1D kerülje a Magyarokat

oh god damnit ._.

/ #141 Nevergiveeup233

2013-12-29 13:33

Emberek! Higgadjatok le! Tudjátok miért? Mert mindkettőtöknek igaza van. TheRockergirl-nek azért mert ő nem szereti, nektek meg azért mert ti szeretitek. Ő nem bírja, és elmondta a véleményét számolva azzal hogy utána a Directionerek virtuálisan megkövezik. Így látja a dolgokat és ezzel semmi probléma sincs. Ti viszont...nektek is igazat adhat bárki aki elolvassa ezt az egészet, mert nyilván nem hagyjátok hogy az imádott 1D-t rágalmazzák. Ha nem értetek egyet azzal amit THErockerGirl998 leírt a fentiekben. 6 oldalnyi káromkodás, vitatkozás amiatt mert valaki elmondta hogy ő hogy látja ezt? Az komoly. Olvashatjátok a címet: 1D kerülje a magyarokat. Tehát ezt nyilván azok írták alá akik nem szeretik. Nektek, fanoknak itt az égvilágon semmi keresnivalótok nincs. lehet erről vitatkozni, lehet erről beszélgetni, lehet engem és THErockerGirl998-t is széjjelalázni, de tudjátok meg: itt lehet hogy most kibaszott nagy a pofátok amiért "csak egy valaki" meg hasonló nevek alatt pofáztok. Az én nevem (Nevergiveup233) a legtöbb közösségi oldalon megtalálható, tehát nagyjából tudhatjátok ki is vagyok én. Felvállalom, hogy igen, ezt én írtam én ezt így gondolom, a többit ti döntsétek el :D