Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat

Gábor Oberle
A petíció szerzője

/ #259 Re: Re: Re: Chemtrail-Contrail

2013-12-09 01:22

#125: Chem Trailor - Re: Re: Chemtrail-Contrail

Azt hiszem, a hozzászólásodból az következik, hogy te lényegében feleslegesnek tartod a katonai repülőgépek radarfelderítés elleni védelmét, sőt, ha jól olvastam, akkor azt állítod, hogy ezeknek a gépeknek a nagy többségét azonosítani tudják, sőt "Ha egy repülőgép Magyarország felett bekapcsolna egy radarzavarót vagy a kommunikációs csatornákat zavarná akkor 5 percen belül egész Európa vadászgépei harckészültségben vagy levegőben lennének." - Ha mindez, amit állítasz, igaz lenne, már jócskán megfogyatkozott volna az USA és a NATO légiereje... :D Egyébként nemcsak "bekapcsolható" radarvédelmek vannak, hanem a felületi kialakítás, a festés és egyéb technológiák is elősegítik ezt a védelmet (ahogy te magad is írtad), lásd pl. itt -> http://hu.wikipedia.org/wiki/Lopakod%C3%B3_rep%C3%BCl%C5%91g%C3%A9p

Miből gondolod egyébként, hogy a NATO tagországok vagy egyéb országok nem egyeztek bele a chemtrail tevékenységbe? A titkos katonai akció, esetleg nem azt jelentheti, hogy a civilek és más (nem szövetséges) országok számára titkolt a dolog?

"Én nem sajnáltam az időt, hogy leírjam az első, kissé terjedelmesebbre sikerült hozzászólásom, ezért légy szíves ne linkekkel hanem érvekkel megcáfolni amit írtam vagy bizonyítékkal hozzájárulni az ismereteim szélesítéséhez." - Azt hiszem, a hozzászólásaim alapján mindenképpen bővülnek az ismereteid a chemtrail témával kapcsolatosan! ;) Egyébként mi számít neked bizonyítéknak és mi a baj a linkekkel?