Ne szívd a vagyonőr vérét! Menj el dolgozni!

Vendég

/ #644 Megérdemeljűk sorsunkat!

2013-05-14 14:01

Már rég voltam a honlapon,és a petíciót is azonnal aláírtam!Ma visszatérve,megdöbbenve látom,hogy a 80000-es tagságból,még háromezer aláíró sem jött össze!!Magam,legalább 25 általam ismert biztonsági őr figyelmét hívtam fel a petícióra.Felmerül a kérdés,a Mi agitációnk,figyelem felkeltésünk gyenge,vagy valóban a biztonsági őreink ennyire ostobák!!!Tisztelet a kivételnek,de megérdemlitek a sorsotokat/az itt aláírók kivételével/.A Kapitalizmus,és főleg a Magyar sajátosságú vadkapitalizmus lényege a minden áron nagyobb profitra törekvés,s ,ha lehet ez az oka az alul fizetésnek,a bátor ki nem fizetésnek,az alvállalkozók alvállalkozóik által foglalkoztatott őrök részére,se szabadság,se munkaidő meghatározás,se munkaköri leirásban meghatározott jogok biztosítása,se bejelentés,se táppénz!Valahol a Kormánynak tv kellene hozni ezen visszásságok megszüntetésére,de akkor Pintér cégének sem lenne akkora bevétele!Nem Kamara,hanem önálló szakszervezeti tömörülés kellene,és országos kötelező bérminimum,lehetőleg egységes,legalább 600 ft/ó,persze nettóban.Alvállalkozásban vagyonőri cég,vagyonőrt ne foglalkoztathasson!!!!!/A felelősség a vállalkozó vagyonőré,de a jattot a vagyonőri cég veszi le?!!!.....és még sorolhatnám.Megjegyzem,nem vendég vagyok,de részben így kevesebb retorzió érhet!