Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel! petíció automatikusan generált fórumtémája
Eszter A petíció szerzője |
#2762013-02-23 17:01Értem. Na igen, ha komoly okuk volt ahhoz, hogy ott lezárják a Facebook-os hozzászólásokat, az oké. Nyilván úgy más a helyzet, úgy nyilván rendben, ha tényleg van valami komoly oka. Mindez nagyrészt igaz és nagyrészt egyet is értek. Hát ez van. |
Gré |
#277 rajongók2013-02-24 14:06Én is nagyon szeretem az Inuyashát és észrevettem hogy a 113.résztől nem adják magyarul..nagy rajongója vagyok és én is szeretném, hogy folytassák szinkronosan! Remélem beválik ez a petíció! |
Lengabor |
#2782013-02-24 17:25Ez a petíció nem valószínű, hogy elég a sikerhez, de a háttérben dolgozunk egy ideje azon, hogy végigadják a már leszinkronizált, de eddig be nem mutatott részeket. Csak még egy kis türelmet és szerencsét kérünk. Ha találok segítő partnereket, akiken keresztül sok embert elérünk és együttes erővel próbálunk nyomást gyakorolni a csatornára, hogy lássak a valós igényt az InuYasha befejezésére, akkor minden tőlünk telhetőt megtettünk. Utána már csak az AXN-en múlik a dolog. Március 4-én vagy utána nem sokkal kiderül minden. |
Zsolti-kun |
#2792013-02-24 22:21Kíváncsi lennék, hogy mit terveztek március 4.-ével. ^^" |
Lengabor |
#2802013-02-24 23:29Aki ha minden igaz Rákay Philip (jelenleg A Dal egyik zsűritagja is). Mondjuk ő most már jó egy éve összerúgta a port az RTL-lel, amikor is a Korrektúra médiakonferencia első napján azt mondta, hogy szerinte az RTL kevés kulturális tartalmat ad, ellenben „kétszázas szókincsű idiótákat, diszlexiás hülyegyerekeket szabadított az emberekre”. Aztán arról beszélt, hogy a közszolgálat fel fogja venni a kesztyűt a kereskedelmi tévékkel. „Kellemetlen, hogy most kevesebb pénzetek lesz, ahogy sokáig kellemes volt a dagonya, miközben a közszolgálat adta a régi ismétléseket. El kell jutnunk az emberekhez, és igenis fel kell vennünk a kesztyűt." De ez még elég utópia, és olyan nagy valószínűséget nem is jósolok neki. Aztán meglephet az élet. Mi egyelőre az AXN Sci-fit részesítjük előnyben. |
Vendég |
#2812013-03-20 00:19Nem akarok belepofázni, de szerintem InuYasha c. anime már egy lejárt lemez tudtommal. Én is és sokan mások is belefáradtak már abba hogy évekig várjunk az InuYasha c. sorozatra, amely már évek óta szünetel is. Ráadásul, én már annyira nem várom örömmel ezt a sorozatot, mivel jól tudom hogy a RTL Klub birtokában van a sorozat, csak nem hajlandóak átadni más csatornának. Hogy miért nem? Azt a kutya sem tudja, nyilatkozni nem kívánnak már erről sem. Aránylag semmi értelme nem is lenne ennek a összegyűlésnek sem, mint azt Eszter is megírta hogy írjunk az e-mail címére. Hogy őszinte legyek, ennek sincs értelme, mely a közleménybe írtál. Ha te is komolyan gondolod, és akarnád is ezt a egészet akkor több embert kéne összeszedned, ahhoz hogy a aláírások sorsszáma megnöveld! A csoportosításnak értelme sincs, mert csak InuYasha rajongók gyűlnek össze? Ez csak rossz vicc akarna lenni? Komolyan azt hiszitek, hogy csak InuYasha anime létezik a világszerte? Ráadásul, már senki sem hisz a csodákban, főleg mióta elment a A+ tévé legjobb csatornája! Animax még jó volt az elején, de azóta... Mintha egy lepukkant faluvá vált volna, ráadásul már az AXN se értékeli az animéket, nem hogy a RTL Klub, Animax,Tv2 és még sorolhatnánk! Nekem meg van mind végig az InuYasha sorozat, beleértve e Moviek. De ehhez nagyon kevés az esélye, hogy továbbra is ki legyen adva DVD-ben, vagy folytatná ott a csatorna ahol abba maradt, ráadásul nem csak ez a egyetlen anime a világon! Eszter pedig nagyon nem gondol a rajongókra, más animékre, így persze hogy abba maradt az aláírok száma, semmi haszna sincs abból amit csinálsz, vagy amit átírsz! Nyugodtan törölheted, de ezt szerintem mindenki tudja. |
