Ne szívd a vagyonőr vérét! Menj el dolgozni!

Vendég

/ #646 Re:

2013-05-14 14:45

#643: - Csak tudnám miért az a gyűlölet benned,és egyesekben a volt rendőrök,katonák,fegyveres testületek volt tagjaival szemben?Ismerek egy olyan tőrténetet,melyben a rendőr aktív idejében a megyei rendőr állományt,a postásokat lőgyakorlat vezetőként lövette.Az országos/akkoriban/lövészeti versenyen második volt.Ez a rendőr ma fegyvervizsga nélkül őrködik.Nem azért,mert nem tudná letenni,hanem azért,mert presszis kérdésnek tartja,a végzettségét/RTF/.....tőle gyakorlatlanabbak,mondhatnám azt is hüjébbek,ne vizsgáztassák.Viszont,ha rajtam állna,olyan személynek nem is adnék engedélyt vagyonőri tevékenységre,aki legalább 1 évet fegyveres terstületnél nem szolgált!....Persze csak akkor,ha a kötelező katonaság intézménye még fenn álna!Csupán megjegyzem mindazon gyűlölettel rendelkezők számára,még akkor is,ha megköveznek érte,hogy tudásban,tapasztalatban,ha úgy tetszik dörzsöltségben/jó irányú/ a legbutább nyugdijas volt fegyveres/rendőr,Katona,határőr,BV,volt vámos/ szolgálati tapasztalattal bíró személy,bármely civil gyorstalpalón szerzett vagyonőrt felül űberel.Ez nem a kigyúrtság,mert erre mindég azt szoktam mondani,hogy a lánchidakat nem izomagyúakkal terveztetik,-....hanem a fellépés,és szakszerűség oldaláról megközelitve értem.