A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére

Quoted post

Sólyom

2013-03-05 22:23

Gorcsev és Gój csillagos 5 !!! kap a magyargyűlölet és a Magyarország gyalázása tantárgyból. Gój ezen kívül 4/5 - t érdemel a kígyót melengettem a keblemen tantárgyból.Az egyetemi évek után ahol kitünően elsajátítják majd a szemfényvesztés, csalás, hazudozás,vérengzés,élősködés,szítás,pénz és hatalomimádat tisztességtelen emberekre káros tevékenységek iparági szinten szellemi és fizikai gyakorlását, Gorcsev szakdolgozatának címe lehetne : Minden hamis amit a zsídók által elkövetett bűnőkről írnak költők, írók, kutatómunkát végző csoportok vagy akár igazságérzettel rendelkező zsidók, elismert emberek. Már évszázadok óta !!! Vannak tantárgyak amiket fel sem kell venni csak vannak. Például :hogyan lehet tisztességes munkával pénzt keresni.Nyugi ebből nem kell szigorlatozni.

Válaszok

Gorcsev Iván

#599 Re:

2013-03-06 01:55:20

#594: Sólyom -

Veled ellentétben én szeretem Magyarországot, mert Veled/Veletek ellentétben nem azt nézem, ki milyen vallású, nemzetiségű családba született, hanem azt, hogy ő magas milyen ember. Bár Veletek kapcsolatban az "ember" is erős túlzás...

Veled/Veletek ellentétben én nem gyűlölködöm, nem uszítok, csak a hazugságaitokat cáfolom. Számotokra az hiteles, ami az agyament elveiteket igazolja, még akkor is, ha kb. hármas IQ-val lehet tudni, hogy nem igaz. S számotokra az hazug, ami a beteg, ellenségkereső "dogmáitok" kapcsán bebizonyítja, hogy nem igaz.

S még egyszer, Magyarországot szeretem, a "magyarokat", pl. a Hozzád hasonlókat valóban nem kedvelem. Amúgy mit is értesz "magyarokon", azt, hogy már majd ezer éve megírták, hogy iylen széthúzó nép talán a Földön nincs, hogy bármely nép tagjai idegenben összetartanak, a "magyarok" a világ minden szegletében, így Angliától, Svédországon át, - igen még - Izraelben is (!!!) nem, hogy nem segítik egymást, de mert irigyek, ha a másik előrébb jut, irigykednek is rá. Nos, az ilyen magyarokért sem rajongok... /Miként az ilyen zsidókért, vagy éppen "pirézekért" sem!/