Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat

Vegas

/ #451 Re: Re:

2013-12-11 13:46

#443: Gábor Oberle - Re:

"Szerinted Vietnamban a sarki csótányirtó srácot hívták a lombozatot irtani??..."

Vietnámban a lombozat irtás vegyszerrel vagy napalmmal NEM 10-12 ezer méteres magasságból történt, mert onnan teljesen irányíthatatlan és hatástalan lett volna. Ennek megértéséhez bőven elég a nyolc általános szerintem.
Egy adott terület tudatos permetezése (szúnyogirtás, növényvédelem) nagyon kis magasságból történik, mert csak úgy hatásos.
Úgyhogy nekem ne próbáld meg megmagyarázni ezt a kemtrél baromságot, mert teljesen logikátlan.
Láttál te már repülőgépet belülről? Szerintem nem, mert ha láttál volna akkor tudnád, hogy nincs ott hely mindenféle permetezőtartályokat elhelyezni, mert hova ülnének az utasok és hova tennék a sok poggyászt meg árut?

Amúgy azon a néhány százezer pilótán kívül még kb ötvenszer annyi embernek kellene tudni "eltitkolni" a kemtrélezést kezdve az anyag előállításától a logisztikán át a repülőgépre való feljuttatásáig. Nem beszélve a repülőgép gyártóktól a légitársaságok üzemeltetőiről.
Ez teljesen elképzelhetetlen.

A másik hülyeség az, hogy az üzemanyagba keverik a szart.
A repülőtereken és azok közvetlen körzeteiben nem kellene több betegnek lenni, merthogy ott "koncentráltabban" hat a permetezés az alacsonyan repülő gépek miatt? A magasan csíkot húzó géptől szerinted félni kell de azokra az emberekre szerinted nem hat jobban, akik töményen kapják az egészet? Gondolok itt a repülőtéri dolgozókra és arra a sok emberre, akik a futópályák nyomvonalában élnek, mivel az érkező és induló gépek a fejük felett közlekednek.

Képtelen vagyok felfogni, hogy felnőtt emberek hogy lehet enynire szűklátókürűek...