A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére

Gorcsev Iván

/ #600 Re: Re: Re: Re: Re: Csak egy kis kóstoló, mi a baj a zsidókkal itt Magyarországon

2013-03-06 02:10

#598: - Re: Re: Re: Re: Csak egy kis kóstoló, mi a baj a zsidókkal itt Magyarországon

Csak néhány dologra reagálok:

Ennyi eszed van! Az a "csak egy ige", amit cáfoltam jelentős különbség azzal szemben, amit Te és cimboráid hazudtatok.

Benne vagyok a "rablócsapatban", még akkor is, ha lehet, kevesebb van nekem, mint Neked - most csak az anyagiakra értettem, mert egyéb, számomra fontosabb értékben lényegesen több van nekem...

Nem, nem szartunk ide: tisztességes hangnemben reagáltunk. Olvass vissza, csak a legritkább esetben minősítettelek Téged és társaid, csak a legritkább esetben használtam jelzőket. Míg Te/Ti...

Nálam - Veled/Veletek ellentétben - a hazaszeretet valami mellett van, s nem valami/valaki ellen...

Nem, nem tudsz Te sértegetni, mert a rólam alkotott véleményed semmit se számít nekem.

Tévedsz, soha nem jártam héber iskolába. /Bizonyos szempontból kár, mert akkor még könnyebben tudnám cáfolni az összehordott agymenéseiteket. /Nem tudom tudsz-e róla, ha már "mocskosozol", hogy a Tórát a keresztény egyházak is alapként fogadják el... No ennyit a szellemi képességeidről.../

/Tanuld már meg a melldöngető magyarkodás közben, hogy "hazug" és nem "hazúg"... De ezek szerint, nekem a "mocskos, féreg" stb. zsidónak fontosabb ez a nyelv, jobban tisztelem, mint Te... Pedig hidd el, hihetetlenül csodás ez a nyelv, pazar élményt nyújthat..... az értő és értelmezni tudó számára. Jó, ez a veszély Téged nem fenyeget./