Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat

tf3868

/ #419

2013-12-11 09:00

A GM baktériumok egyik legfontosabb szerepe a gyógyászati hasznú emberi fehérjék tömegtermelése.[2] Emberi gént hordozó GM baktériumok állítják elő például azt az inzulint, amivel a cukorbetegség tüneteit kezelik.[3] Szintén GM baktériumokkal termeltetnek olyan véralvadási faktort, amellyel a vérzékenység tüneteit,[4], illetve olyan növekedési hormont, amellyel a növekedési zavarokat kezelik.[5][6] A baktériumok által termeltetett emberi fehérjék lényegesen biztonságosabbak, mint a korábbi készítmények, amelyek holttestekből kivont fehérjék voltak[7], és ezért AIDS, hepatitis C és Creutzfeldt–Jakob-szindróma fertőzés kockázatával jártak.[7][8]

A szájunkban élő Streptococcus mutans cukrot fogyaszt és olyan savat termel, amely fogszuvasodást okoz. A közelmúltban e baktérium olyan változatát hozták létre, amely sav helyett etanolt termel. Feltételezések szerint a a fogszuvasodás megelőzhető volna, ha szájunk természetes baktériumflóráját e GM baktériumokkal helyettesítenénk.
Ez is a népírtás része, hisz biztos nem így van, de valahogy nekem ez meggyőzőbb, mint az általad feltettek! Már a forrása is megbízhatóbb dolog. Amúgy egy szemét gyógyszergyárban ahol dolgozom..tam volt mikor visszahívtak terméket, sőt más gyárak is mert az a bizonyos Creutzfeldt-Jakob fertőzés veszélye fennállt! Ha a népírtás a cél nem lett volna egyszerűbb dolog szaporítani és terjeszteni? És le kellett nyelni ezt is, mint bevételt nem termelő kiadást, de mi egy szemét profitéhes népírtó bagázs vagyunk!