Zsolti-kun |
#2822013-03-20 14:08Elvileg nem adhatták át más csatornának, mert exkluzív joguk volt a befejezésre. Egy pletyka szerint erről lemondtak, de tudtommal ebben az évben jár le. Amíg kis esély is van arra, hogy másik csatorna átvegye, miközben a rajongók megmaradtak és szeretnék látni szinkronosan, addig nem értelmetlen a petíció, nem lejárt lemez. Nem hisszük, hogy az egyetlen jó anime lenne, de ugyanúgy fontos ez is. Én nagyobb projekttel is foglalkozok, de többször tevékenykedek ezzel kapcsolatban is. Hiszek abban, hogy valamelyik csatorna rá fog kapni. Kaptam választ a Life Network-től is. A mi szempontunkból sajnos negatív, de korrekt válasz érkezett. Voltak náluk fikciós műsorok, de ezek nem váltak be, és most már pont vissza akarnak térni az eredeti koncepcióhoz. Emellett animációs sorozatot nem is terveztek volna, de nagyon sajnálják a helyzetünket, és minden jót kívánnak. |
Lengabor |
#2832013-03-20 18:09Igazából itt már nem akartam reagálni semmire, de nem bírom megállni. Eszter arra kérte az egykori aláírókat, hogy akit MÉG érdekel és segíteni akar, az jelezzen. Aki számára már nem fontos, annak köszönjük szépen az eddigi közreműködését, van lehetősége arra, hogy a továbbiakban ne kapjon információkat, de a bomlasztó és negatív jellegű hozzászólásra nincs szükség. Lehet, hogy egyesek tudtával lejárt lemez, mások szerint nem. Sokan voltunk az eredeti vetítésekor fiatalok (na nem mintha most vén trottyok lennénk), akikre nagy hatást gyakorolt EZ az anime, és örülnénk, ha látnánk végig MAGYARUL. Őszintén szólva a várásba én is belefáradtam, de mi azért tettünk valamit, aktívabban álltunk a dologhoz, így nem volt olyan idegőrlő, mint akik otthon kényelmesen elültek és várták, hátha berepül a sült galambocska a szájukba. Az RTL birtokában a szinkron van, semmi több, minden szellemi termék tulajdona kizárólag az eredeti jogtulajdonost illeti. |
Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)
2013-03-21 00:24- Date of removal: 2013-03-21
- Eltávolítás oka:
2013-03-21 01:28- Date of removal: 2013-03-21
- Eltávolítás oka:
#2862013-03-21 12:29Az aláírásgyűjtést lezártam. A #281-es hozzászólónak mondom, hogy én is tudom, hogy végig létezik az InuYasha, nekem is megvan a Final Act végéig, de az 5. évad nagy része, a 6. évad és persze a Final Act nem magyarul. Ahogy más is mondta itt, a meglévő aláíróknak ment az 1. közlemény. Talán neked lejárt lemez, de vannak, akiknek még nem. A kis esély is valami, több a semminél. Azóta már egy ideje több animét is megkedveltem (némelyiket a mangájával együtt is), lett néhány más kedvenc is és az InuYasha előtt is kedveltem pár régebbit kisebb koromban, melyeknek egy része szintén valamennyire a kedvencem. Az InuYasha volt az 1. olyan anime, ami igazán, illetve jobban a kedvencem lett és az is marad. Azért, mert többen egyért (vagy csak néhányért) küzdenek, az nem baj, nem értem miért lenne az és azt se értem, miért ne érné meg ezt az utolsó próbát. Na de ne legyen ebből vita és másból se! Azért lesz 2. közlemény, hogy kiszűrjem azokat, akiket már nem érdekel és csak azok jelentkezzenek, akiket még érdekel és tennének is érte valamit. Így ők, akik az 1. alapján jelentkeznek, vagyis érdekli őket, tennének is érte valamit, azok majd később kapnak e-mailben egyéb infókat a nagy valószínűséggel megalakult csoportól és a tervről. Némileg számítottam ilyesmi reakciókra, de erre nincs szükség, semmi értelme! Akit nem érdekel, azt kérem, hogy inkább csendben hagyja az egészet! A túl (főleg negatívan) személyeskedő, vitás, veszekedős és hasonló hozzászólásokat továbbra is törlöm. |
