Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére
Vendég |
/ #16742011-06-13 08:17Nem tartanám politikailag sem szerencsésnek, ha minden véleményt, ami nem egyezik a mindenkori kormányokéval, kitiltanánk a közéletből. Emlékszem, a rendszerváltáskor mennyit hallottunk a "pluralizmusról", ami ugye a különböző nézetek, vélemények sokszínűségének fontosságát jelentette. Nekem, mint a Fideszre szavazó embernek, az a véleményem, hogy mindenféle nézetnek hangot kell adni, aztán ki-ki döntse el maga, hogy egyetért az adott nézettel vagy nem ért egyet. Ha nincs meg ez a sokszínűség, akkor minek alapján döntsem el, hogy nekem melyik nézet a szimpatikus, kinek az álláspontja, elképzelése az, amelyikkel azonosulni tudok? Tehát szerintem feltétlenül szükség van a Klub Rádióra ugyanúgy, mint a Lánchíd Rádióra vagy bármely olyan adóra, amelyben politikai, gazdasági stb. riportokat, információkat kaphatunk az országunkban zajló eseményekről. Zenei adó rengeteg van, arra szerintem már nincs szükség. Nem vagyok rendszeres hallgatója a Klub Rádiónak, leginkább az Info Rádiót hallgatom, de olykor hallgatom a Lánchíd Rádiót ugyanúgy, mint a Klub Rádiót. Azt hiszem, ha nem így tennék, akkor a nagyon egyoldalú tájékoztatás alapján nem alakulhatna ki a saját véleményem. Éppen ezért fontosnak tartom, hogy maradjon a Klub Rádió, mert még ha nem is szeretem a rádió összes műsorvezetőjét - miért is kellene? -, akkor is el kell ismerni, hogy nagyon színvonalas adóról van szó olyan kulturális mellékletekkel és információkkal, amik nagyon is hiányoznának, ha a Klub Rádió megszűnne. De túl ezen, biztos vagyok abban is, hogy a kormány véleményével ellentétes nézeteket valló emberek nem fognak rászokni a Lánchíd Rádió hallgatására, újra politikai viharokat kavar, és mindenkinek joga van olyan rádióhoz, ahol az ő álláspontját, véleményét leginkább tükröző műsorokat hallgathat. Ez a demokrácia alapja!! |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1324 Létrehozva: 2024-12-06
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
1180 Létrehozva: 2024-11-25
A kulturális, zenei és közösségi életért
1151 Létrehozva: 2024-12-18
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
747 Létrehozva: 2024-11-23
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
623 Létrehozva: 2024-12-16
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
372 Létrehozva: 2024-12-09
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
316 Létrehozva: 2024-11-21
DIGI szolgáltatások Vámosszabadin
267 Létrehozva: 2024-11-25
Közétkeztetés változtatása - XVII. Kerületi Diadal Úti Általános Iskola gyermekeinek szülei
235 Létrehozva: 2024-11-06
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
205 Létrehozva: 2024-12-14
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
193 Létrehozva: 2024-12-11
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
185 Létrehozva: 2024-12-10
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
679 Létrehozva: 2024-11-19
Kiállunk Pajor András atya mellett!
122 Létrehozva: 2024-12-06
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1601 Létrehozva: 2024-09-29
A YETTEL mobilinternet/hanghívás szolgáltatásainak javítása Vámosszabadin
114 Létrehozva: 2024-11-25
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5154 Létrehozva: 2024-06-21
Kérvényezni fogjuk Ózdon az éjszakai gyógyszertári ügyelet visszaállítását. Írd alá, hogy támogatod!
88 Létrehozva: 2024-11-29
Hozzon létre az állam állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
237 Létrehozva: 2024-10-28