Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Eszter
A petíció szerzője

/ #286

2013-03-21 12:29

Az aláírásgyűjtést lezártam. A #281-es hozzászólónak mondom, hogy én is tudom, hogy végig létezik az InuYasha, nekem is megvan a Final Act végéig, de az 5. évad nagy része, a 6. évad és persze a Final Act nem magyarul. Ahogy más is mondta itt, a meglévő aláíróknak ment az 1. közlemény. Talán neked lejárt lemez, de vannak, akiknek még nem. A kis esély is valami, több a semminél. Azóta már egy ideje több animét is megkedveltem (némelyiket a mangájával együtt is), lett néhány más kedvenc is és az InuYasha előtt is kedveltem pár régebbit kisebb koromban, melyeknek egy része szintén valamennyire a kedvencem. Az InuYasha volt az 1. olyan anime, ami igazán, illetve jobban a kedvencem lett és az is marad. Azért, mert többen egyért (vagy csak néhányért) küzdenek, az nem baj, nem értem miért lenne az és azt se értem, miért ne érné meg ezt az utolsó próbát. Na de ne legyen ebből vita és másból se! Azért lesz 2. közlemény, hogy kiszűrjem azokat, akiket már nem érdekel és csak azok jelentkezzenek, akiket még érdekel és tennének is érte valamit. Így ők, akik az 1. alapján jelentkeznek, vagyis érdekli őket, tennének is érte valamit, azok majd később kapnak e-mailben egyéb infókat a nagy valószínűséggel megalakult csoportól és a tervről. Némileg számítottam ilyesmi reakciókra, de erre nincs szükség, semmi értelme! Akit nem érdekel, azt kérem, hogy inkább csendben hagyja az egészet! A túl (főleg negatívan) személyeskedő, vitás, veszekedős és hasonló hozzászólásokat továbbra is törlöm.