Kitti |
#2872013-03-21 15:10De másolni,majmolni nem kéne akkor sem! Furcsa is, hogy ilyen módon és akkor cselekszel amikor Zsoltiék is cselekednek! Kicsit sem szégyelled el a pofádat? Töröljed csak nyugodtan a kommenteket, de megvan szerencsére az amit írtam és továbbra is ez a véleményem! Ha kell többször is beírom amiért ilyen gyáva, fruska liba vagy! TALÁLJ MÁR KI VALAMI JOBBAT ÉS NE MÁSOKAT MAJMOLJ! |
2013-03-21 15:10- Date of removal: 2013-03-21
- Eltávolítás oka:
- Eltávolítás oka:
- Eltávolítás oka:
2013-03-21 15:11- Date of removal: 2013-03-21
- Eltávolítás oka:
Zsolti-kun |
#2922013-03-21 17:54Akkor most el kell mondanom, hogy a szóba került "nagyobb" petíció félig az enyém, de Eszti cselekedete engem mégsem zaklatott fel. Sőt: most olvastam el a közleményt, ami nem majmolás. Teljesen más a lényege. Eszti "személyesen" is szeretné összegyűjteni a rajongókat. Ráadásul ez nem is rossz ötlet. Ilyet talán nekünk is kéne csinálni. Akkor mi majmolnánk Esztit és ő akadna ki ránk? |
#2932013-03-21 20:36Ha Kitti az animés DVD kiadós petícióra gondolsz, amit anno én is aláírtam, egyáltalán nem másoltam onnan semmit, még ötletet se. Nehogy már ez legyen a bajod, hogy én is mertem közölni egy közleményt, aminek semmi köze ahhoz,... Eleinte februárban terveztük, de aztán bizonyos okok miatt (például én elfoglaltabb voltam) elhalasztottuk márciusra. Nem tudsz részleteket és csak úgy belekötsz elítélve, mert az animés petíció is nemrég egy közeli időpontban adott ki egy rövidebb, más közleményt. Nem igazán tud érdekelni ez a fajta gyanakvó és alaptalan hozzáállás. Már régóta terveztem ezt Lengaborral együtt, hogy lesz közlemény és egyéb. Tehát már eleve meg volt ez tervezve korábban. Ennyi, én ezt részemről lezártam! |
2013-03-21 20:36- Date of removal: 2013-03-21
- Eltávolítás oka:
2013-03-21 20:38- Date of removal: 2013-03-21
- Eltávolítás oka:
2013-03-21 20:39- Date of removal: 2013-03-21
- Eltávolítás oka:
2013-03-21 21:00- Date of removal: 2013-03-21
- Eltávolítás oka:
2013-03-22 13:44- Date of removal: 2013-03-22
- Eltávolítás oka:
2013-03-24 15:31- Date of removal: 2013-03-24
- Eltávolítás oka:
2013-04-15 17:28- Date of removal: 2013-04-15
- Eltávolítás oka:
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1429 Létrehozva: 2024-09-29
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
408 Létrehozva: 2024-11-08
Biztonságosabb gyalogosátkelőt a Gazdagréti út - Rétköz u. csomópontba
327 Létrehozva: 2024-10-16
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1351 Létrehozva: 2024-03-21
Élő testületi közvetítést Balmazújvároson!
165 Létrehozva: 2024-10-17
Buckai utak - Boglya utca közlekedésének fejlesztése
106 Létrehozva: 2024-10-20
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6694 Létrehozva: 2023-07-26
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
86 Létrehozva: 2024-11-03
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5055 Létrehozva: 2024-06-21
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
346 Létrehozva: 2021-12-02
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
81 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
79 Létrehozva: 2024-11-02
Adózás könnyítése
64 Létrehozva: 2024-09-19
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
61 Létrehozva: 2024-11-03
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
77 Létrehozva: 2024-10-13
Drosztengedélyek maximalizálása
48 Létrehozva: 2024-09-19
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
39 Létrehozva: 2024-10-31
Hajmáskér és Veszprém tömeg közlekedése
94 Létrehozva: 2024-10-07
Csípőprotézis műtétek
35 Létrehozva: 2024-11-07
18 éven aluli személyek NE keresztelkedhessenek Jehova Tanúi vallásba
24 Létrehozva: 2024-10-31