás.
A zsírtáltosról, a vén besúgóról beszélsz? Nácikkal nem foglalkozom! /Amúgy egész jó írónak induklt, aztán meghülyült!/
Kettőnk közül inkább Te égsz, egyrészt a "stílusod" miatt, másrészt mert hazudsz!
Szerintem aktuális bevenned a két sárgát, meg az egy pirosat... |
k.m.ö. |
#5922013-03-05 22:01#589 Ki az a "mi", királyi többes, saját maga által kinevezett seniházi, aki akárkinek megmondhatja, hogy kit kell szeretni, gyülölni, ajnározni esetleg nem tisztelni, kinek kell hallgatni vagy otrombaságokat írni Magyarországon vagy bárhol. Nekem senki nem mondta-mondja, hogy az ilyen szellemiségüeket, mint #589 egyszerüen meg kell vetni, teszem magamtól. A hazámban és az otthonomban. Van, aki embernek silány. Származásra, nemre, nemzetiségre, börszínre, vallásra tekintet nélkül. |
Csontbrigád |
#5932013-03-05 22:09Hurrá, Gorcsev Iván megint fenn van a barrikádon. Eszetlen, öngerjesztö ál-magyarokkal hadakozik. Üdvözlünk. |
Sólyom |
#5942013-03-05 22:23Gorcsev és Gój csillagos 5 !!! kap a magyargyűlölet és a Magyarország gyalázása tantárgyból. Gój ezen kívül 4/5 - t érdemel a kígyót melengettem a keblemen tantárgyból.Az egyetemi évek után ahol kitünően elsajátítják majd a szemfényvesztés, csalás, hazudozás,vérengzés,élősködés,szítás,pénz és hatalomimádat tisztességtelen emberekre káros tevékenységek iparági szinten szellemi és fizikai gyakorlását, Gorcsev szakdolgozatának címe lehetne : Minden hamis amit a zsídók által elkövetett bűnőkről írnak költők, írók, kutatómunkát végző csoportok vagy akár igazságérzettel rendelkező zsidók, elismert emberek. Már évszázadok óta !!! Vannak tantárgyak amiket fel sem kell venni csak vannak. Például :hogyan lehet tisztességes munkával pénzt keresni.Nyugi ebből nem kell szigorlatozni. |
vicces |
#5952013-03-05 22:26#570, #589 Nem csak az irodalmi müveltségetek hagy kivánnivalókat maga után.....! |
sese |
#5962013-03-05 22:51#594 Sem a magyarokat, sem Magyarországot nem kellene összekeverni magatokkal. Csakis rólatok van szó, veletek próbál itt néhány jobb sorsra érdemes ember vitatkozni. Nézetem szerint feleslegesen, mert aki antiszemita, az antiszemita. Maradjon is és tegye az életét ilyen gondolatokkal saját maga tönkre. Mint tudjuk az antiszemitizmushoz nem kellenek zsidók sem, csak lelkialkat. |
Sólyom |
#597 Re:2013-03-05 23:46A magyar ember békés lelkialkatú. Sokáig tűr és szenved. Ám eljön az a nap amikor ráébred , ha dolgozok tisztességesen, nekem is jár a jóbol. Fellázad. Igen rólunk van szó! A magyarok túlnyomó része. Azért mert nem akarunk rabszolgaként vízért és kenyérért dolgozni és a peticíóban leírtakkal egyet értünk , nem vagyunk antiszemiták.Ne reménykedj !! 2390 -él is többen vagyunk . |
Vendég |
#598 Re: Re: Re: Re: Csak egy kis kóstoló, mi a baj a zsidókkal itt Magyarországon2013-03-06 01:12#591: Gorcsev Iván - Re: Re: Re: Csak egy kis kóstoló, mi a baj a zsidókkal itt Magyarországon Nos, G.I.zsidó! Nehéz egy ilyen fa(sz)fejjel vitatkozni, de utoljára megteszem. Miben hazudtam, te mellébeszélő senkiházi? Nem cáfoltál semmit a felsorolásomból (max. egy igét), és megintcsak mellébeszélsz. A tények pedig makacs dolgok! No, mindegy, mit várhatok el egy hivatásos faszfejtől? Te azt pártolod, hogy a zsidók kirabolhassák Magyarországot, mivel ugyanolyan magyarellenes, magyargyűlölő zsidó vagy, mint azok, akik ezt teszik. Sőt, talán (biztos) te is benne vagy a rabló csapatban! Mi, magyarok, látjuk és leleplezzük az aljasságotokat, nem tűrjük, hogy hazánkat elvegyétek, hogy nemzetünket, nemzeti értékeinket, nemzeti hőseinket gyalázzátok. Szóvá tesszük, itt is és mindenütt. Van, hogy helyesírási hibákkal, van, hogy mocskos szavakkal, de hazaszeretettel! Nekem ez a fontos, nem pedig a pallérozott