Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat

Gábor Oberle
A petíció szerzője

/ #257 Trollok eszetlensége

2013-12-09 00:05

Trollkodó emberkék!

Arra még nem gondoltatok, hogy a sok értelmetlen hülyeség, amit ide beírtok, az azt is lehetetlenné teszi, hogy más trollok vagy szkeptikusok választ kapjanak a kérdéseikre?...
Nem ül mindenki egész nap a számítógép előtt, mint ti, mire újra idejönnek az oldalra, akár 40-50 (vagy több) értelmetlen vagy baromkodó beírás is jöhet tőletek, így igen nehéz lesz visszakeresni bármit is a hozzászólások között! Tudom, hogy lényegében ez a célotok (hogy ezért fizet valaki nektek vagy csak a saját "szórakoztatásotokra" csináljátok, ezt nem tisztem eldönteni), de ezzel az ellenoldal kérdéseinek megválaszolását is igen megnehezítitek, illetve ellehetetlenítitek!
Eljutottak olyan információk felém (amit azóta ellenőriztem is), hogy több "ellenpetíció" is indult, amelyeket lényegében trollok alkottak a saját szórakozásukra. Keressétek meg ezeket és töltsétek ott az időt, mert előbb-utóbb kihozzátok az embereket a béketűrésből és ennek (rátok nézve) igen negatív következményei is lehetnek!

Ne mondjátok, hogy nem szóltam, még időben felhívom a fentiekre a figyelmeteket!
(De azt hiszem, egy értelmes és komolyan gondolkodó embernek ezt nem kell elmondani...)