Nem jár állami temetés Horn Gyulának

Fehér István, Felvidék

/ #91 Re: Nem jár állami temetés Horn Gyulának

2013-07-03 06:16

#7: Lordofearth - Nem jár állami temetés Horn Gyulának

Tisztelt Lordofearth! Pontosítok: Horn 1989-ben csak azt csinált, amit neki és Németh Miklósnak Moszkvából megengedtek! Ne legyen naív ember... Sajnos ilyen a történelem: az a mocsok gyilkos vághatta át a szögesdrótot elsőként, aki azt egész életében tűzzel-vassal védelmezte! Nem volt rendszerváltás! Hatalom átmentés zajlott, mi pedig hagytuk! Fizetünk érte már 24. éve! Én akkor 29 éves elmúltam, s Pozsony főterén naponta hallgattam, hogy "Ria, ria Hungária"....aztán 1990 márciusában ugyanott: "Madari za Dunaj" ("magyarok a Duna túloldalára") - ugyanebben a hónapban Marosvásárhelyen a részeg román hordák magyarokat vertek, állami irányítással, évekkel később Meciar Pozsonyban a Slovan-stadionban csukjásokkal verette meg az összes magyart, még később Dunaszerdahelyen ugyancsak állami komcsi vezetés alatt magyarokat vertek agyon, dobáltak ki a robogó vonatból ....folytassam? Mindezen történetek egykori komcsikból lett "demokraták" kormányzása alatt történt! HORN KUTYÁNAK NEM JÁR ÁLLAMI TEMETÉS!!! Orbán így is meghosszabbíttatta a gyógykezelését, ami önnek vagy nekem nem járt volna! ELÉG VOLT A BÜDÖS KOMCSIKBÓL! TAKARODJANAK EL VÉGRE A KÖZÉLETBŐL MINDENÜTT KÖZÉP EURÓPÁBAN!!!