Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Vendég

/ #281

2013-03-20 00:19

Nem akarok belepofázni, de szerintem InuYasha c. anime már egy lejárt lemez tudtommal. Én is és sokan mások is belefáradtak már abba hogy évekig várjunk az InuYasha c. sorozatra, amely már évek óta szünetel is. Ráadásul, én már annyira nem várom örömmel ezt a sorozatot, mivel jól tudom hogy a RTL Klub birtokában van a sorozat, csak nem hajlandóak átadni más csatornának. Hogy miért nem? Azt a kutya sem tudja, nyilatkozni nem kívánnak már erről sem. Aránylag semmi értelme nem is lenne ennek a összegyűlésnek sem, mint azt Eszter is megírta hogy írjunk az e-mail címére. Hogy őszinte legyek, ennek sincs értelme, mely a közleménybe írtál. Ha te is komolyan gondolod, és akarnád is ezt a egészet akkor több embert kéne összeszedned, ahhoz hogy a aláírások sorsszáma megnöveld! A csoportosításnak értelme sincs, mert csak InuYasha rajongók gyűlnek össze? Ez csak rossz vicc akarna lenni? Komolyan azt hiszitek, hogy csak InuYasha anime létezik a világszerte? Ráadásul, már senki sem hisz a csodákban, főleg mióta elment a A+ tévé legjobb csatornája! Animax még jó volt az elején, de azóta... Mintha egy lepukkant faluvá vált volna, ráadásul már az AXN se értékeli az animéket, nem hogy a RTL Klub, Animax,Tv2 és még sorolhatnánk! Nekem meg van mind végig az InuYasha sorozat, beleértve e Moviek. De ehhez nagyon kevés az esélye, hogy továbbra is ki legyen adva DVD-ben, vagy folytatná ott a csatorna ahol abba maradt, ráadásul nem csak ez a egyetlen anime a világon! Eszter pedig nagyon nem gondol a rajongókra, más animékre, így persze hogy abba maradt az aláírok száma, semmi haszna sincs abból amit csinálsz, vagy amit átírsz! Nyugodtan törölheted, de ezt szerintem mindenki tudja.