Védjuk meg a grepolisos Mundér becsületét

Főmaci

/ #40 Bájcsvej a Szupport vezetővel

2013-06-28 23:45

főmaci 2013-06-29 01:41:05
NOS !
Legutoljára Érthetően, Higgadtan megpróbálom, bár már tényleg nehezemre esik!!
NEM használunk közös gépet, 40 km re egymástól ez lehetetlen is lenne, nem ismerjük egymás jelszavát, és sosem lépnénk be egymáshoz !!! EZEK TÉNYEK!
Ami még tény ,hogy a tiltás indoka bizonyítást nem nyert, sőt a szolgáltató által lekért IP címekkel és a gépeink MAC adressével ez egyszerűen igazolható…lenne!
( pusztán hajlandóság kéne a kódolt gépazonosítók dekódolására)
Elmondtam azt is, hogy nevezett időpontban egyikünk sem volt gépnél summa 3 variáció maradt:
-Feltörték az accot
-A rendszer téved
-a Szupport szándékosan hazudik
Nem tudom mit mutat az ottani Rendszer de legjobb indulatommal is azt kell mondjam, téved TEHÁT HIBÁS !
EZ a legjóhiszeműbb dolog amit mondhatok ...EZEN változtatni kell ,mert ez nem csak az én érdekem de az összes felhasználóé,Ezért változtatni is fogok!
Sajnos a Német fél immár 10 hónapja 20 feletti angol és német profin, illedelmesen fogalmazott levélre válaszolni is képtelen! Azt gondlom , ez normális emberi nexusokban is ez megengedhetetlen,nem hogy egy üzleti kapcsolatban. Természetesen lesz olyan szerv Magyarországon aki ezt még nálam is kevésbé fogja méltányolni!
Fogyasztóvédelem, nemzetközi jogászok ,közvélemény!..... tavaly abba hagytam az igaztalanság nyomozását, akkor ugyanis csak közvetve voltam érintve a Top klánom által 32 azaz harminckét emberem alsó hangon is gyanús zárolásában!
Most viszont közvetlenül lettem én és jó barátom megvádolva hangsúlyozom bizonyítatlanul és igaztalanul!
Ezúttal nem megyek el emellett szó nélkül, gondolom érthető .Sablon válaszok jönnek bizonyítás nincsen ,a németek újfent válaszra sem méltatnak ,jelzem a civil éltben sokan boldogan beszélgetnek velem akár jó pénzért is ;);)
Felteszem egy ilyen büszke rang és cím tulajdonosának, mint Magyar grepolis szupport vezetője nem probléma megérteni és elképzelni hogy pusztán egy „ronda” 5 napos tiltásért nem fog két ember egyöntetűen foggal körömmel, sírva idegösszeomlással, vérnyomás problémákkal, stroke gyanúval ilyen hevesen küzdeni az igazáért .
Gondolom nyilvánvaló ,hogy itt már rég nem erről van szó! Érthetetlen és felháborító az intolerancia ,különösen annak tükrében, hogy nem történt szabályszegés, ugyanis Főbaba nem lépett be hozzám!
Ráadásul életszerűtlen szabályszegés lenne részünkről : ismerjük a „törvényt” és nem kockáztatnánk be a szerver legesélyesebb klánját!
Sajnálom a merevséget és ezt a jó kis játékot , ilyetén érdemtelen módon tönkretenni. Biztosan elterjedt már annak a petíciónak a híre, ahol aláírások mellett hozzászólásokkal is ki lehet fejezni a szolidaritást irányunkba, két nagy tiszteletnek és feddhetetlen respektnek örvendő veterán vezető irányába .
Utólagos engedelmeddel ez utóbbi levélváltást publikálni fogom ott!
Ajánlom magamat