kígyónyelv. És tudod, jól is esik sértegetni téged és a hozzád hasonlókat, mert te-ti pofátlankodtatok be a mi portánkra, te-ti szartok ide a mi portánkra. Többször is mondtuk kulturáltan, hogy távozzatok innen. Nem. Akkor ez van. Az a tény, hogy te a retkes fajtádból való kertészre, konrádra büszke vagy, gyakorlatilag nem is érdemel több szót. Aki ismeri ezeknek a rohadékoknak a magyargyűlölő kijelentéseit, írásait, azoknak rólad nem kell többet mondani. És hogy ezeknek magyarságuk van? Hogy te tényleg milyen hazúg fasz vagy! Aki nem ismeri, olvassa el, aztán fröcsögjön az ellen, amit itt ezeknek a mocskoknak a hozsannázói kaptak. Nem kell, hogy a hozzád hasonlók lelkesedjenek a mi irodalmi nagyságainkért. Persze, mert megírták, hoyg milyen férgek is vagytok. Nem tetszik, fáj az igazság, mi? Az, hogy "mi döntjük el", no, ez az, amikor kilóg a lóláb! Ez Magyarország, te faszfej, hiába is nem akarod tudomásul venni! A te (zsidón belüli) fajtád elhúzhat a cion-kurva izraelbe. A héber iskoláidra nagyon felvágsz, minket pedig lenézel. Pedig egy okos ember nem ezt tenné. De ti, zsidó, zsigerből gyűlöltök és lenéztek mindenkit. Ilyenek vagytok. A talmud, tóra és egyéb mocskos irományok által agymosott bábuk. Kössétek ki magatokat a sirató falatokhoz, hajlongjatok és verjétek a fejeteket is a falba, csak minél erősebben! talán helyre rázódik az agyatok - persze ez költői túlzás volt... Egy dologban egyet értünk: nem minden zsidó aljas féreg, vannak olyanok is, akik asszimilálódtak abba az országba, ahova beszivárogtak. Csakhogy ilyenek egyrészt kevesen vannak, másrészt igen csendesek, nem igen állnak ki a befogadó nemzet mellett a cionista bandával szemben. Eygébként van tudomásom arról is, hogy léteznek ortodox zsidók, akik mélységesen elítélik a cionista izraelt és igen jó kapcoslatot tartanak fenn az iráni elnökkel, sőt, nemrég tárgyaltak Vona Gáborral is, melynek tartalmáról Vona is elismerőleg szólt. Érdekes módon az ilyen zsidókat a cionisták legalább annyira gyűlölik, mint a gójokat, mert árulóknak tartják őket. 1943-ban (Ion Coja írása) ezeket küldték a cion zsidók a németországi munkatáborokba a cionista izrael létrehozása érdekében és a holokamu mítosz felépítéséhez, a világ anyagi megzsarolása érdekében! És ott vannak az izraelben tűntető zsidó békeaktivisták, akik kivonultak a palesztik falvak lebulldozerolása ellen, és ott van Mordeháj Vanunu és ott van sok tisztességes magyar zsidó is (pl. dr. Fejér Lajos, aki zseniális írásában leleplezi a fajtársai minden aljasságát). Tehát valóban hibás dolog a "generál zsidózás". De te, G.I.zsidó, te megérdemled, amit itt kapsz, mert te nem tartozol az elfogadhatók táborába. Nekem amúyg tök mindegy mit tartasz rólam, mert egy ilyen magyargyűlölő faszfej véleménye a legkevésbé sem érdekel. Hál' Istennek van önismeretem és önbecsülésem. A primitív, neked "brácsázó" seggnyalóid egyben minősítenek is téged. Az egyik véglény, aki magát magyarnak nevezi, egy ócsak hazaáruló, aki a saját (?) népét elítéli azért, ami logikusan nem létezik. És van olyan aljas az idióta, hogy lelkendezik egy országrabló faszfej hazúgságainak (rólad van szó), ahelyett, hogy agyilag egy általános iskola alsó osztályos tanuló szintjét elérve megértette volna a petíció szövegét. A többi szarzsák szimpatizánsod vagy nagyon primitív, tudatlan, vagy ugyanolyan rohadt országrabló, mint te vagy. És végül a legprimitívebb faszfejeknek! Nem kell Jobbikosnak lennie annak, aki magyar érzelmű és a nemzetét, országát szereti és félti az idegen rablóbandától, ami = a cionista izraellel és annak ide telepített rohadt ügynökeivel (G.I.zsidó). Ez is a végtelen primitívségét jellemzi annak a befirkálónak, aki időről időre itt tiltakozik a Jobbik ellen.
