Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat

Gábor Oberle
A petíció szerzője

/ #437 Re:

2013-12-11 12:42

#431: optimista -

"Ezerszer kértük, hogy a saját véleményed mondd el! Ne másokét azokat bárki megtalálhatja ha akarja!"

1. A saját véleményem ezeken az ismereteken is alapul. Így azokból megismerheted a véleményemet.
2. Nem vettem észre, hogy bármelyik szkeptikus vagy troll ezeket az információkat megtalálta volna... Egyelőre olyan "tudományos" magyarázatokat kaptam az általam megosztott információkra (amelyek nem az én kitalációim!), hogy "Ez hülyeség!", "Te hülye vagy!", "Ilyenre senki sem lehet képes!", "Nincs az a pénz!...", és hasonlók!...
Ha pedig észrevették ezeket az infókat vagy tudnak róla, akkor két dolog lehetséges: vagy a felfogásukkal van nagy baj vagy szándékosan akarják eltussolni ezeket az információkat...

"És azért érdekes, hogy ha az USA hadseregének készít valaki egy tanulmányt akkor az, hogy kerülhet ide?" - Nem gondolkodtál még azon, hogy egy gonosz tervet azok is nyilvánosságra hozhatnak, akik részt vesznek/vettek benne?... Edward Snowden-ről hallottál már?

"Ezek szerint ez nem is oda készült hanem eleve egy manipuláció! Szóval győződj meg valamiről mielőtt elhiszed!" - Hogy eleve manipuláció vagy valódi, az könnyen ellenőrizhető az interneten: a tanulmány megtalálható az USA kormányzatának DEFENSE TECHNICAL INFORMATION CENTER oldalán és a THE AIR UNIVERSITY (ami egy képzési rendszer az USA légierejében, innen linkeltem be neked) oldalán is! De segítek neked utánanézni: http://lmgtfy.com/?q=major+dickson+smart+dust

"Amúgy is a tudományos tanulmányok szerinted mind hamísítványok!!!!" - Ezt az állítást nem tudom honnan vetted, érdemes lenne tisztázni!