Ülj a Duna-parton, a tied is!

Panini néni

/ #10 Re: Re: Klaresz

2013-09-20 15:25

#6: Józsi - Re: Klaresz

1. A terasz zárás 3/4 10kor elkezdtüK: igaz, nehezen értették meg a vendégek, hogy Budapesten az a helyzet, hogy 10kor véget ér az élet: hja, persze mindannyian voltunk délen (Horvátország, Szlovénia, Olaszország), északon, nyugaton, keleten - hogy ott miért működik ez?! Lehet, hogy a turizmusból is élnek? Vagy nem alapból akarják ellehetetleníteni a másikat?

Megoldás: legyen tilos az erkélyen való borozás! Tiltsák be a Margitszigetet! Megtiltani a csevegést!

De ha egyszer is kértek volna zajmérést a a lakók (vagy bárki), kiderült volna, hogy az autóktól nem hallani semmit a beszélgetésből, amit a teraszon folytatnak az emberek...

2. Durva ébredés lehetett, a gyereksírást mondjuk én is betiltanám (a gyerekeket is, parkot is), nekem 4 van, ne sírjanak, na.

3. A panini teraszon elszívott cigaretta füstje a Jászai Mari téren ér el a 3. emelet magasságába, persze csak átlagos széljárásnál.

+1 régi vicc (amin én már rég nem nevetek)

- Rendőr úr! Azért hívtam ki, ugyanis a szemben lévő házban egy fiatal pár állandóan üzekedik, és én kérem már ezt nem bírom. Tegyen valamit!

- Bár nem a mi dolgunk, mutassa, mi háborította fel? Én innen nem látok semmit.

- Onnan nem is látszik, de ha felmászik a létrára és egy kicsit pipiskedik, mindjárt látni fogja!