G.I.zsidó és seggnyalói! Húzzatok el innen a picsába, a szarcsimbókos fajtársaitokhoz! |
Gorcsev Iván |
#599 Re:2013-03-06 01:55Veled ellentétben én szeretem Magyarországot, mert Veled/Veletek ellentétben nem azt nézem, ki milyen vallású, nemzetiségű családba született, hanem azt, hogy ő magas milyen ember. Bár Veletek kapcsolatban az "ember" is erős túlzás... Veled/Veletek ellentétben én nem gyűlölködöm, nem uszítok, csak a hazugságaitokat cáfolom. Számotokra az hiteles, ami az agyament elveiteket igazolja, még akkor is, ha kb. hármas IQ-val lehet tudni, hogy nem igaz. S számotokra az hazug, ami a beteg, ellenségkereső "dogmáitok" kapcsán bebizonyítja, hogy nem igaz. S még egyszer, Magyarországot szeretem, a "magyarokat", pl. a Hozzád hasonlókat valóban nem kedvelem. Amúgy mit is értesz "magyarokon", azt, hogy már majd ezer éve megírták, hogy iylen széthúzó nép talán a Földön nincs, hogy bármely nép tagjai idegenben összetartanak, a "magyarok" a világ minden szegletében, így Angliától, Svédországon át, - igen még - Izraelben is (!!!) nem, hogy nem segítik egymást, de mert irigyek, ha a másik előrébb jut, irigykednek is rá. Nos, az ilyen magyarokért sem rajongok... /Miként az ilyen zsidókért, vagy éppen "pirézekért" sem!/ |
Gorcsev Iván |
#600 Re: Re: Re: Re: Re: Csak egy kis kóstoló, mi a baj a zsidókkal itt Magyarországon2013-03-06 02:10#598: - Re: Re: Re: Re: Csak egy kis kóstoló, mi a baj a zsidókkal itt Magyarországon Csak néhány dologra reagálok:
Ennyi eszed van! Az a "csak egy ige", amit cáfoltam jelentős különbség azzal szemben, amit Te és cimboráid hazudtatok. Benne vagyok a "rablócsapatban", még akkor is, ha lehet, kevesebb van nekem, mint Neked - most csak az anyagiakra értettem, mert egyéb, számomra fontosabb értékben lényegesen több van nekem...
Nem, nem szartunk ide: tisztességes hangnemben reagáltunk. Olvass vissza, csak a legritkább esetben minősítettelek Téged és társaid, csak a legritkább esetben használtam jelzőket. Míg Te/Ti... Nálam - Veled/Veletek ellentétben - a hazaszeretet valami mellett van, s nem valami/valaki ellen... Nem, nem tudsz Te sértegetni, mert a rólam alkotott véleményed semmit se számít nekem. Tévedsz, soha nem jártam héber iskolába. /Bizonyos szempontból kár, mert akkor még könnyebben tudnám cáfolni az összehordott agymenéseiteket. /Nem tudom tudsz-e róla, ha már "mocskosozol", hogy a Tórát a keresztény egyházak is alapként fogadják el... No ennyit a szellemi képességeidről.../ /Tanuld már meg a melldöngető magyarkodás közben, hogy "hazug" és nem "hazúg"... De ezek szerint, nekem a "mocskos, féreg" stb. zsidónak fontosabb ez a nyelv, jobban tisztelem, mint Te... Pedig hidd el, hihetetlenül csodás ez a nyelv, pazar élményt nyújthat..... az értő és értelmezni tudó számára. Jó, ez a veszély Téged nem fenyeget./
|
|
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1358 Létrehozva: 2024-09-29
Biztonságosabb gyalogosátkelőt a Gazdagréti út - Rétköz u. csomópontba
326 Létrehozva: 2024-10-16
Élő testületi közvetítést Balmazújvároson!
164 Létrehozva: 2024-10-17
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1295 Létrehozva: 2024-03-21
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6686 Létrehozva: 2023-07-26
Buckai utak - Boglya utca közlekedésének fejlesztése
102 Létrehozva: 2024-10-20
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5051 Létrehozva: 2024-06-21
Péteriben sebesség korlátozás a Petőfi utcában
94 Létrehozva: 2024-10-08
Hatékonyabb állatvédelmet Érden
113 Létrehozva: 2024-10-08
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
81 Létrehozva: 2024-11-03
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
341 Létrehozva: 2021-12-02
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
77 Létrehozva: 2024-10-13
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
76 Létrehozva: 2024-11-02
Hajmáskér és Veszprém tömeg közlekedése
94 Létrehozva: 2024-10-07
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
59 Létrehozva: 2024-11-03
Adózás könnyítése
50 Létrehozva: 2024-09-19
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
38 Létrehozva: 2024-10-31
Drosztengedélyek maximalizálása
34 Létrehozva: 2024-09-19
Petíció Aladár családjába történő visszahelyezésére és 6 pontos a gyermekvédelmi törvényjavaslatokért/Petición por el regreso de Aladár a su familia y 6 puntos por la petición de protección de menores
893 Létrehozva: 2024-03-21
Madárhegy BEÉPÍTÉSE ELLEN! Elég a fakivágásokból!
5001 Létrehozva: 2024-05-02